עבור לתוכן

כרטיס מסך למפרט שלי.. עד 1.6k

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הערה: אומנם המאררים ניתנים לשליטה אבל לפי מס' ביקורות ברשת הכרטיס נחשב ליחסית מאוד רועש אבל לא משהו שאמור לשגע מישהו מתוך המארז..........

וגם חברה למה לריב כולנו אחים חחחחחחחחחחחח.........

עריכה הוא לא כזה חם הוא יותר קר מ 280 בכל מצב גם במאמץ וגם במנוחה.........

http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/sapphire_4850x2_2gb_pcie_graphics_card/4

אחי 80 זה לא לוהט?

אבל אפשר בכל מקרה להגדיל את מהירות המאווררים..

להעלות את מהירות המאורר מ20 ל50 אחוז יוריד לי משמעותית בטמפ'?

אגב, 4850x2 ו- 4870x2 זה Crossfire לכל דבר. מבחינת דריברים אין הבדל בין 2 כרטיסים לכרטיס אחד עם 2 ליבות,

ז"א, כל הבעיות של CF תקיפות גם לגבי כפולי ליבה.

אתה יכול לכתוב איזה בעיות יש לכרטיסים האלה?

• תגובות 41
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ביחוד יש להם בעיות דריברים בעיקר כאשר יוצא משחק חדש ATI נוהגת לאחר עם הדריברים בעיה שקימת לכל הסדרות ופוגעת הכי קשה ב-CF שזקוקים לתאימות גדולה לא BIGI ואיך שיוצא הדריבר אז מתחיל הכיף האמיתי מהכרטיס.......

ו-80 מעלות זה לא לוהט הכרטיס תוכנן לעמוד בטמפ' אלו והעלאת מהירות המאררים תוריד את הטמפ' ואם תרצה יותר מזה תמיד אפשר להחליף לקירור אחר מים / אוייר

אתה מתכנן אוברקלוק???

פורסם
  • מחבר

מתוכנן oc רק למעבד.

פורסם

אחי 80 זה לא לוהט?

אבל אפשר בכל מקרה להגדיל את מהירות המאווררים..

להעלות את מהירות המאורר מ20 ל50 אחוז יוריד לי משמעותית בטמפ'?

אתה יכול לכתוב איזה בעיות יש לכרטיסים האלה?

אחרי שקיבלת את התשובה שאני אמרתי לך במהלך דיון שלם ממישהוא "מבין" אני אפרט לך חלק מהבעיות שמערת CF כולל :

- הרבה משחקים לא תוכים בCF כשהם יוצאים

- BSOD

- חלק נכבד מהדרייברים לא פועלים

-הכרטיסים לא יהיו מנוצלים 200%. הביקורת שהבאת נראת לי האמא של המכורות.

ויש עוד המון, כנס לפורומים של ATI תתעדכן.

פורסם

שים לב לצריכת החשמל במערכת שלך במאמץ הוא מגיע לכ-300 ואט + מעבד באוברקלוק יכול להיות מעל 100 ואט איזה מעבד יש לך??

אני עדין חושב שהוא כרטיס טוב במחיר שלו ולפי רוב הביקורות באינטרנט הכי מומלץ במחיר שלו.........

Daniel.Priz איך ה GTX 260 לי 9800GTX וחשבתי לשדרג אולי אליו ואולי לGTX280/285 בהתאם לתקציב שלי אתה ממליץ עליו איך הביצועים.........?

פורסם
  • מחבר

שים לב לצריכת החשמל במערכת שלך במאמץ הוא מגיע לכ-300 ואט + מעבד באוברקלוק יכול להיות מעל 100 ואט איזה מעבד יש לך??

q6600..

650w מספיק ביותר לא?

פורסם

כן

פורסם

כן וזה ספק ממש ממש טוב........ אין לך מה לדאוג עם הקירור הנכון והלוח אם הנכון אתה יכול להביא אותו ל-+3.8 בלי לחשוש...........

bluemail לא עשית אוברקלוק למעבד שלך? יש לך I7 עם ספק W700 מוגזם לחלוטין

פורסם

עוד לא . אבל אני מתכנן לעשות . קודם אני יקנה מערכת קירור יותר טובה ממה שיש לי כרגע . (אילוצי תקציב )

פורסם

בהצלחה..........

אני ימשיך מחר אני חייב ללכת אם יש משה קונקטי פנו אלי בפרטי (ואני ינסה לענות עוד היום) או תשאירו כאן הודעה ואני יענה מחר........

פורסם

ה 4870 HD הוא כרטיס מעולה יחסית למחירו :xyxthumbs:

ה GTX 260 216 קצת יותר יקר ומוציא בכמה FPS בודד יותר לפעמים ,לא שווה את התוספת לדעתי .

ותישמרו על השפה שלכם פה ,לא צריך להכנס לזה :smile1:

פורסם

שוב אני אגיד

כשה 4850X2 עולה רק 1680 תיקח אותו

הוא טוב יותר מה GTX280 אז בטח ובטח מה 260 ומה4870

לגבי הרעש תמיד תוכל לקנות קירור טוב ושקט פחות בשבילו

תאימות הדרייבר זה החסרון היחיד שיש לו ולכל מערכי ה CF של ATI

אבל זה נראה לי רק עניין של זמן(קצת זמן אפילו) עד שזה יסודר ואז אתה תצא מורווח

בכל אופן ..אם נסתכל על הביצועים בלבד! כמו שאמרתי..הוא לוקח את ה 280 ככה שאין ממש מה להתלבט

http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=633&Itemid=27&limit=1&limitstart=1

http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/sapphire_4850x2_2gb_pcie_graphics_card/5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים