עבור לתוכן

הדיון הראשי על הדרייבר - nVIDIA Geforce

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1) האם 181.71 הוא הדריבר האחרון ל Windows 7?

2) איך ניתן לבצע OC דרך הדריברים, חובה Coolbits?

1. אני לא יודע אם יש שחרורים מודלפים, אבל לפי אנוידיה זה האחרון. מעבר לזה אני חושב שגם דריברים לויסטה עובדים ב-7

2. http://www.nvidia.com/object/nvidia_system_tools_6.03.html

• תגובות 1.7k
  • צפיות 1.1m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין, ע''פ NVIDIA רשום שאפשר לשנות מתחים

לשנות מתחים לאילו כרטיסי מסך? והיכן זה כתוב??

פורסם
  • מחבר

לשנות מתחים ללוחות אם עם צ'יפסט של אנוידיה. הוא התבלבל כנראה.

פורסם

מעניין, האופציה חסומה כרגע. נו טוב, נסתפק בזה שEVGA בטח עובדת על גרסא חדשה לתוכנה שלה לשינוי מתחים (גרסא שתכלול את GTX285)

285f.png

פורסם

מגניב. כנראה שזה לכרטיסים החדשים ביותר. או שחייב ערכת שבבים של NVIDIA.

פורסם

מגניב. כנראה שזה לכרטיסים החדשים ביותר. או שחייב ערכת שבבים של NVIDIA.

הגיוני.

ד"א, אני עדיין מנסה להוריד את הדרייבר הזה (182.08).. Windows 7 ארור.

פורסם
  • מחבר

עם 780i ו-8800gt גם לי אין שליטה על המתח של כרטיס המסך. למען האמת גם המתחים של המעבד\לוח\זכרונות אפורים (לא ניתנים לשינוי)

אבל זה בגלל שהלוח ASUS שלי לא בתכנון סטנדרטי של nvidia \ יש לו ביוס שונה. על הלוח EVGA 680i הקודם שלי שהיה reference זה עבד.

בכל מקרה אני רואה פיצ'רים מעניינים בגרסא הזאת של system tools, כמו למשל שינוי הגדרה (גרף) של מהירות מאוורר ביחס לטמפ' GPU

2v7xq3m.jpg

דבר שב-rivatuner צריך היה להסתבך עם פרופילים ידניים והגדרות אוטומציה, או התעסקות עם מספרים לא ברורים של low-level fan control

פורסם

אלקטריק.. לגבי השינוי מתח, יש הרבה מאוד אנשים ביניהם גם אני הרמת המתח לא בידיוק עוזרת לאוברקלוק כי השיידרים תקועים... אני תקוע על 710/1520/2500 ולא יכול לעלות מעל זה לא משנה מה אני עושה.. גם הטמפרטורות לא בידיוק גבוהות...

לגבי הדרייבר החדש.. אני לא רואה שיפור מסויים :P

פורסם

כדיי לשפר את יכולות של הGTX285 שלי אני משאיר את השיידרים שלי נמוכים - מה שעוזר לי קריטית להגיע למהירויות שעון גבוהות יותר בCORE

פורסם
  • מחבר

שוחרר 182.50... כרגיל, עודכן עמ' ראשי.

סוף סוף Ambient Occlusion מובנה ב-WHQL.

Guru3d הקדישו לזה עמוד בסיקור של ה-GTX275

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-275-review-test/6

טעות שלי, AO רק מ-185 ומעלה :( לא יודע למה ב-Guru3d מתעסקים בזה דווקא עכשיו, בילבלו אותי. וסתם מחקתי את 185.20 מעמוד ראשי.[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 14:19:33

עכשיו הכל ברור. שוחרר גם בטא 185.65 !! גשם של דריברים.

יש שיפורי ביצועים, יש AO לויסטה עם הסבר ודוגמאות מאנוידיה, יש עוד המון עדכונים! כל המידע + לינקים בעמוד הראשי

:jump:

פורסם

יש מצב ש 185.65 עובד על WIN7?

פורסם

כל דרייבר שעובד על ויסטה יעבוד על WIN7 (אבל כמובן לא ישתמש בדברים של WDDM1.1 אם אתה משתמש בגרסא שנבנתה רק לויסטה)

פורסם

הדרייבר עובד.

מה בעצם נותן לי WDDM1.1? הוא לא יעבוד כרגע עם הדרייבר הזה על WIN7 אז נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים