עבור לתוכן

איך ליישם מסנג'ר פנים ארגוני

Featured Replies

פורסם

אני מנהל מתחיל בארגון שלי

ואני רוצה לדעת איך אני מתמיע/איזה מערכות אני צריך כדי להטמיע מסנג'ר פנים ארגוני

נ.ב -

1. רק לאנשי הסיסטם יהיה הרשאות להוסיף אנשים מחוץ לארגון והלקחות ייצרכו אישור של אנשי הסיסטם

2. השרתים שלי הם 2003

תודה.

פורסם

אתה יכול להשתמש ב http://www.microsoft.com/uc/products/oc2007.mspx בשביל משהו פנים ארגוני, אבל אני לא יודע אם יש לו אופציה של התקשרות מול פרוטוקולים אחרים.

בשביל משהו שיתקשר גם עם דברים אחרים צריך להשתמש במשהו מבוסס XMPP עם איזה gateway אבל אני לא יודע עד כמה שליטה אתה יכול לקבל על זה.

פורסם

אפשר גם להשתמש במשהו מבוסס IRC

פורסם
  • מחבר

רק שאני יבין

הפוטקול שעובד מסנג'ר פנימי וחצוני.. זה לא אותו דבר

הכוונה לי שהלקוחות שלי יוכלו להוסיף לרשימת אנשי הקשר שלהן רק את העובדים מהמשרד ויהיה להם אפשרות להוסיף אנשים חיצונים (מסנג'ר רגיל) רק באישור שלי

האם זה אפשרי ?

פורסם

אין כזה דבר מסנגר פנימי.

פורסם

אני זוכר שכשהכיתה שלי הייתה בסיור בIBM הסבירו לנו שפעם הייתה לחברה שלהם דרך לתקשר בין המחשבים שבחברה, סוג של מסנג'ר/ICQ, שווה לשאול מישהו שעובד/עבד שם.

פורסם
  • מחבר

זה נקרה

office communication server

שאלה.. האם שווה להעמיד בשביל זה שרת יחודי או לשלב את זה באחד מהשרתים בארגון ?

פורסם

יש לך את http://www.vypress.com/products/chat/

לא דורש שרת, פועל מהתקנה לוקאלית של כל עמדה. תוכנה חמודה, מבוססת IRC ויש בה כל מה שצריך.

פורסם

בצבא יש מסנג'ר פנימי, אז אפשר לעשות מסנג'ר רק לאירגון. אני לא יודע אם אפשר לעשות אותו חלקית חיצוני

פורסם

זה אפשרי, אחת הסיבות שבצבא המסנג'ר הוא פנימי

היא כי מדובר ברשת Intranet שאין לה קשר לאינטרנט

העולמי.

פורסם

שרת XMPP/ חפש תוכנות מסרים לLAN, יש הרבה

פורסם

זה נקרה

office communication server

שאלה.. האם שווה להעמיד בשביל זה שרת יחודי או לשלב את זה באחד מהשרתים בארגון ?

OCS2007 זה שלושה שרתים(שאפר בתכלס להתקין על שרת יחיד, לא ממולץ לארגון גדול או לרשת מאובטחת), זה ממש לא זול(רשיון לשרת, רשיון CAL ורשיון לכל יוזר בAD שמוגדר לו SIP, כל זה מסתכם בכמה עשרות אלפי דולרים בשנה לארגון ביינוני), וזה לא התקנה של next next next, זה פריסה לא קטנה שצריך לחשב אותה טוב מאוד.

מה סדר הגדול של הארגון שאתה מחפש פתרונות אליו? אם יש גישה לאינטרנט מכל מחשב בארגון google talk סגור יהיה כבר זול יותר בהרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים