עבור לתוכן

בחירה בין 2 מסכים 22 , תקציב 1100 ש"ח בערך.

Featured Replies

פורסם

אוקיי חברה , ההחלטה הבאה היא בין 2 מסכים , לא רוצה הצעות נוספות.

LG W2261V

או

Samsung 2253BW

שניהם 22 אינץ' , לא צריך יותר ולא צריך פחות.

לא רוצה הצעות נוספות , רק מה עדיף-דוגרי,אשכרה,בראסמי.

ומי שרוצה שיסביר למה עדיף דגם X , יותר מדגם Y.

פורסם

אני לא מבין למה אתה סתם מתעקש. הראשון לא מוצלח והשני ישן בטירוף. אני באמת שיודע שאתה לא רוצה לשמוע את זה, אבל למה לא T220? התערבת או משהו? :lol:

פורסם
  • מחבר

אני בנאדם אובססיבי , אין לי מה לעשות , אני פשוט מאוד לא אוהב את העיצוב של T220 , אין משהו שישנה את דעתי.

אתה מוכן להסביר לי מה לא מוצלח בLG ? כי אני יודע שב2253BW יש בעיה של כיול צבעים או משהו עם הכחול ..

אגב כל דבר יציג שיפור לעומת SAMSUNG 730BF שיש לי עכשיו...

ובקשר לאשכול , מה לדעתך עדיף מה2 האלה?

פורסם

זה שה-T220 חדש יותר לא הופך אותו ליותר מוצלח מה-2253BW.

ת'כלס גם אני חושב שהעיצוב של סדרת T המהוללת של Samsung מכוער לאללה.

פורסם

זה בדיוק ההתלבטות שיש לי בין שני המסכים (תסתכל כמה פוסטים מתחת לזה)

יש מישהו שיכול להביא אינפורמציה לגביהם ..

ועומרי...לפי מה שראיתי בבקשה של המסך שלך יש לי שני דברים לומר

1.אתה לא הצטיירת שם כאחד שמבין גדול במסכים

2.לא לכל אחד יש אבא שעובד בהייטק ו4000ש"ח לזרוק על מסך מחשב אז בבקשה..תחסוך את התגובות הבקורתיות לעצמך

ככה שאם יש לך תגובה להוסיף אז תימנע מהזלזול כדוגמת הסמיילים שאתה מוסיף בתגובה

תודה

פורסם
  • מחבר

יאללה חברים זה באמת חשוב.

תגיבו :)

פורסם

הSAMSUNG 2253bw (יש לי אחד, בין השאר) נראה די טוב.

הבעיה איתו זה שיש לו 0 ארגונומיה, מה שאומר שאי אפשר לכוון את הזווית צפיה.

גם עיצוב הכפתורים די מרגיז, הם נמצאים מלמטה והדבר היחידי שמאפשר לך לדעת מה מהם עושה מה, זה פנל פלסטיק שקוף שעליו רשומים סימנים בשחור קטן, שמפריע ללחוץ על הכפתורים וצריך לעקוף אותו עם האצבע.

חוץ מזה המסך עצמו נראה טוב ויזואלית.

את הLG אני לא ממש מכיר.

פורסם

תראו, לפני שבוע-שבועיים גם אני הייתי בהתלבטות הזו , של כמה מסכים בתקציב עד 1100 ש"ח.

בהתחלה התלהבתי מה2253BW, הלכתי לחבר שיש לו את המסך..התמונה יחסית טובה למחיר, זוויות צפייה צרות, אבל מה שהכי הציק לי בעין היה העודף גוון כחול, בכל מקום , בכל אתר, בכל משחק, היה עודף כחול שמאוד הציק, ניסיתי לסדר את זה אצלו אבל לא הצלחתי.

לגבי הLG , אחרי שירדתי מה2253, החלטתי לקנות אותו. לפי הנתונים ה"יבשים" הוא מעולה, מה גם הרזולוציה הטבעית גבוהה יותר, אז לקחתי אותו..אחרי שקניתי אותו גיליתי לצערי שהמסך עצמו 21.5" ולא 22", הרגשתי שאיכות התמונה של ה2253 טובה יותר, הייתי מתוסכל, חזרתי לחנות והחלטתי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הT220.

(אגב, לרזולוציה טבעית גבוהה יותר יש יתרונות וגם חסרונות..)

עד עכשיו (שבוע אחרי) אני מרוצה.

פורסם
link=topic=388687.msg3339985#msg3339985 date=1232484563]

תראו, לפני שבוע-שבועיים גם אני הייתי בהתלבטות הזו , של כמה מסכים בתקציב עד 1100 ש"ח.

בהתחלה התלהבתי מה2253BW, הלכתי לחבר שיש לו את המסך..התמונה יחסית טובה למחיר, זוויות צפייה צרות, אבל מה שהכי הציק לי בעין היה העודף גוון כחול, בכל מקום , בכל אתר, בכל משחק, היה עודף כחול שמאוד הציק, ניסיתי לסדר את זה אצלו אבל לא הצלחתי.

לגבי הLG , אחרי שירדתי מה2253, החלטתי לקנות אותו. לפי הנתונים ה"יבשים" הוא מעולה, מה גם הרזולוציה הטבעית גבוהה יותר, אז לקחתי אותו..אחרי שקניתי אותו גיליתי לצערי שהמסך עצמו 21.5" ולא 22", הרגשתי שאיכות התמונה של ה2253 טובה יותר, הייתי מתוסכל, חזרתי לחנות והחלטתי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הT220.

(אגב, לרזולוציה טבעית גבוהה יותר יש יתרונות וגם חסרונות..)

עד עכשיו (שבוע אחרי) אני מרוצה.

אצלי אין שום בעיה עם הצבעים, להיפך זה נראה ממש טוב.

בהשוואה למסך הASUS שברשותי הSAMSUNG לוקח באיכות תמונה כולל צבעים חדות ובהירות. (הכל יחסי כמובן, כי מסכי 22" לא ממש ידועים כמסכים איכותיים)

יכול להיות שנפלת על אחד לא תקין.

פורסם

יכול להיות שנפלת על אחד לא תקין.

האמת היא שתכננתי לקנות את ה2253 לפני שבכלל חשבתי לראות אותו אצל אותו חבר, אבל אחרי שאחד מחברי הפורום כאן הזהיר אותי מעודף גוון הכחול במסך הנ"ל החלטתי ללכת לחבר שיש ברשותו את המסך ולבדוק בעצמי, אחרי שראיתי שבאמת יש עודף כחול, המסך ירד מהפרק.

פורסם

0.5 אינץ' פחות זה לא מה שימנע ממני לקנות אותו

השאלה היא אם באמת שווה להוסיף 100 שקל ולקנות את ה T220 ? במה השדרוג יתבטא

וזה שהרזולוציה גבוהה יותר מה בדיוק החסרון בזה ..?זה לא אמור להיות טוב יותר ?

נ.ב

ראיתי שהLG הוא FULLHD זה לא יתרון ?

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה עם הLG אני לא מבין?

לי אישית לא ממש משנה איזה מסך מה2 , העיקר שיהיה הכי טוב שאפשר להשיג כאילו אני חייב לדעת מה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

24 שעות עברו , הקפצה אני חייב לדעת דחוף מה מבין 2 הדגמים יותר טוב ועדיף.

פורסם
  • מחבר

:|UP

פורסם

במסכים האלה רזולוציה גבוהה יותר זה לא בהכרח יותר טוב. כך שבכל זאת ייתכן שאתה אישית לפי הטעם שלך תעדיף את ה-T220 על ה-LG שאתה טוען שהוא FULLHD (אני אישית לא מכיר אותו). ואם בכל זאת תעדיף FULLHD אז יש לך את ה-T220P. אבל שוב, אני לא מכיר אותם מקרוב, גם לי יש שאלות והתלבטויות דומות בבנושא (T220 או T220P) אז אני לא יודע כל כך כי עוד לא עשיתי את המחקר שלי בנושא....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים