פורסם 2009 בינואר 1716 שנים שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם ממליצים מניסיון אם אפשר בדגש על הדגמים הספציפיים האלו Pioneer DVR-116D או optiarc ad7200a תודה רבה לעוזרים
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים שלום לכולם, גם אני חשבתי על הפיוניר וכמה וכמה אנשים אמרו לי שלא מומלץ בגלל איזושהיא בעיה עם היבואן (שבעצם אין כזה ושאין עם מי לדבר).האם מה שאמרו לי "שטויות" ושאני יכול ללכת על הפיוניר בראש שקט? (או שיש צורב אחר מומלץ יותר מהפיוניר)?
פורסם 2009 בינואר 2016 שנים אתה יכול ללכת על הפיוניר בראש שקט. יבואן לא צריך לעניין אותך כי במקרה וישנה תקלה אתה פונה לחנות ממנה רכשת את המוצר.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים בכול מקרה, הצורבים של NEC סבלו מהמון בעיות בעבר ולא כדאי לקחת סיכון.לפיוניר יש יבואן רשמי בישראל, תוכל ליצור עמו קשר במידה ואתה חושש:http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Service/contact.asp
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים הייתי אומר לך על סמסונג, עד עכשיו צפיתי בהכי פחות בעיות איתם בכללי.אבל מבין 2 אלו כמובן שפיוניר, כפי שאמרו פה לפניי.
פורסם 2009 בינואר 2116 שנים ושוב, למקרה שמישהו יחפש OPTIARC בפורום - הכוננים האלו נגועים בבעיות שהיו לNEC והם מאוד לא מומלצים!.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.