עבור לתוכן

איטיות בגלישה בשעות הערב דרך 014 בב"ל

Featured Replies

פורסם

בחודש האחרון?

אצלי זה כבר משהו כמו 4-5 חודשים.

והגבתי במספיק דיונים כדי להסביר לכם עד כמה הבעייה עמוקה לדעתי... ההורדה בסדר גמור אבל הגלישה לפעמים איטית כמו עם המודן 56 או 55K לא זוכר בדיוק.

אבל יש בעייה רצינית ופיתרון לא נראה באופק..

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שיותר מחודש, אבל זה משנה.

אם הבעיה היא רק באיטיות בחו"ל אין כלכך מה לעשות ולכל ספק יש את התקופות של העומס שלו. אבל בבזק בינלאומי בדר"כ דואגים להרחיב את רוחב הפס שלהם לחו"ל בהתאמה למצב בניגוד לחלק מהספקיות.

מה שכן גם יכול להיות שאתה כרגע מנותב דרך שרתים בעלי עומס גבוה יותר מבד"כ

כמובן שכמה שיותר לקוחות יתלוננו על הבעיה במוקד תמיכה (אל תצפו מהתומך שיוכל לעשות משהו בנידון) ככה זה אולי יעבור הלאה למי שצריך בחברה.

בכל מקרה תוודא שהבעיה היא באמת באיטיות לחו"ל רק ולא איטיות כללית בגלישה.

תבדוק מהירות בארץ באתר הזה בשעות הערב : http://showip.co.il ותוודא שהמהירות תקינה

המהירות לשם תקינה וכך גם בדיקת המהירות של 014 ושל speedtest.net.

אבל באופן כללי אני לא סומך על בדיקות המהירות האלה.

מאוד יכול להיות שהתנועה מולן מנותבת אחרת מתנועה לאתרים אחרים.

פורסם

בחודש האחרון?

אצלי זה כבר משהו כמו 4-5 חודשים.

והגבתי במספיק דיונים כדי להסביר לכם עד כמה הבעייה עמוקה לדעתי... ההורדה בסדר גמור אבל הגלישה לפעמים איטית כמו עם המודן 56 או 55K לא זוכר בדיוק.

אבל יש בעייה רצינית ופיתרון לא נראה באופק..

+1. בארץ אתם תורידו תקין תמיד. העלות של הקווים לחו"ל היא זו שגורמת לנו לקבל ניתובים איטיים.

כמובן שמי שמשלם בהתאם מקבל ניתוב טוב.

לזה שכתב שכל הפרוטוקולים יעבדו לאט אם יש בעיה, זה לא נכון.

אפשר לעשות traffic shaping בהגדרות מאוד ספציפיות.

פורסם

+1. בארץ אתם תורידו תקין תמיד. העלות של הקווים לחו"ל היא זו שגורמת לנו לקבל ניתובים איטיים.

כמובן שמי שמשלם בהתאם מקבל ניתוב טוב.

לזה שכתב שכל הפרוטוקולים יעבדו לאט אם יש בעיה, זה לא נכון.

אפשר לעשות traffic shaping בהגדרות מאוד ספציפיות.

מי שמשלם בהתאם מקבל ניתוב טוב?

מה זאת אומרת? כי אני משלם לבזק בינלאומי על 3 מגה 59 שקל וזה ב"זכות" זה שאני מחוייב להם כבר כמעט שנה, אם לא ההתחייבות הייתי משלם להם 69 שקל שזה מעל ומעבר ל-3 מגה ובהתחשב כמובן בעבודה שאני ממש לא מקבל את המהירות שאני אמור לקבל ברוב שעות היום.

פורסם

זה אומר שאם יש לך fixed ip/gamers/חבילה עם התחייבות למהירות מינימלית תקבל את המהירות.

אם לא תקבל עד מהירות החבילה.

פורסם

אני משלם במיוחד בשביל גיימר, אני מודה שהפינגים מצויינים, ההורדה מאתרי בדיקת מהירות בארץ תקינה בדרך כלל, אבל הגלישה והמהירות אצל אתרים מחו"ל פשוט בלתי נסבלת..

פורסם

אז תקרא את מה שכתבתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים