פורסם 2009 בינואר 1916 שנים הייפיצלתי את כונן C שלי לשני כוננים בגודל זהה [150G]משום מה מראה לי ש67G תפוסים.וזה ממש לא הגיוניאין לי יותר מדיי מוזיקה וסרטים בכונן הזהוגם כשעשיתי אומדן על גודל התיקיות שבתוך הכונן [program files,windows וכו'] זה אפילו לא התקרב ל67G..נע בין 20-30 בכללהאם זה באמת לא מדוייק או יש פה משהו שפיספסתי ?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים treesize מציגה את הקיבולת של מערכת הקבצים בצורה הכי נוחה ומדוייקת.הרבה נתונים כמו נקודות שיחזור ואלמנטים של מערכת קבצים לא נגלים אליך בחישוב שעושים ע"י alt+enter ולאותה תיקייה.מה מפריע לך להישתמש בתוכנה הזאת?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים יש לי מן קטע כזה להמנע מהתקין תוכנות חח....... טוב תודה לכם .. [br]פורסם בתאריך: 20.01.2009 בשעה 13:48:25 אוקיי,הורדתי את התוכנה ואכן גם היא מראה את אחוזי הניצול שאני חישבתי ולא מה שהמחשב מראה ! מה אני עושה מפה ? והאם זה בכלל ישפיע על איחסון קבצים ?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אוקיי, את יכול לפרט קצת יותר כדי שנראה את כל התמונה? יש לך כונן קשיח 160GB או 320GB? חילקת ל2 מחיצות כל אחת בגודל של..... ? לאחר שענית על 2 שאלות אלה, אשמח לסקרינשוט (תמונת מסך) של התוכנה TreeSize היכן שהיא מראה את הניצול שלדעתך שגוי. עריכה- multicore הקדמת אותי וקיצרת את ההודעה שלי לשש מילים.
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים חחחחאממ..יש לי שתי מחיצות של 150 ג'גהבמחיצה הראשית מראה לי שיש שטח יותר תפוס מאשר מה שבדקתי [בתוכנה, ולפי התיקיות]זה מפריע כי זה כאילו תופס לי שטח על כלוםאבל התקשרתי לתמיכה של HP, הם אמרו לי שהמערכת יוצרת לעצמה נק' שיחזור שיכולות לתפוס עד כ12% מהגודל של ההארדיסקיש חיה כזו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.