עבור לתוכן

ipod כאמצעי איחסון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

תודה מראש

יש לי אייפוד 30 גיגה ורציתי לדעת אם אני יכול לאחסן שם מידע שבמחשב ואם אני יכול להעתיק סרטים ותוכנות ממחשב לשם

ואני מתכוון לא ב itunes אלא ככה לתוך הכונן?

האם זה יכול לגרום בעיות?

שוב תודה רבה

פורסם

למה שיגרום בעיות ? , אתה משתמש בו כDOK לכל דבר....

אין בעיה , אפשר לעשות זאת גם עם MP3 או כל גאג'ט שיש בו זיכרון פלאש , ומתחבר למחשב

פורסם

אין שום בעיה, אני עושה את זה כבר הרבה זמן. אפשר גם לחבר אותו למכשירי DVD וUSB HOST אחרים כי הוא מפורמט בFAT32.

קח בחשבון שלמרות שהוא מבוסס הרדיסק פנימי המהירות לא מדהימה במיוחד - בסביבות ה10-11 מגה בייט לשניה.

פורסם

למה שיגרום בעיות ? , אתה משתמש בו כDOK לכל דבר....

אין בעיה , אפשר לעשות זאת גם עם MP3 או כל גאג'ט שיש בו זיכרון פלאש , ומתחבר למחשב

באיפוד טאץ / איפון אי אפשר..

פורסם

כמו כל דבר נורמלי, צריך תוכנת צד שלישי. אם זה למחשב אחד נגיד (למרות שעדיין זה לא מופיע ככונן במחשב נורמלי שאתה יכול להשתמש בקלות בכל תוכנה), אבל ללכת לאנשים אחרים ולהתקין את זה בכל מחשב...

פורסם

רק אל תשכח שיש לך בFAT32 הגבלה לקבצים של עד 4 ג'יגה.

פורסם

כמו כל דבר נורמלי, צריך תוכנת צד שלישי. אם זה למחשב אחד נגיד (למרות שעדיין זה לא מופיע ככונן במחשב נורמלי שאתה יכול להשתמש בקלות בכל תוכנה), אבל ללכת לאנשים אחרים ולהתקין את זה בכל מחשב...

על מה בדיוק אתה מדבר???

מגדירים באייטיונס שיעבוד בתור כונן ולכל מחשב שאתה מחבר אותו אתה תראה את הכונן הזה.

זה נכון שאי אפשר להעביר שירים ממחשב אחד לשני אבל קבצים שמועתקים לכונן ניתן בקלות.

פורסם

דיברתי על האיפוד טאץ / איפון, לא האיפודים הרגילים (תקרא את הדיון).

פורסם

גם להעביר שירים ממחשב אחד לשני זה ממש לא בעיה. יש תוכנות כמו SHAREPOD שלא דורשות התקנה (אתה פשוט שם את הקובץ EXE על הIPOD עצמו) ומכל מחשב אתה יכול להעתיק שירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים