עבור לתוכן

מחפש ארדיסק שקט וטוב במחינת ביצועים תקציב: 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב, יש לי את הארדיסק המעצבן של סיגייט ה 500 ג'יגה שמרעיש כאילו הוא איזה ארדיסק ישן שעבד 100 שנה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני רוצה להחליף אותו אני כבר מאוד משתגע לפי מה שאני רואה פה בפורומים, אני בעיקרון מחפש ארדיסק שקט בנפח של לפחות 500 ג'יגה אני יכול קצת לחרוג מהתקציב אם אני יוכל לקבל משהו טוב.

תודה מראש...

פורסם

WD6400AAKS

:smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

לשקט אני ממליץ על SAMSUNG! הם לדעתי הכי שקטים.

לביצועים תצתרך לראות כמה מבחנים שעשו ולראות אם הדגמים האלו קיימים בארץ. למשל HD של WD בגודל מסויים יש 4 דגמים! לכן אני ממליץ לראות מבחני השוואת ביצועים.

פורסם
  • מחבר

WD6400AAKS

:smile1: :smile1: :smile1:

שמעתי שהארדיסק הזה לא משהו אם יש לך אותו ואתה מרוצה או אם מישהו אחר יכול להמליץ לי עליו אני ישמח, גם אני רוצה לדעת חנות טובה מאיפה לקנות.

פורסם

640AAKS נמכר באייבורי ב315 ש"ח בלבד (אם אתה מעוניין לקנות אותו מKSP, תשתמש בהתחייבות שלהם למכור את המחירים הזולים ביותר, משמע לקבל מחיר זול יותר מהמחיר שאייבורי מציעים, לא מחיר שווה ערך.) הוא נחשב דיסק קשיח חסכוני,שקט,ביצועיסט.

אם יקר לך מדיי לך את סמסונג 500GB בפנדה ראיתי שהוא נמכר ב299 ש"ח.

פורסם

שמעתי שהארדיסק הזה לא משהו אם יש לך אותו ואתה מרוצה או אם מישהו אחר יכול להמליץ לי עליו אני ישמח, גם אני רוצה לדעת חנות טובה מאיפה לקנות.

לא יודע מאיפה שמעת את זה, אבל מדובר בחרטוט מוחלט.

פורסם

מסכים. חרטוט מוחלט.

ואני מסכים עם ההמלצה על ה-6400AAKS.

ולמי שכתב "אם יקר לך מידי אז יש סמסונג 500GB ב-300 שקל....":

על מה אתה מדבר? עוד 15 שקלים ואתה מקבל עוד ביצועים ועוד שקט (אני לא יודע לגבי הדגם הספציפי של סמסונג, אבל באופן כללי).

פורסם
  • מחבר

OK נראה לי שאני הולך על הארדיסק הזה אבל אני רואה שהוא בא בשני דגמים (ככה הוא מוצע באתר של KSP) ולא יהיה אכפת לי ללכת על היותר יקר כי אני כבר ממש מיואש מהרעש שיש לי מהסיגייט שלי, יש את הדגם הזה: ‎WD6401AALS, ויש את הדגם הזה: ‎WD6400AAKS השאלה היא מה יותר כדאי לי לקחת?

640AAKS נמכר באייבורי ב315 ש"ח בלבד (אם אתה מעוניין לקנות אותו מKSP, תשתמש בהתחייבות שלהם למכור את המחירים הזולים ביותר, משמע לקבל מחיר זול יותר מהמחיר שאייבורי מציעים, לא מחיר שווה ערך.) הוא נחשב דיסק קשיח חסכוני,שקט,ביצועיסט.

אם יקר לך מדיי לך את סמסונג 500GB בפנדה ראיתי שהוא נמכר ב299 ש"ח.

לגבי המחיר מה שאמרתה אני יכול פשוט לבוא ל KSP ולהגיד להם תשמעו באייבורי יותר זול אז תמכרו לי אותו באותו מחיר או פחות?? יגידו לי אז לך תקנה מישם

פורסם

כן.

אתה יכול לראות באתר שלהם www.ksp.co.il מה כתוב באדום מודגש.

שאני עשיתי את זה הוא ניסה לשכנע אותי שזה ביזבוז זמן וכאילו הביע תמיהה "בשביל כמה שקלים" אל תתפתה ואל תקשיב להם.

פשוט תדרוש מחיר נמוך יותר, אני שכחתי והם השוו לי את המחיר של אייבורי. הוא יתקשר למישהו מההנהלה הגבוהה כיבכול שיתן לו אישור ויש לך מוצר מצויין במחיר הזול ביותר בארץ.

אני לא מאמין שיגידו לך "לך תקנה שם" הרי יש להם הבטחה באתר, ואתה בקלות יכול לתבוע אותם. אבל בגלל שאני מניח שאתה לא תעשה את זה אז פשוט תילך לאייבורי ותקנה שם.

לגבי הדגם AAKS.

פורסם
  • מחבר

לגבי תביעה אין לי בעיה עם זה כי אחותי עו"ד אז ככה שמהצד הזה אני מסודר , לגבי הדגם יצא לי לבדוק את זה יותר לעומק וראיתי שהדגם הזה ‎‎WD6401AALS הוא נחשב ליותר איכותי כי הוא מהסדרה השחורה היותר מהירים ויש לו 32 Buffer

פורסם

היה כאן אחד שטען בידיוק כמוך ודניאל (המנהל כאן) הביא לו הוכחה נגדית. אתה יכול למצוא את הנושא בדף הראשון ואם לא השני.

המחיר של הAAKS זול יותר, הוא הוכח כשקט, ביצועיסט, משתלם. מה צריך יותר מי זה? :)

פורסם
  • מחבר

סבבה אם אתה אומר אני ילך על המילה שלך אני מקווה שהפעם אני עושה עיסקה טובה שיהיה לי שקט מהמחשב.

פורסם

הוא נחשב לכזה, אבל בתכלס ממה שראיתי הביצועים שלו זהים ל-AAKS. ובגלל ההבדל במחיר אני ממליץ לקחת את ה-AAKS.

פורסם

סבבה אם אתה אומר אני ילך על המילה שלך אני מקווה שהפעם אני עושה עיסקה טובה שיהיה לי שקט מהמחשב.

לא הולכים על מילה של מישהו סתם כך. אומנם יתכן והוא צודק, אך אם הדבר חשוב לך עד כדי כך, אני שוב ממליץ לך לראות השוואות ביצועים!

פורסם

יש בסטיקי החדש השוואה בין ה-AAKS ל-AALS. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים