עבור לתוכן

מפרט לגיימר כבד עד 5K + מסך CRT טוב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , אני חדש בפורום אך לא כ'כ בעולם משחקי המחשבים.

אני משחק דיי מקצועי (הולך ללאנים וגם זוכה) ואני צריך מחשב חדש.

כמובן שהייעוד המרכזי שלו יהיה מחשקי מחשב, כגון: CS, RA3.... שעובדים גם על FPS גבוה וגם על רזולוציאת מסך.

התקציב כאמור עומד על 5K, כמובן שעדיף כמה שפחות אך זה בערך המחיר, אפשרות גם להרחיב אותו אם יהיה שווה את זה.

אני גם מעוניים לרכוש מסך חדש, אז בואו נתחיל:

אעדיף מחשב קטן פיזית, למרות שזה לא קריטי, הרעש הוא לא בעיתי כיוון שיש חדר מיוחד למחשב ואין בעיה של רעש.

מארז לא חייב להיות משהו פנסי, אני לא צריך את כל השטויות של הנאונים והאורות והמאווררים שלא באמת עושים כלום.

אני מעדיף מזודה מכוערת עם מיליון דולר בפנים מאשר מזודה יפה עם 100 דולר.

צורב לא הכרחי, אבל עדיף שיהיה קיים - גם כן , עדיף כמה שיותר מינימלי.

הבנתי מאנשים וגם מהמאמר פה באתר שהכרטיס מסך הוא הפקטור המרכזי בבחירת מחשב שיעודו משחקים, אז חבר'ה, נא להפציץ!

מסך:

לא רוצה LCD ולא פלזמה ולא כל השטויות האלה. לא מעניין אותי שיוצא ממנו קרינה ולא איכפת לי שהוא "מתחמם" - CRT!

הדרישה המרכזית שלי היא שהוא יהיה מספיק חזק להריץ 160 הרץ ברזלוצית מסך יחסית גבוהה. או - כמה שיותר הרץ בכלליות.

במסכים אין לי שמץ של מושג לגבי עלויות, אני לא יודע אם זה נע סביב ה500 שקלים למה שאני מחפש או סביב ה1500 שקלים, אני אשאיר לכם ליעץ לי לגבי זה, למרות שמחיר הוא בנפרד, אני מוכן להקצות עוד בערך אלפייה (ואף יותר, אם יהיה צורך) בשביל מסך חדש.

אני מקווה שנתתי מספיק אינפרומציה כדי שתוכלו להרכיב לי מחשב ראוי, אם יש עוד פרטים שאתם צריכים לדעת עזרו לי לעזור לכם לעזור לי :)

פורסם

אפשר לדעת למה אתה מתעקש לקנות מסך CRT (בלי קשר לזה שכמעט ולא מייצרים מסכי מחשב בטכנולוגיה היום)?

לא ציינת אם יש לך צורך בציוד היקפי והאם אתה מעוניין לנייד את המחשב לאותם מסיבות רשת שאתה כל כך מתגאה בהם.

פורסם

מניסיוני עם עבודה ברזולוציות גבוהות על CRT אין הרבה טעם הרזולוציות מעל 1600X1200 עם מסך CRT 22 אינטש שגם נדיר ויקר מאוד. על 19' זה כבר ממש מעל ומעבר. לרזולוציות האלה לא צריך כרטיס מסך "מפוצץ" ב-3000 ש"ח.

בתור גיימר כבד אתה בטח יודע שלגיימינג כבד ברזולוציות גבוהות יש צורך לשדרוג כרטיס מסך כל שנה בערך בסכום של כ~1000-1500 ש"ח. אין טעם לקנות כרטיסים יקרים יותר מתוך כוונה לשדרג פחות כי ההתיישנות בתחם היא מהירה מאוד והתועלת בכרטיסים יקרים יותר יורדת משמעותית ככל שעולים במחירים.

בכל זאת שמתי לך כרטיס מסך אוברקיל ל-1600X1200 כי אתה גיימר כבד וזה השימוש העיקרי:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤873

לוח אם:

GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤469

מסך:

VIEWSONIC CRT 19" G90FB ¤793

כרטיס מסך:

EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL ¤1477

דיסק קשיח:

SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤295

צורב DVD:

SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121

זיכרון:

G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤238

מארז:

ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤319

ספק כוח:

SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤340

קרור למעבד:

ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ¤111

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤5111

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

* אני מבין את המוטיבציה ל-CRT (זמני תגובה?) אך 19', או בעצם 18' שטח נראה, פוגם משמעותית בחוויית הגיימינג בהשוואה למסך גדול.

אפשר לחרוג מעט ולקחת CRT 22 אינטש מקצועי במחיר רצפה. לדעתי אלו האחרונים בשוק אז כדאי למהר.

פורסם

מי ימכור לך מסך CRT, איכותי, ברצינות, ועוד יספק אחריות לו. במאה הזו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים