עבור לתוכן

ההבדל בביצועים בין 16MB באפר לבין 32MBבאפר.

Featured Replies

פורסם

האם יש הבדלים בביצועים ביו דיסק קשיח בעל 16MB באפר לבין דיסק קשיח בעל 32MB?

הביצועים הכוונה לביצועים במשחקים כבדים.

תודה מראש לכולם!

פורסם

בין מזעריים לבין לא משפיע כלל... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני שואל כי ל-WD משום מה אין דיסק קשיח של 500GB עם 32MB באפר.

לכן אני שוקל לקחת SEAGATE 500GB עם 32MB באפר.

הבנתי שיש בעיות עם הדיסקים הקשיחים של SEAGATE מסדרת הברקודה.

קראתי את הדיון שיש על זה אבל לא כ"כ הבנתי,אשמח אם מישהו יעזור לי.

בתודה מראש!

פורסם

הדיסק הקשיח הכי משתלם באיזור של 500GB הוא ה-6400AAKS של WD.

מהיר, שקט, כמובן שמדובר ב-640GB והמחיר שלו יפה מאוד גם כן.

פורסם

עזוב את SEAGATE גם אני הלכתי עליהם כי ה 32 קרץ לי ומאז רק חרא אני אוכל מההרדיסקים שלהם. יש להם איזה סרט רע בכל הסדרה.

תלך כמו ש NIKE המליץ על ה 640 WD. אחלה הרד .

פורסם

זה לא משנה 32 מגה-בייט של באפר או לא. זה לא משנה אם הכוננים קשיחים אמינים או לא.

הדבר היחיד שמשנה היא העובדה שה-6400AAKS הוא הכונן המשתלם ביותר כרגע בטווח הזה, וזה גורם לעובדות האחרות (^) להיות לא מעניינות.

פורסם
  • מחבר

NIKE אם יש הבדל בביצועים בין ה16MB ל32MB במשחקים כבדים?

ולגבי ה-WD היה לי דגם שלהם לפני שנתיים והיה רועש מאוד לכן אני רוצה לקחת את הסיגייט.

האם באמת הסיגייט ברקודה 500GB 32MB דפוק? כי חלק אומרים שכן וחלק לא...

פורסם

אם היה לך כונן רועש של WD, זה לא אומר שכל הכוננים שלהם רועשים. הכונן שהזכרתי הוא שקט מאוד (יותר מכוננים מתחרים).

לגבי הסיגייט- מומלץ להזהר. אני ממליץ להמנע מקניה של כוננים קשיחים מסדרת 7200.11 של סיגייט.

ולא, אין הבדל בביצועים במשחקים (כבדים או לא) בין כוננים קשיחים עם כמויות הבאפר שציינת.

פורסם

ענו לך כבר, ההשפעות שיש לדברים כאלו הן בדרך כלל בעריכות גראפיות ועריכות וידאו סרטים וכו' וגם כן אולי.

ולא אין שיפור במשחקים וגם לא בכבדים.

אם אתה לא רוצה כונן רועש ויחס בין ביצועים לאמינות וכו' הסדרה שהציעו לך שהיא ה AAKS הכי טובה שיש כרגע.

לפעמים יש תקלות בייצור מסויים וכמה דיסקים אולי יוצאים לא תקינים, תלוי מה דפוק בהארד דיסק שלך? יש לו בעיות? עושה בעיות? איטיות? בדרת עם תוכנת לביצועי הארד דיסק?

פורסם

ענו לך כבר, ההשפעות שיש לדברים כאלו הן בדרך כלל בעריכות גראפיות ועריכות וידאו סרטים וכו' וגם כן אולי.

מאיפה הבאת את זה? אשמח למקור שמבסס את זה. (רק כדי שאני אהיה ברור: אני לא מאמין לזה.)

אם אתה לא רוצה כונן רועש ויחס בין ביצועים לאמינות וכו' הסדרה שהציעו לך שהיא ה AAKS הכי טובה שיש כרגע.

זו לא כל הסדרה או כל הכוננים שמסתיימים ב-AAKS. ספציפית ה-6400AAKS הוא כונן מצוין, האחרים שנגמרים ב-AAKS הם קצת פחות טובים ממנו, ואם הוא מעוניין בנפחים אחרים אז שיציין ויקבל המלצה בהתאם.

פורסם

בKSP ואייבורי מוכרים את הWD6400AAKS ב315 ש"ח.

16MB Buffer או לא, זה כונן עם ביצועים מעולים ואמין.

מילא שהכונן הזה עלה 380 ש"ח עד לפני זמן מה, אז היתה סיבה לקנות 500GB ב290 ש"ח כדי לחסוך כסף.

אבל במחיר של 315 ש"ח פיספוס גדול לא לקנות אותו.

יש את הכונן החדש של SEAGATE מסדרת 7200.12 שגם לו יש ביצועים לא רעים ממה שקראתי באינטרנט, אבל הוא חדש ואי אפשר להשיג אותו בכל מקום, ובטח לא במחיר טוב.

המחיר הכי טוב לSEAGATE 500GB החדש הוא 300 שח אם אני לא טועה, ובשביל עוד 15 שקל מי לא יקח 140GB יותר ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים