פורסם 2009 בינואר 1716 שנים אם אתה בטוח שאין שום כתיבה וקריאה מ/על הDOK אז אפשר פשוט לשלוף.כל מה ה"הוצא" עושה זה לוודא את זה.
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים לא מומלץ לנתק את הכונן סמוך לכתיבה עליו.אם בדיוק סיימת להעתיק לשם משהו ואתה רוצה לשלוף את ה-DOK, עדיף לבצע הסרה בטוחה.
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים המטרה של ההוצא, היא הפסקת כל תהליכי הקריאה והכתיבה אל הDOK, כמו כן ניתוק מעבר המתח.מומלץ לבצע את זה, אבל זה לא יהרוס לך אותו בפעם אחת אם לא תבצע.מה שכן, בהרבה מיקרים שראיתי שויסטה לא באמת הצליחה לנתק גם אחרי שהיא אמרה שאפשר לשלוף.
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מה שכן, בהרבה מיקרים שראיתי שויסטה לא באמת הצליחה לנתק גם אחרי שהיא אמרה שאפשר לשלוף.אצלי זה גם ככה, אף פעם לא מנתק חשמל גם שאומר שאפשר לשלוף. ???לא שזה משנה יותר מדי, הוא מנתק, אני מנתק, העיקר ששום דבר לא כותב או קורא מהDOK.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים ^^^זה לא ממשיך לספק זרם.אם תראה, בXP בעיקר, ברגע שאתה לוחץ על הוצא, אז הנורית שעל הDOK נכבית, משמע שאין זרם (זה לא שיש לו תוכנה שאומר לו לכבות את האור)
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר אז זהו שלא. אחרי שאני לוחץ הוצא ה"Cruzer" ממשיך להיות דלוק באור כחלחל יפהפה.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אז כפי שאמרנו קודםיש מקרים שהניתוק עובר בהצלחה ויש מיקרים שלא...אני ראיתי מספיק DOKים עד היום, שהאור נכבה.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים יש לי קרוזר.. ואני כל פעם מוציא אותו בלי לנתק ובלי כלום , עד עכשיו לא עשה בעיות טפו טפו ..
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מחבר יש מקרים שהניתוק עובר בהצלחה ויש מיקרים שלא...אני ראיתי מספיק DOKים עד היום, שהאור נכבה.אחרי שאני לוחץ על הוצא נעלמת השורה של "FAT32" מהמידע בצד החלון "המחשב שלי" מה שמעיד שהוא באמת ניתק עימו קשר.אבל כפי שאמרתי קודם, האור ממשיך להיות דולק.אם ראית מקרים אחרים אז יכול להיות.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים אצלי בXP האור נכבה ובVISTA לא.גם במחשבים אחרים עם XP ראיתי שזה נכבה.יכול להיות שהבעיה קיימת רק בויסטה במקרים מסויימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.