פורסם 2009 בינואר 1716 שנים יש לי על המחשב שרת קטן שאני משדר דרכו באופן פרטי שידורים של מצלמה רשת .שמתי לב שלא רק האיפי החיצוני משתנה, אלה גם הפנימי של הראוטר ..אתמול הIP שלי היה 10.0.0.4 ועכשיו הוא 10.0.0.2מדובר בראוטר של סימנס מחברת בזק . מה אפשר לעשות כדי שהאי פי שלי ישאר 10.0.0.4 ? זה עניין חשוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי !תודה מראש !
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים בקשר לIP הפנימי - קליק ימני על חיבור הרשת שלך>>מאפיינים>>TCP/IP ושם תגדיר לו בIP Address את הIP שאתה רוצה ובGateway וDNS את הIP של הנתבבקשר לחיצוני שמשתנה, אתה משתמש בשירות Dynamic DNS כלשהו? אם לא תירשם
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים 2 אפשרויות 1. לעבוד לפי המדריך הבא:http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htmהשניה:אתה יכול להכנס לממשק של הראוטר שלך 10.0.138שם אתה הולך ל advancedlocal networkDhcp serverלוחצ על כפתור reserved ip addressADD מוסיף שם את ה MAC שלך + האי פי השמור שאתה רוצהוזהו את ה mac אתה פשוט מקבל על ידי ipconfig / all ב cmd...
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים אז תסתכל על השורה שרשום בה MAC Address ושתחת השם של כרטיס הרשת הרלוונטי אם יש כמה..
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר אוקי הכנסתי אישרתי הוספתי עשיתי הכל כולל ריסט לראוטר . נכינסתי לטבלה הזאת שמראה את האיפיאים הפנמיים זה עדיין 10.0.0.2 עשיתי את שתי השיטות .. עריכה: הינה עובד ביטלתי את השיטה עם הTCP/IP .. עובד מצוין .. תגיד איך בווינדוז 2000 שם ? נחמד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.