עבור לתוכן

פולין.. יורו או זלוטי?

Featured Replies

פורסם

מקדונלדס יהיה קצת קשה.. אמרו לי שהפולנים הטמבלים האלה לא יודעים מה זה NO Cheese :s07:

כי הם לא מבינים למה שמישהו ירצה המבורגר בלי גבינה :screwy:

אבל כסף על קטשופ זה כבר מעצבן :pissed: עדיף כבר לקחת צ'ילי מתוק..

• תגובות 44
  • צפיות 23.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה על על קטשופ, זה על כל דבר בנוסף- גם מלח וכ'ו.

פורסם
  • מחבר

:o מלח?!

טוב בלי מלח אני יכול להסתדר..וגם בלי קטשופ וכל הדברים האלו אבל הקטע עם השירותים ממש מסריח!

ודרך אגב.. ברור שגם אם אתה מזמין בלי גבינה במילא זה נגוע בגבינה כי הם לא מחליפים כפפות מין הסתם .. (שלא תחשבו שבישראל לא -_-" )

אבל עדיין.. אני מניח שאחרי כל המשלחות האלו הם אמורים להבין מה זה NO CHEESE לא? חח או שהם ממש מטומטמים xD

לדעתי בכל מקרה אני יקח כמה מנות חמות טעימות כאלה :lol:

פורסם

גם על שקית בסופר משלמים שם :screwy:

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי - תאכל הכל, למי איכפת אם זה כשר או לא.

פורסם
  • מחבר

שקית בסופר?! הם נדפק להם המוח?! (או שאוליי המחירים של מוצרים לפחות מקוזזים שם לעומת ישראל חח )..

ובטח שאני יאכל מקדונלדס.. למרות שלא כשר, לפחות אני יאכל בלי גבינה (ינסה לבקש לפחות) .. זה במילא נראה לי מגעיל -_-"

פורסם

אחד הדברים הטעימים + בייקון [לא במקדונלדס אלא במקומות שמכינים את ההמבורגר במקום]

פורסם

שקית בסופר?! הם נדפק להם המוח?! (או שאוליי המחירים של מוצרים לפחות מקוזזים שם לעומת ישראל חח )..

ככה זה בהרבה מדינות בעולם. זה לא כדי להרוויח כסף, זה כדי לחסוך בשימוש בשקיות ניילון (בשביל איכות הסביבה).

פורסם

אם אתה בקטע של אלכוהול טיפה יותר נורמאלי ממה שיש בארץ אז גם יש להם אחלה מחירים על אלכוהול :) (קניתי ב70 בקבוק שבארץ עולה כפול!)

פורסם

גם על שקית בסופר משלמים שם :screwy:

גם ב-IKEA בישראל משלמים על שקיות.

פורסם

ובטח שאני יאכל מקדונלדס.. למרות שלא כשר, לפחות אני יאכל בלי גבינה (ינסה לבקש לפחות) .. זה במילא נראה לי מגעיל -_-"

להפך,לפני שאנחנו טסים הם מזמינים עוד גבינה, אני לוקח 3 פרוסות גבינה בהמבורגר (כי במקדונלדס ישראל הרביעית כבר עולה כסף), איך אפשר לאכול המבורגר בלי גבינה :screwy:

ד"א במקדונלדס/BK/וונדיס בארה"ב זה בדיוק ההפך, הכל חופשי, אתה קונה ארוחה, ואז יש לך קטשופ/מפיות/קשיות/מלח/סוכר חופשי, אתה בא ולוקח לבד, בהרבה סניפים גם פשוט נותנים לך כוס ואתה ממלא לבד שתיה וכמה פעמים שאתה רוצה ואיזה שתיה שאתה רוצה ובוונדיס בכלל יש סניפים שיש שולחן ואתה לוקח ירקות חופשי..

פורסם

כי אתה מדבר על אוכלוסיה אחרת לגמרי. האמריקאים הם שמנים וזאת התרבות שלהם והאירופאים סתם מגעילים

פורסם
  • מחבר

ככה זה בהרבה מדינות בעולם. זה לא כדי להרוויח כסף, זה כדי לחסוך בשימוש בשקיות ניילון (בשביל איכות הסביבה).

האא אוקיי חח הוא לא ציין שמדובר בשקיות קרטון.. (על זה אני מוכן לשלם.)

ולהוא עם האלכוהול.. מה זה הבצפר השוקי בקבוקי הזה שלך ? חחח איך לעזעזל נתנו לכם לקנות אלכוהול ?

פורסם

בדיוטי פרי/זמן חופשי/מטוס אין שום בעיה.

פורסם

גבינה רולז :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים