פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים המפרט הוא:CORE I5DP55WB6GB\CL9GTS250התקנתי אותו גם דרך הWIN UPDATE וזה עשה לי מסך כחול, נראלי שהבעיה הזאת קיימת רק אצלי אבל מה שמוזר זה שבויסטה הכול עבד כמו שצריך..
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים בנוסף נסה לנקות שאריות מהדריבר עם driver sweeper לאחר ההסרה של הדריבר הקודם (לפני שאתה מתקין את החדש)כמו שסינדרום רשם לך , תנקה שאריות אחרי הסרה של הדרייבר , תעשה ריסטרט ואז תתקין מחדש...
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים עשיתי הכול וניקיתי את השאריות ואז הרצתי מחדש את המחשב והתקנתי בrun as administrator ועדיין מסך כחול, מוזר שבויסטה זה לא קרה..
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים למה מוזר? זו מערכת הפעלה חדשה (כמעט לגמרי) זה צפוי שיהיו בה באגים כאלה ואחרים.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים אתה מתכוון שלא שמעת שזה קורה לאנשים עם ווינדוס 7 , כי בויסטה זה קורה..אחת הסיבות שלא שמעת היא כי זו מערכת הפעלה חדשה! יקח עוד קצת זמן עד שזה יתחיל לצוץ...הורדת את הדרייבר הזה?http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_64bit_191.07_whql.html
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים יש לי שאלה.מאז גרסה 182 הם לא כוללים את הNVIEW שלהם.שהיה מאוד נוח.שהייתה בו אפשרות לעשות קיצור ואז לעבור בין מסכים.יש אפשרות להוריד אותה?
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים כן משהו כמו 100 פעמים ואחרי שעשיתי run as administrator וניקיתי הכול..תעשה כאן חיפוש של הדרייברים לווינדוס 7 , הראשון שיצא לך זה האחרון , תנסה להוריד את זה שלפניו 190.62 או את זה שלפניו 190.38 ותבדוק אותם..http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים מחבר או שתנסה להתקין את זה ש-windows update נותן לך.תעשה מה ש- Xtazy-Mike הציע. ד"א, מה בדיוק רשום במסך הכחול ? (על איזה קובץ \ מספר הוא מצביע ?)יש לי שאלה.מאז גרסה 182 הם לא כוללים את הNVIEW שלהם.שהיה מאוד נוח.שהייתה בו אפשרות לעשות קיצור ואז לעבור בין מסכים.יש אפשרות להוריד אותה?בכל מקרה nView עבד רק ב-XP :'(נראה לי שאתה יכול לעשות קיצור כזה עם ultramon.פעולה פשוטה בסך הכל - לבחור את המסך הראשי.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים עם הWIN UPDATE הייהת אותה הבעיה, אני אנסה להוריד גרסאות קודמות, אולי הדרייברים של NVIDIA פגומים, אבא שלי אמר לי שמסך כחול בדר"כ זה התנגשותץ של דרייברים, יש מצב שיש התנגשות של דרייברים?
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים יש לכל מסך כחול מס' קוד וגם קובץ MINIDUMP , עקרונית התנגשות דרייברים יכולה להיות גורם למסך כחול...אבל אמרת שהרצת Driver Sweeper , זה יכול לקרות רק אם לא הרצת את הSWEEPER כמו שצריך...
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים כן הרצתי את זה ומחקתי את כל הקבצים הקיימים של NVIDIA וכבר אין לי מסך כחול, אבל אין לי כרטיס מסך מותקן על המחשב =\, זה ממש מעצבן מה שהולך כאן.חשבתי לקנות 4850 של ATI לא נראלי שאני אצליח לפתור את הבעיה הזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.