עבור לתוכן

מחפש משחקים עם עלילה "מתוסרטת"

Featured Replies

פורסם

אני מחפש משחקים עם עלילה הדוקה מאוד שמתבטאת בכל רגע מהמשחק. אני לא יודע איך להגדיר את זה בדיוק אז אני אביא 2 דוגמאות:

HL2 ובמידה קצת פחותה COD4. אשמח להמלצות (אם הצלחתם להבין למה אני מתכוון..)

• תגובות 32
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

bioshock

dead space

פורסם

משחק ישן: Mafia

פורסם

אם לא יצא לך עדיין לנסות, Half Life הראשון ושני החבילות הרחבה שלו (Opposing force, Blue shift)

פורסם

bioshock

הייתי אומר לך HL2 אבל כבר שיחקת אז זה הבא בתור אחריו (ברשימת המשחקים שהכי אהבתי).

רק שתבין, לקחו סופר שייכתוב את העלילה !

יש גם את THE WITCHER שבעצם נבנה על ספר (!), אבל הוא סגנון אחר לגמרי, תיראה סירטון או שתיים שלו תיראה אולי תואהב...

פורסם

Mass Effect

Deus ex

System Shock 2

לא באותו ז'אנר אבל תנסה.

פורסם
  • מחבר

ביושוק, מאס אפקט, THE WITCHER, כל הHALF LIFE למינהם (כמובן) כבר שיחקתי. ממאפיה פשוט התייאשתי - קשה מדי. אשמח לעוד המלצות.

פורסם

ביושוק, מאס אפקט, THE WITCHER, כל הHALF LIFE למינהם (כמובן) כבר שיחקתי. ממאפיה פשוט התייאשתי - קשה מדי. אשמח לעוד המלצות.

שיחקת HOMEWORLD2?

פורסם

מאפיה , קשה?

תאמין לי אין לך מושג איזה טעות אתה עושה שהתייאשת ממאפיה.

אתה מפספס את אחד המשחקים המעולים שיצאו לאוויר העולם. :)

פורסם

מקס פיין, ואחיו השני...

פורסם
  • מחבר

מאפיה , קשה?

תאמין לי אין לך מושג איזה טעות אתה עושה שהתייאשת ממאפיה.

אתה מפספס את אחד המשחקים המעולים שיצאו לאוויר העולם. :)

כולם אומרים לי את זה אבל אחרי איזה 30 ניסיונות (בלי להגזים!) על משימה פשוטה הרמתי ידיים.

כמובן ששיחקתי בMP1+2, שניים מהמשחקים האהובים עלי בכל הזמנים.

פורסם

בלי ספק חבל שאתה לא משחק במאפיה

אני מדי פעם מתקין אותו שוב ומשחק בו שוב, פשוט כי הוא משחק כ"כ טוב

ואני חייב כמובן להצטרף להמלצה על Deus Ex

המשחק הטוב ביותר שיצא אי פעם (כמובן, Deus Ex 2 לא יצא מעולם, ואני מציע לך לא לנסות אפילו לשחק בגועל נפש שנושא את השם הזה)

פורסם
  • מחבר

איך COD5 לעומת 4 בנושא זה? אישית השלבים בצרנוביל והמנוסה בסוף המשחק וכמובן הסיום של COD4 השאירו אותי פעור פה.

פורסם

אותו דבר עם סקין של מלחמת העולם השניייה...

אם אתה אהבת את 4 בטוח תואהב את 5.

פורסם

כולם אומרים לי את זה אבל אחרי איזה 30 ניסיונות (בלי להגזים!) על משימה פשוטה הרמתי ידיים.

כמובן ששיחקתי בMP1+2, שניים מהמשחקים האהובים עלי בכל הזמנים.

אני מניח שאתה מדבר על המשימה של המרוץ אם זה ככה פשוט תוריד טריינר רק בשביל זה ויש שם אפשרות לנצח אחרי סיבוב אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים