עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

נו אז מה נסגר? מישהו רוצה להזמין קיטים של מגברי אוזניות?

Featured Replies

פורסם

אז למי שקרא ולמי שלא, היה דיון שעסק ב-DIY של ציוד אודיו. מאז עשינו קנייה קטנה (4 סטים) של רכיבים ל-DAC מסוג y1 של amb.org.

עכשיו בזמן שהלחמתי חלק מהרכיבים ומחכה למשלוח של השאר משעמם לי וחשבתי לעצמי, למה לא להזמין עוד משהו? אז אומנם אין לי צורך בזה, אבל בא לי לבנות מגבר mini^3. את כל המידע עליו ניתן למצוא ב-amb.org. גם אני בעבר בניתי שניים כאלה, חפשו כאן בפורום ותמצאו דיון של יבנושא.

סך הכל מגבר אוזניות חביב עם עוצמה לא רעה, מארז קטן, ולא פחות חשוב, נייד (סוללה 9וולט פנימית). האתר www.hohodiy.com מוכר קיטים של המגבר שכוללים גם פנלים חתוכים (מפלסטיק אבל לא נורא), והכל מלבד מטען וסוללה (שניתן לקנות שם בתוספת מחיר לא גבוהה), והמחיר הוא כ-60$ לפני משלוח. אחרי משלוח מדובר על 300-320 שקלים בערך לכל קיט. במקרה הכי גרוע של מכס מוסיפים כ-50 שקלים לקופת המדינה.

מבחינת הלחמות, אין שם הרבה עבודה. כל אחד שיודע איך להדליק מלחם (לחבר לחשמל) ולא דביל לגמרי יוכל לבנות את המגבר בקלות. הרכיבים היחידים שאיכשהו יכולים להפחיד הם ה-OPA, אך הם עולים גרושים אז אין מה לפחד, תמיד אפשר להזמין חלופיים.

בקיצור, אני רוצה להזמין לעצמי קיט אחד (שיישב בצד כמו ה-CREEK שהזמנתי), ואני אבצע את ההזמנה אם יהיו לנו 4 קיטים ומעלה. מי שמעוניין, יידעו אותי בנושא.

Anatoli.

פורסם

כמה על המיני 3 ?

פורסם

טולי אני רואה אתה ממש משתעמם כבר =) ממש בא לך לבנות דברים הא?

אם לא היה לי את המגברון שלי הייתי מזמין אבל אני לא רואה סיבה אמתית לשידרוג בשבילי.

פורסם
  • מחבר

קובי, כמו שרשמתי, העלות תהייה 300 שקלים. אם יהיו מיסים אז 350 בערך. כמובן שהכל בא בחלקים ותצטרך להלחים קצת :)

Anatoli.

פורסם

הלחמות יש לי את אבא שלי שהוא אמן בזה.

איך ניתן להשיג אבל גוף אלומיניום ?

פורסם
  • מחבר

פאנלים מאלומיניום אפשר להזמין אם רוצים מהיבואן בארץ (המחיר לדעתי דיי גבוה משהו כמו 50 שקל) או מארה"ב.

Anatoli.

פורסם

אני גם בפנים. חשבתי שהMHM מיני יהיה קטן אבל הוא מפלצתי יחסית לmini^3 ולא נייד בעליל.

  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עוד אחד בפנים.

למי שלא קרא את הדיון הקודם:

אם למישהו זה יהיה הפרויקט הראשון והוא חושש להכנס לזה,

נוכל לעזור בהרכבה ובהלחמה של החלקים הקשים היותר.

וכמו שאנטולי אמר, בסה"כ מדובר במשהו שכול מי שמסוגל לחבר מלחם לחשמל מסוגל לבנות.

פורסם
  • מחבר

אכן כן.

בקיצור, בינתיים אני, דור, ונדב. קובי, אתה בפנים?

מי מכם רוצה שאני אזמין מהם גם סוללה ומי רוצה גם מטען? אני אישית לא צריך כי יש לי סוללה וכי מטען אני משתמש בספק כח של הלפטופ שמתאים לי.

אני רוצה בימים הקרובים להזמין במידה ויהיו 4 או יותר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.