עבור לתוכן

מתלבט בין SUMSUNG T240 לבין 240BW8EB philips

Featured Replies

פורסם

התקציב עומד על כ2000.

לכל התחומים (משחקים, סרטים, יס, אינטרנט)

חשוב לי מאוד ארגונומיה שזה מה שיש לפילפס.

וחשוב לי שאני אוכל לחבר אותם לממיר יס.

אני יודע שבסמסונג יש HDMI האם הוא יתן אותה איכות לעומת הפילפס ביחד עם כרטיס טלוויזיה?

שניהם מסכים עם איכות טובה אך הפילפס עם יותר (לפי דעתי) אך הארגונומיה חשובה... מה הייתם ממליצים? אולי תאירו לי על נקודות שלא ראיתי?

והאם יש מתאם מVGA/DVI לחיבור שיתחבר ליס?

פורסם

בשביל לקבל איכות מיס הדרך היחידה היא לחבר בHDMI וזה עם הממיר HD.

כל שאר החיבורים יראו כמו תחת...

פורסם

ואם אני מחבר את הדל 2408 עם יציאת ה- S-VIDEO לממיר של יס (לא ממיר HD) האם עדיין האיכות חרא?

הרצון שלי בהתחלה הינו לרכוש את המסך הנ"ל שישמש לי גם בתור טלויזיה בחדר.

האם יש מסכים נוספים שנותנים איכות טובה בתור טלוויזיה ואיכות מעולה בתחום מסך מחשב?

פורסם

ואם אני מחבר את הדל 2408 עם יציאת ה- S-VIDEO לממיר של יס (לא ממיר HD) האם עדיין האיכות חרא?

הרצון שלי בהתחלה הינו לרכוש את המסך הנ"ל שישמש לי גם בתור טלויזיה בחדר.

האם יש מסכים נוספים שנותנים איכות טובה בתור טלוויזיה ואיכות מעולה בתחום מסך מחשב?

רק מסכי טלוויזיה ברזולציית FULL HD (בישיבה ממרחק גדול יחסית, כמובן) יהיו מעולים גם למחשב וגם כטלוויזיה

פורסם
  • מחבר

אז אתה יכול להמליץ לי על טלוויזיה FUHD?? למחשב גודל 24" ???

פורסם

עומרי, אתה לא מבין כלום מהחיים שלך אז תפסיק להטעות אנשים עם שטויות בפורום!

רזולוצייה של מסך מחשב 24" אפילו גבוהה יותר מ-FHD אז אני לא יודע מה אתה מבלבל על טלוויזיות בלה בלה.....

ולהפך, מסך טלוויזיה זה גרוע למחשב(כל פיקסל בגודל ס"מ - 42" שהוא סך הכל 1920x1080 בזמן שמסך מחשב 24" הוא אפילו גדול יותר מהFHD)

אתה יכול לחבר בS-VIDEO, ברור... ואתה צריך לחבר את שאר החיבורים לרמקולים כי אין רמקולים במסך.

פורסם

עומרי, אתה לא מבין כלום מהחיים שלך אז תפסיק להטעות אנשים עם שטויות בפורום!

אני מבקש שתירגע. בלי שום קשר לדעתך על עומרי, יש צורה לתבטאות בפורום.

רזולוצייה של מסך מחשב 24" אפילו גבוהה יותר מ-FHD אז אני לא יודע מה אתה מבלבל על טלוויזיות בלה בלה.....

איך אתה בדיוק סותר את מה שהוא אמר? הוא לא טען שה-24" הוא לא FULL HD. הוא רק אמר את דעתו שרק טלוויזיות FullHD יכולות לשמש גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב בצורה טובה. מה לעשות שיש אנשים שרוצים טלוויזיה שתהיה ענקית (30", 40" ויותר מכך). בשבילם 24" לא מספיק בתור טלוויזיה. מצד שני (למרות שאני לא הייתי רוצה לעבוד כך), אפשר להשתמש בטלוויזיה גדולה בתור מסך מחשב, אם היא נותנת רזולוציה מספיקה (FullHD) ואם יושבים מספיק רחוש (כמו שהוא אמר). אז להבא תקרא יותר לעומק לפני שאתה מתחיל להתלהם.

פורסם

אני מבקש שתירגע. בלי שום קשר לדעתך על עומרי, יש צורה לתבטאות בפורום.

איך אתה בדיוק סותר את מה שהוא אמר? הוא לא טען שה-24" הוא לא FULL HD. הוא רק אמר את דעתו שרק טלוויזיות FullHD יכולות לשמש גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב בצורה טובה. מה לעשות שיש אנשים שרוצים טלוויזיה שתהיה ענקית (30", 40" ויותר מכך). בשבילם 24" לא מספיק בתור טלוויזיה. מצד שני (למרות שאני לא הייתי רוצה לעבוד כך), אפשר להשתמש בטלוויזיה גדולה בתור מסך מחשב, אם היא נותנת רזולוציה מספיקה (FullHD) ואם יושבים מספיק רחוש (כמו שהוא אמר). אז להבא תקרא יותר לעומק לפני שאתה מתחיל להתלהם.

קראתי טוב מאוד את מה שהוא אמר כך שאין צורך לצאת בהתנסחויות ולהגיד לי לקרוא יותר לעומק. ברוך השם אני לא סובל מבעיות בהבנת הנקרא שככל הנראה חלים על כמה מכם.

אני אמרתי שטלוויזיה לדעתי גרועה בכדי לשמש מסך למחשב כי הגודל נקודה גדול מידי ואני אישית לא סובל את זה. כמובן שתלוי במרחק אבל באופן כללי מעדיף איכות של מסך מחשב.

פורסם

אני אמרתי שטלוויזיה לדעתי גרועה בכדי לשמש מסך למחשב כי הגודל נקודה גדול מידי ואני אישית לא סובל את זה. כמובן שתלוי במרחק אבל באופן כללי מעדיף איכות של מסך מחשב.

בדיוק. מילת המפתח פה היא "לדעתך". ועל אף שאני במקרה זה מסכים עם דעתך, זה לא נותן לך לגיטימציה לתקוף משתמש אחר, רק בגלל שאתה לא מחבב אותו אישית. אז תירגע, בבקשה, כי אני לא רוצה להתחיל לחלק אזהרות על שטויות כאלה.

פורסם

לא הבנתם מה שאמרתי. כוונתי הייתה שמסך מחשב לא יציג איכות טובה בתור טלוויזיה (מנסיון), אבל בשהייה במרחק גדול יחסית ממסך הטלוויזיה, הוא יכול להיות מעולה גם כמסך מחשב.

פורסם

האמת היא שכשצופים מרחוק (ז"א - יושבים על הספה\מיטה ולא על הכסא עם האף תקוע בתוך המסך) במסך 24 אז כל העיבודים של הטלווזיה די מיותרים. הם יכולים להועיל אבל זה לא שיקול קריטי שצריך בגלל זה לקנות משהו עם פיקסלים ענקיים.

וזה אכן נכון - מסך FULL HD מחברה מוכרת בעל פאנל איכותי (ז"א לא TN) בגודל 32 אינטש עולה 3600 ש"ח - רק קצת יותר מהדל 24. אם תולים על הקיר ולא יושבים צמוד מדי (למרות שזה לא נורא) אז זה פיתרון בכלל לא רע למי שרוצה להשקיע בסרטים משחקים טלווזיה וכו' ולחסוך מקום וכסף. הרזולוצייה המאוד גבוה מתאימה לעבודה טובה בשולחן עבודה של מערכת הפעלה טיפוסית.

בכל מקרה זה לא קשור לתקציב ורק אפשר להגיד שלסמסונג הרבה יותר ביקורות ונסיון בשטח, הפיליפס די בתולי ולא יודעים עליו המון. אם רק לסמסונג היה את העיצוב של הDELL 24 העולם היה מקום יותר קל לחיות בו :) העיצוב הענק של הסמסונג פשוט מצער...

פורסם

הבעיה במקרים שעובדים עם מסכי טלוויזיה גדולים כמסך מחשב(אני צפיתי ב 37 ו 50 אינץ' , הראשון HD READY והשני FHD), בעלי רזולוציה גבוהה, היא שהפונטים מאוד קטנים במקרה הזה ואז חייבים להשתמש ב"מגדיל"(מה שמקטין לך את שטח התצוגה האפקטיבי).

פורסם

פונטים קטנים ? הבעיה היא שהפונטים גדולים מדי יחסית למסך מחשב, לא יודע איך הגעת לזה שהם קטנים :).

כשאני מדבר על לעבוד איתם בתור מסך מחשב אז אני לא מדבר על לגלוש מהמיטה אלא לעבוד כמו שעובדים על מחשב. תולים את הטלווזיה על הקיר (העיקר שתהיה כה שיותר רחוק מעמדת הישיבה), ובנוסף הגודל המקסימלי הכדאי הוא 32 אינטש וכמובן חובה FULLHD. אמנם הפיקסלים יהיו גדולים משמעותית מלמשל פיקסלים של 27 שהם גם ככה די גדולים, אבל לאנשים שרוצים לחסוך שני מכשירים או להנות כמו שצריך מסרטים ומשחקים ומוכנים להיתפשר על גודל הפיקסלים הקצת גדול זה פיתרון לא רע בשביל מחיר של 3600 ש"ח.

רזולוצית FHD למעשה מאפשרת לעבוד עם הטלווזיה כשולחן עבודה שלך מחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים