עבור לתוכן

|יעוץ חברים מה עדיף לי ?|9800gt SLI or 4850gt SLI or 4870 or 9800GTX OC or

Featured Replies

פורסם

הכול תלוי במשחק למען האמת.

יש משחקים שאסור לקחת אותם כמדד כלל ביניהם :

קרייסיס שהיה באמת משבר להמון מחשבים (מזכיר למישהו את משבר דום 3? )

GTA 4

תבדיל את המשבר של GTA (פורט בעיתי יחסית) מאלו של Crysis / Doom3, שהביאו עימם טכנולוגיות חדישות וגראפיקה שהציבה רף גבוה.

אמרו עליהם (כתוצאה מתסכול) שלא תוכנתו כראוי אבל המציאות מראה שהם בסך הכל הקדימו את זמנם ביחס לחומרה המצויה בשוק.

המשחקים האלה הם המבחן האמיתי לאיך המערכת שלך תתמודד עם מה שצפוי להגיע בעתיד הקרוב-רחוק. אז בסדר שרוב המשחקים קלילים יותר ואפילו נראים טוב כי תוכננו בחכמה לחומרה "מקובלת" (שאגב גם הרף הגראפי שלהם בעלייה), אי אפשר להתעלם מהעובדה שגם משחקים כבדים (מורכבים גראפית) ימשיכו לצאת, ביניהם יהיו כותרים מצליחים.

כשאני רוכש כרטיס מסך, דווקא למשחקים האלו יש חשיבות רבה, כאשר אני יודע שאם הם ירוצו "בסדר" - כל השאר ירוצו מצויין + פילטרים,

ואז גם משחקים כבדים שעתידים לצאת ירוצו "בסדר"... כאשר "בסדר" זה כבר עניין אינדבידואלי (אבל נסכים שלפחות מעל 30fps בהגדרות רצויות)

כשאתה מתאים כרטיס מסך למשחקים "רגילים" (נאמר קלילים) שהם בעצם הרוב, אתה מפסיד את האקסטרה דובדבן שבקצפת

(הגדרות גראפיות "מוגזמות" - ULTRA \ פילטרים \ physx \ בקרוב משקפים לתלת מימד- 3DVision, וכמובן ביצועים טובים במשחקים כבדים)

הנקודה היא שלא חסרות דרכים להינות מכוח עיבוד "מבוזבז" ברכישת כרטיס מסך שחזק מזה המומלץ ע"פ הדעה הרווחת שאפשר להסתפק בפחות.

בנוגע לדריברים, אני עם urib. כשמדברים על משחקים, דריברים מעודכנים ואיכותיים של כרטיס המסך ספציפית משחקים תפקיד חשוב מאוד בחוויה,

שלא כמו דריברים של חלקי חומרה אחרים, המשפיעים פחות אם בכלל.

אין דבר יותר מעצבן מלהתקין משחק חדש ולגלות בעיות טקסטורה, תקיעות או ביצועים עלובים (ומשחק שלא עובד במקרה הגרוע) כתוצאה מאי-

תאימות בדריבר, וישוחרר רק חודש חודשיים לאחר מכן חדש שבתקווה יסדר את הבעייה. (שלא נדבר על CF שאפילו אי אפשר להוסיף פרופיל ידני ffs)

עד שיוצא דריבר אתה כבר סוגר\מסיים את המשחק (בהנחה שאין מסך שחור בשלב עם הגשם), וכשיוצא הדריבר אתה מריץ שוב לראות מה הפסדת.

אני יודע שרוב המשחקים לא עושים בעיות, אבל תאמינו לי לא דרוש הרבה ע"מ להוציא אדם מדעתו לאחר ששילם ממיטב כספו.

התמיכה המתמדת של אנוידיה במפתחי המשחקים והקצב הזריז בעדכון דריברים מקנים יתרון משמעותי, מה שמתבטא באיכות החוויה הכללית.

100 ש"ח יכולים לחסוך כאבי ראש ותסכול בהמשך. לי אישית מספיק למזער את הפוטנציאל לכאלו (לא מחפש הוכחות על בשרי, ההוכחות ברשת)

לכן אוסיף את ההפרש, אני ו-65% מהאוכלוסיה... (ואני מודע לעובדה שיש הרבה משתמשי ATI מרוצים, חלקם אף חוו קשיים והתגברו עליהם)

אנוידיה לא מושלמת, יש לה בעיות ושונאים משלה. בכל זאת נהנית מהיתרון היחסי כאשר אנחנו הצרכנים צריכים להחליט אם לבלוע גלולה אדומה או ירוקה (לפחות עד שהכחולה תכנס לזירה).

(זהירות חפירה ;) )

2141h0w.jpg

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים