פורסם 2009 בינואר 1916 שנים היי חברריםיש לי עגלה של סופרמרקט זמנית עד שאני יסים עם המחשב שליהעגלה היא לוח של ASUS מעבד E2140 ג'יגה של קינגסטון קשיח 80 של היטאצ'י סטהספק 400 נחמד X700 וכרטיס קול וכניסות יואסבילאחרונה נהייו בעיות מוזרות וביזאריות לחלוטיןתחילה המוזרה ביותר:אני גולש באינטרנט שומע שירים דרך אתר מסוייםופיתאום שאני באתר נגיד פה ואני יורד למטה או עולה עם הגלילה (הגולה של העכבר)אני מתחיל לשמוע זיופים במוזיקה היא הולכת ונהיית איטיתעוד בעיה , פיתאום המחשב נתקע..ונגיד בדיוק נאמרה מילה בשירנגיד המילה ''לישון''אז המחשב ניתקע והוא גם משמיע לי ברמקולים שוןשוןשוןשוןשוןשוןשוןשוןשון ואי אפשר לעשות כלום מלבד ריסטעוד בעיהזה שהמחשב פיתאום עושה לי פריזלא זז העכבר והוא ניתקערציתי גם לציין באותה הזדמנות שהתקנתי דרייברים מהאתר של ATI לX700 ושאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה של ATI הוא לא נותן לי ורושםשגיאת ישום וקוד שגיאה..מוזר לחלוטיןמישהו מכיר את הבעיות האלה ?אני עם דומות היתמודדתי אבל עם זיופים שאני מדפדף באתר.. ???מוזר...
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מחבר העגלה היא לוח של ASUS מעבד E2140 ג'יגה של קינגסטון קשיח 80 של היטאצ'י סטה
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים תבדוק שהזכרון תקין עם MEMTESTתבדוק טמפ' של המעבד.ובמקרה ההכי גרוע, תבדוק שהHD תקין, למרות שאם הבעיה מתרחשת גם בשירי MP3 קטנים, אז הבעיה היא באחד מהשניים הנ"ל
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מחבר האמת , ? הוא כבר איזה חודש רושם לי CPU FAN ERROR לפני הBOOT .... אני צריך ללחוץ F1 שיתחיל הפוסטוהמאורר עובד (קירור מקורי של אינטל) והוא יושב שמה (לא יודע איך , הרכבתי חפיף אז) יכול להיות שזה הבעיה ?אין לי כוח לפתוח אותו חחח......
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מחבר חח האמת שסתם דחפתי אותו ככה..לא ממש השקעתי בנושא..אממ עכשיו פירקתי את המחשב את הלוח הוצאתי ניקיתי אותו ואת המאורר של המעבד איפסתי ביוס הרכבתי אותו טוב עכשיווהוא לא רושם יותר כלום , וישר עולה לפוסט..אני ימשיך לעדכן פה אם הבעיה נפתרה...
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים זה שפירקת את המאוורר של המעבד כדי לנקות ואיפסת ביוס בהחלט יכולים לפתור לך את הבעיה כרגע כמו שאני מבין המחשב לא מגיע לפוסט אחרי שביצעת את הניקוי יכול להיות שנגעת במשחת טרמית או לא הרכבת טוב?
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מחבר ההפך , הוא כבר לא רושם בעיה במאורר של המעבד וישר עולה לפוסט כמו שצריךניקיתי את המשחה התרמית הישנה ושמתי חדשה..הרכבתי אותו טוב וכרגע הוא עובד טוב ולא עושה את הבעיות המוזכרות..אני מחכה ליראות אם הבעיות יחזרו ....
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים תבדוק בeverest את הטמפרטורות של הCPU (מעבד) במידה והם לא גבוהות מ60 בערך אין לך מה לדאוג לא נראה לי שהבעיה תחזור
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מחבר אתמול בדקתי עם SF ואימצתי גם עם OCCT לא עבר את ה50 .........אני מקווה שהבעיה נפתרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.