פורסם 2010 במאי 2915 שנים האמת שבrelease notes כתוב שב 10.5 יש את התיקון הבא:battlefield 2: bad company maps has no longer takes unsually long to loadב-10.5a כנראה מתייחסים למפות החדשות :Battlefield: Bad Company 2 - Long load times for new maps when using a Windows® 7 / Windows Vista® based system
פורסם 2010 במאי 2915 שנים טוב אני אנסה להתקין אותו, אם לא ילך, אני אחזיר אותו לדרייבר הקודם.ניסיתי את ההוטפיקס אבל הוא לא עובד, לא יודע למה, אני אנסה שוב עם 10.5.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים לא מזמן ליפני חודש בערך פירמטתי את המחשב ועדכנתי דרייבר של הכרטיס מסך ל- 10.3 והיה לי במנוחה 43 מעלות ועכשיו יש לי 46 מעלות אם אני יתקין מחדש את הדרייבר או שאני כבר ישים את הדרייבר החדש 10.5 זה יעזור להחזיר ל- 43 מעלות?ודרך אגב יש לי hd 4850 ....זה טוב 46 מעלות במנוחה לכרטיס הזה?
פורסם 2010 במאי 3015 שנים 46 מעלות זה בסדר גמור. לא שמת לב להבדל כלשהו בין לפני חודש לעכשיו? (רמז: אנחנו באמצע הקיץ : )
פורסם 2010 במאי 3115 שנים נדמה לי ש ATI לא טובים בדרייברים , למה יש מסך כחול בהתקנה לא הבנתי עד העידכון הזה הכל עבד פירסט קלאס.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים אין לי מושג אך אנשים מסתבכים עם הדרייברים... לא היה לי אפילו מיקרה אחד בעייתי עם הדרייברים של ATI במהלך השנים...1. התקנה של התוכנה DRIVER SWEEPER2. הסרה מהוספה הסרה את הדרייבר הקודם3. הפעלה מחדש ועליה במצד SAFE MOD4. להסיר שאריות בעזרת DRIVER SWEEPER שהתקנו קודם5. הפעלה מחדש ועליה במצב רגיל6. להתקין את הדרייבר החדש / ישן לבחירתכם ולאחר מכן הפעלה מחדש.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים לטעמי שלב 3 (ציינת בטעות 2 פעם נוספת) מיותר. מספיק לבצע הסרה מתפריט הוספה/הסרה, ללא ריסטרט. הרצה של D.S וניקוי כל מה שהוא מוצא, ריסטרט והתקנה מחדש של הדרייבר + ריסטרט. זה הכל.
פורסם 2010 במאי 3115 שנים כניראה שלא, יותר מידיי אנשים שפועלים בצורה הזאת מסתבכים ... זאת הצורה אוליי לא הכי נוחה אבל מנסיון אישי נטולת תקלות... מה שגם DRIVER SWEEPER נוצרה מסיבה כל שהיא
פורסם 2010 במאי 3115 שנים טוב , ככה, הסרתי את מנהל ההתקן ועשיתי הפעלה מחדש , לא מסובך . אחר כך הוא זיהה את הדרייבר לבד ואח"כ שוב התקנה מחדש של ה ATI CATALYST וואלה עובד . תודה.
פורסם 2010 ביוני 315 שנים כששיחקתי בפורטל (HL), לפעמים המשחק היה נעצר והיה קופץ לי בלון של ווינדוס שאומר שהדרייבר קרס והופעל מחדש...יש לי Sapphire HD4850..מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב?תודה!
פורסם 2010 ביוני 315 שנים זה שהדרייבר זורק הודעה לא אומר שהוא אשם בשגיאה... פתח דיון בפורום וננסה לפתור את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.