עבור לתוכן

בחירת לוח למעבד P4C, התלבטות קשה בין הלוחות!

Featured Replies

פורסם

אז ככה, עד סוף החודש כנראה אני יקנה את המחשב החדש, ואני מתלבט באיזה לוח לבחור, התקציב הוא לא משנה, בהתחלה חשבתי ללכת על הIC7 ואחרי כמה באנצ'ים שביאסו אותי ממש אני לא יודע במה לבחור ולאחר הבאנצ' של טום אני מתלבט אולי לקחת את הNEO 2, תוכלו בבקשה לעזור לי להחליט על לוח...

תודה!

נ.ב.

מתוכנן OC דיי כבד וביצועים זה הדבר הכי חשוב לי ובשביל זה אני מוכן לוותר על הכל.

המעבד יהיה כנראה 2.6C או ה2.8C.

פורסם

neo2 זה לא לוח שמיועד ל OC כבד. זה יותר לוח mainstream...

פורסם
  • מחבר

לפי הבאנצ' של טום הלוח הזה בעל יכולות ביצועים גבוהות מאוד אבל בעיה אחת אני לא יודע אם להאמין לזה, וציינתי שאני מוכן לוותר על כל פרמטר בשביל ביצועים.

אם יש לכם מה לומר בנושא בבקשה, מצפה לתגובות NoX...

פורסם

אני הייתי לוקח IC7, במיוחד שמתוכנן אוברקלוק כבד, זה לוח בהרבה יותר טוב לOC מMSI, והביצועים די שווים ביניהם.

פורסם
  • מחבר

ההתלבטות עכשייו היא בין הIC7-G לבין הP4C800 DLX שניהם בעלי ביצועים דיי זהים לאחר שאביט הוציאו את הביוסים החדשים, והביוס החדש של האביט אף יותר ידידותי לאוברקלוק מאשר הP4C800 אבל האסוס נותן וולטאג' גבוה יותר לזכרונות למרות שלא נראה לי שאני הולך להתחיל לשרוף אותם...

כנראה שאני יילך על הIC7-G.

אם למישהו יש מה לומר בנושא בבקשה,

תודה.

פורסם

בין שני הלוחות הללו קח IC7-G, הביצועים שלו הם כמו Asus P4C800, והוא יותר זול. אבל למה לך ללכת על לוחות כאלה יקרים, עם צ'יפים של i875, עדיף לקחת צ'יפ של 865, כמו Asus P4P800, או זה של Abit, לעדכן ביוס ולאפשר את הPat, ולהשיג בדיוק אותם ביצועים בפחות מחיר.

פורסם

אוא ולי ללכת על

Gigabyte GA-8KNXP

פורסם

הוא עולה המון, והביצועים שלו קצת פחות טובים.

פורסם

לדעתי כדאי לך לקחת את ה P4P800 של אסוס, עם ה PAT אתה יכול להגיע לביצועים כמו של לוח 875.

בין הלוחות שהצגת עדיף ה IC7-G שכאמור זול יותר ומגיע לביצועים מצוינים. הוא גם מתאים יותר לאוברקלוקינג.

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי התקציב אינו הבעיה, והביצועים של הלוחות הנ"ל טובים יותר גם אחרי הפעלת הPAT בלוחות ה865PE, יש פה כמה אנשים אם הלוחות האלו שהפעלו את הPAT ולפי מה שהצלחתי להבין ההבדל בביצועים לא כזה משמעותי, והאוברקלוק בלוח של ASUS טוב יותר , העלת המתח לזכרונות גבוה יותר, והביצועים באוברקלוק של הP4C800 טובים יותר, אך הלוח הוא פחות ידידותי מאשר הלוח של אביט.

וכשציינתי שמתוכנן OC כבד לא תארתי לעצמי שאנשים יעלו לוחות של ג'יגה בייט אומנם הלוח בעל ביצועים לא רעים אבל אם מתוכנן OC זה לא יהיה בחירה נכונה לדעתי.

שוב אני כרגע כמעט סגור על הלוח של אביט.

אם למישהו יש מה לומר בנושא בבקשה,

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים