עבור לתוכן

יש לי מלבנים ירוקים וסגולים

Featured Replies

פורסם

שלום! :)

יש לי מחשב חזק יחסית הינה מיפרט

e8400

P5QL-E

4GB RAM OCZ

zotac 9800gtx+

500GB WD

NZXT TEMPEST

CORSIAR 550WTT

ואתמול אחותי הייתה באינטרנט סתם ניכנסה ליוטיוב ראתה סירטון פיתאום כל המחשב ניהיה עם מלבנים ירוקים וסגולים יכלתי להזיז את העכבר אבל לא היה אפשר לילחוץ התחל אז חיכיתי לא עשיתי ריסט כי רציתי ליראות מה יקרה אז חיכיתי ואז המסך של המחשב ניהיה כחול היה כתוב משהוא ומהר זה עשה ריסט וזה קרה לי 3 פעמים פעם אחת שהיא הייתה באינטרנט פעם אחת שניכנסתי ל dmc4 אז ישר שלחצתי עליו זה קרה ופעם אחת ב far cry 2 וגם המחשב ניתקע ליפעמים במשחקים כמו קרייסיס far cry 2 fallot 3 והטמפרטורות שלי נמוכות המעבד שתי הליבות 42 כרטיס מסך במאמץ 56 במנוחה 38 הארד דיסק 30 לוח

אם 28 ובדקתי עם אוורסט אולטימייט מה לדעתכם הבעיה? יש לי דרייברים אחרונים ישר שהמחשב הגיע התקנתי דרייבר הכי חדש 181.20 מה לדעתכם הבעיה?

פורסם

אין פה שום קשר ל"עוצמה" של המחשב שלך.

במידהנ ונוצרו קבצי dump תנתח אותם כדי להבין את מקור הבעיה כפי שמוסבר בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי הסטיקי הוא ענק אפשר לינקק של חיפוש קיבצי dump?

פורסם

או בעיית דרייבר או התחממות יתר של הכרטיס מסך (בעת מאמץ כמובן)/פגם בכרטיס.

תבדוק את הכרטיס עם ATI tool כדי לראות אם הוא לא מתחיל לעשות אנומליות בעת מאמץ גדול.

פורסם
  • מחבר

לא אין היתחממות ביכלל 56 מעלות במאמץץ מלאא ודעתי המלבנים לא קשורים לדרייבר כי בעעיה של דרייברים לו אמורה לעשות מלבנים סגולים וירוקים אני צודק?

פורסם

דווקה ארטיפקטים גרפיים נוצרים כתוצאה מבעיות בכרטיס מסך/דרייבר.

הטמפרטורה היא במאמץ מלא עם ati tool?

פורסם
  • מחבר

לא עם atitool זה על 75

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא יודע מה לעשות אני היום לוק חאת המחשב לתיקון ונגיד ואם יגידו לי תיבחר כרטיס אחר אני לא יודע מה לקחת אני מפחד לקחת את אותו כרטיס של zotac כי אולי גם שם יחזרו לי הבעיות של המסכים הסגולים והירוקים אני מפחד מהיצרנית הזאת ואני לא מעוניין בכרטיסים של ATI רק נוידיה ואין להם 9800gtx+ של יצרנית אחרת חוץ מ zotac מה לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים