פורסם 2009 בינואר 1816 שנים שלום! יש לי מחשב חזק יחסית הינה מיפרט e8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ zotac 9800gtx+ 500GB WD NZXT TEMPEST CORSIAR 550WTT ואתמול אחותי הייתה באינטרנט סתם ניכנסה ליוטיוב ראתה סירטון פיתאום כל המחשב ניהיה עם מלבנים ירוקים וסגולים יכלתי להזיז את העכבר אבל לא היה אפשר לילחוץ התחל אז חיכיתי לא עשיתי ריסט כי רציתי ליראות מה יקרה אז חיכיתי ואז המסך של המחשב ניהיה כחול היה כתוב משהוא ומהר זה עשה ריסט וזה קרה לי 3 פעמים פעם אחת שהיא הייתה באינטרנט פעם אחת שניכנסתי ל dmc4 אז ישר שלחצתי עליו זה קרה ופעם אחת ב far cry 2 וגם המחשב ניתקע ליפעמים במשחקים כמו קרייסיס far cry 2 fallot 3 והטמפרטורות שלי נמוכות המעבד שתי הליבות 42 כרטיס מסך במאמץ 56 במנוחה 38 הארד דיסק 30 לוח אם 28 ובדקתי עם אוורסט אולטימייט מה לדעתכם הבעיה? יש לי דרייברים אחרונים ישר שהמחשב הגיע התקנתי דרייבר הכי חדש 181.20 מה לדעתכם הבעיה?
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אין פה שום קשר ל"עוצמה" של המחשב שלך.במידהנ ונוצרו קבצי dump תנתח אותם כדי להבין את מקור הבעיה כפי שמוסבר בסטיקי.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר הינהה מצאתי צילמתי תמונה http://www.zix.co.il/images/z-220087866.JPGוראיתי שכתוב Probably caused by : nv4_disp.dll מה הבעייה?
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים או בעיית דרייבר או התחממות יתר של הכרטיס מסך (בעת מאמץ כמובן)/פגם בכרטיס.תבדוק את הכרטיס עם ATI tool כדי לראות אם הוא לא מתחיל לעשות אנומליות בעת מאמץ גדול.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר לא אין היתחממות ביכלל 56 מעלות במאמץץ מלאא ודעתי המלבנים לא קשורים לדרייבר כי בעעיה של דרייברים לו אמורה לעשות מלבנים סגולים וירוקים אני צודק?
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים דווקה ארטיפקטים גרפיים נוצרים כתוצאה מבעיות בכרטיס מסך/דרייבר.הטמפרטורה היא במאמץ מלא עם ati tool?
פורסם 2009 בינואר 1916 שנים מחבר אני ממש לא יודע מה לעשות אני היום לוק חאת המחשב לתיקון ונגיד ואם יגידו לי תיבחר כרטיס אחר אני לא יודע מה לקחת אני מפחד לקחת את אותו כרטיס של zotac כי אולי גם שם יחזרו לי הבעיות של המסכים הסגולים והירוקים אני מפחד מהיצרנית הזאת ואני לא מעוניין בכרטיסים של ATI רק נוידיה ואין להם 9800gtx+ של יצרנית אחרת חוץ מ zotac מה לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.