עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst (שוחרר 12.08)

Featured Replies

• תגובות 2.4k
  • צפיות 349.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום יש לי כרטיס ATI כמה חודשים ומאז שאני מתקין את הדריברים של ATI מגריסה 10.6 ועד היום תמיד מופעים מרגלים בתוכנה ScanSpyware לאחר ביצוע התקנה של הדריביר שאותם אני יכול להסיר רק במצב בטוח או מחקיה של תקית ההתקנה הזמנית שנוצרת.

שמתי לב שכל הקבצים המזוהים הם קבצי תמונה a.jpg b.jpg..

mzmhnyrjjznu.jpg

nbly2m1mnudz.jpg

יש הסבר לתופעה הזאת?

פורסם

אפשר הסבר מה זאת התוכנה המופלצת הזאת ולמה אתה לא משתמש בmalware bytes בשביל ספייוואר?

פורסם

כנראה, כי היום התקנתי את ה-10.8 אצלי ובמחשב אחר (לאחר הסרה מסודרת של הדרייברים) וההתקנה עברה חלק 8)

:xyxthumbs:

פורסם

התקנתי את הדרייבר ועכשיו הוא עושה לי בעיות של תקיעות, קרטועים ומסך שחור עם משחקים פשוטים כמו Plants vs. Zombies של PopCap כשמסומן V בהגדרת 3D Acceleration, גם במסך מלא וגם בחלון.

אם אני מוריד את ה V הבעיה נפתרת אבל המשחק נראה הרבה פחות טוב.

הגירסה הקודמת שהיתה מותקנת לי (10.6) עבדה חלק ובלי תקלות.

פורסם

אנשים תקשיבו יש לי ימבה בעיות עם הכרטיס שלי 4870X2 או שזה בכלל הדרייבר אבל כל גירסה שאני מנסה, והלכתי כבר הרבה גירסאות אחורה, יש לי את אותן הבעיות.

נתחיל בזה שעד שסוף סוף סידרתי את תוכנת ההתקנה של ATI CATALYST ואני מצליח להסיר ולהתקין אותה בהצלחה, עכשיו הגיעו בעיות חדשות. בעיות חדשות זה אומר שכמעט כל משחק שאני נכנס, התפריטים עובדים בסדר, אבל כשאני נכנס למשחק עצמו מיד המשחק נתקע, והמסך עובר למצב NO SIGNAL או שזה רושם לי MODE NOT SUPPORTED. לאחר מכן כשאני עושה ריסט דרך הלחצן בקדמת המחשב, אני לא מצליח לקבל מסך BOOT, וההגדרות של הOC (היציב עד עכשיו כשלעצמו) מתאפסות וחוזרות להגדרות הרגילות. עד עכשיו לא היו לי בעיות כאלה, ואפילו הורדתי את הOC מ-3.2 ל-3.0, וזה לא עזר.

מה הגירסה הכי יציבה וטובה של דרייבר לכרטיס שלי? כי ניסיתי כמעט כל גירסה מ-10.1 עד 10.8 ובכולם יש לי בעיות שונות ומשונות. רק אוסיף ואומר שאני משתמש ב-2 מסכים, אולי זה הגורם לבעייה?

אשמח לעזרה!

פורסם

תבטל את הOC לגמרי בתור התחלה.

פורסם

אוקיי אני אבטל.

שאלה -

יש מצב שזו בעייה פיזית בכרטיס? כי לפעמים אחרי שיש תקיעה או FREEZE במהלך משחק או טסט (3DMARK 06 לדוגמא) אז אני עושה ריסט, ובמהלך מסך הBOOT יש פסים לבנים מלמעלה למטה, לא הרבה פסים אבל זה די מכסה את המסך, ולאחר שהמסך מתחלף והווינדוס עולה, הפסים נעלמים.

תודה.

*יש עידכון קטן:

לפני שביטלתי את הOC למעבד, החלטתי להשאיר את המארז פתוח ולעשות את הבדיקות כדי לשלול בעיית התחממות, והעניין הוא שכשהמארז פתוח אין שום תקיעה. בבדיקה הקודמת עם מארז סגור, לא עברו 2 דקות של בדיקה וכבר המחשב נתקע, אבל עכשיו עם דלת פתוחה לגמרי בדיקה של איזה 20 דקות עברה ללא תקלה.

מה שמוזר הוא שלא עשיתי שום שינוי באיוורור המארז, המאווררים עובדים, ולא רואה שום סיבה שזה יגרום לבעייה כי לא שיניתי שום דבר, והטמפ' תמיד בגדר הסביר.

יש עצות אולי?

פורסם

אנשים תקשיבו יש לי ימבה בעיות עם הכרטיס שלי 4870X2 או שזה בכלל הדרייבר אבל כל גירסה שאני מנסה, והלכתי כבר הרבה גירסאות אחורה, יש לי את אותן הבעיות.

נתחיל בזה שעד שסוף סוף סידרתי את תוכנת ההתקנה של ATI CATALYST ואני מצליח להסיר ולהתקין אותה בהצלחה, עכשיו הגיעו בעיות חדשות. בעיות חדשות זה אומר שכמעט כל משחק שאני נכנס, התפריטים עובדים בסדר, אבל כשאני נכנס למשחק עצמו מיד המשחק נתקע, והמסך עובר למצב NO SIGNAL או שזה רושם לי MODE NOT SUPPORTED. לאחר מכן כשאני עושה ריסט דרך הלחצן בקדמת המחשב, אני לא מצליח לקבל מסך BOOT, וההגדרות של הOC (היציב עד עכשיו כשלעצמו) מתאפסות וחוזרות להגדרות הרגילות. עד עכשיו לא היו לי בעיות כאלה, ואפילו הורדתי את הOC מ-3.2 ל-3.0, וזה לא עזר.

מה הגירסה הכי יציבה וטובה של דרייבר לכרטיס שלי? כי ניסיתי כמעט כל גירסה מ-10.1 עד 10.8 ובכולם יש לי בעיות שונות ומשונות. רק אוסיף ואומר שאני משתמש ב-2 מסכים, אולי זה הגורם לבעייה?

אשמח לעזרה!

למה אתה חושב שזה הכרטיס ? ההגדרות OC שלך מתאפסות, לדעתי אין קשר לכרטיס במיקרה הזה, נסה להוריד את האוברקלוק לגמרי, תעבוד במצב סטוק בתור התחלה.

פורסם

אני עכשיו על 10.6 , יתן לי שיפור כלשהו ב-BFBC2 עם הדרייבר 10.8 לכרטיס שלי ? :P

פורסם

אני חזרתי ל 10.6 כי 10.8 עשה לי בעיות.

פורסם

אני חזרתי ל 10.6 כי 10.8 עשה לי בעיות.

כשאני מפעיל MSI AB ומתחיל לשחק (ללא OC ) יש לי מסך כחול וב10.6 וקודמיו זה לא היה קורה :-X

פורסם

הבעיה היחידה שמעצבנת אותי ב-10.8 זה הגדרות ה-Over Scan לטלויזיה שמשום מה לא נשמרות.

פרט לכך, הוא מאפשר לי להפעיל MSAA (עד 8X) במשחקי HL לסוגיהם וב-SC2 (דבר שלא עבד עם ה-10.6).

פורסם

פשוט תשנה שוב את ה-OVERSCAN וזה יישאר...

גם אותי זה עצבן בהתחלה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים