עבור לתוכן

LG W2261V VS Samsung T220P - מי עדיף לגיימינג?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נו . אם אתה יודע עיברית . עדיין לא ענית לי איך הבנת תחבירית שאמרתי שיש לי X על זה שאני משווה אותו למוצר אחר ?

נ.ב. להרבה משתמשים פה תראה שגיאות כתיב עקב כתיבה מהירה ושליחה . ואני כבר לא יגיב כבר להודעות האלה . רוצה המשך אז רק בפרטי

נחמד, הינה עוד שגיאה: אתה מדבר על גוף ראשון כגוף שלישי.

פורסם

אני לא רואה צורך אמיתי להציע לך משהו, אחרי הכל אתה לא תקנה כלום.

מה עם המחשב שרצית בהתחלה עם תקציב של 12K?

שאחר כך ירד ל10K

וכל הזמן רק יורד ויורד?

איזה כרטיס מסך החלטת בסוף? ה295, ה4870, או משהו אחר?

איזה מעבד ולוח אם החלטת בסוף? I7 או 775 רגיל?

לא רוצה להמשיך לכתוב כאן, כי אחרי הכל, 99% מהדיונים שלך, נועדנו סתם לזיין לאנשים ת'שכל פה, עובדה שלא קנית כלום עדיין.

ועם כל הכבוד, מעצבן אותי, שיש אנשים כמוך באתר, וכמו ההוא של ערוץ הקניות, שרק מורידים את הרמה של האתר הזה!

פורסם

נחמד, הינה עוד שגיאה: אתה מדבר על גוף ראשון כגוף שלישי.

בן 13 תשלים בגרויות

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה צורך אמיתי להציע לך משהו' date=' אחרי הכל אתה לא תקנה כלום.

מה עם המחשב שרצית בהתחלה עם תקציב של 12K?

שאחר כך ירד ל10K

וכל הזמן רק יורד ויורד?

איזה כרטיס מסך החלטת בסוף? ה295, ה4870, או משהו אחר?

איזה מעבד ולוח אם החלטת בסוף? I7 או 775 רגיל?

לא רוצה להמשיך לכתוב כאן, כי אחרי הכל, 99% מהדיונים שלך, נועדנו סתם לזיין לאנשים ת'שכל פה, עובדה שלא קנית כלום עדיין.

ועם כל הכבוד, מעצבן אותי, שיש אנשים כמוך באתר, וכמו ההוא של ערוץ הקניות, שרק מורידים את הרמה של האתר הזה!

[/quote']

למה יורד? התקציב כרגע הוא פחות או יותר 15,000

והמפרט המתוכנן שלי הוא כזה:

i7-920

II Extreme

6GB 1,333MHZ CL7

GTX295

ואת השאר אשמור לפוסט ה"התחדשתי". באמת שכל מה שאני צריך להיסגר עליו זה המסך ואני רץ להגיש הצעת מחיר לחנות כמו Sky או Fox.

לא לדאוג, אני לא אחד מאותם זייני שכל, סתם פולני שמחפש את הפאקים בכל דבר ובסוף מאלץ את עצמו לקנות את הטוב ביותר, רק כדי להרגיש שלם עם זה. :D

אז אפשר בבקשה לקבל המלצה?

פורסם

בעבר המליצו באתר על הCHIMEI 222H

http://hwzone.co.il/reviews/22inchb/

תקרא עליו, והכי מומלץ שתבדוק בחנויות מה מתאים לך.

בעקרון אם היו כיום הרבה אנשים שמעוניינים בדגם הזה (חוץ ממך וממני) אז אולי היה אפשר לסדר לו מחיר דרך קנייה קבוצתית.

פורסם
  • מחבר

כן, קראתי את הביקורת והוא נשמע פנטסטי.

פשוט, מכיוון שהתקציב מאפשר, חשבתי לעצמי לנסות ולחפש מסך איכותי יותר, שמחירו יהיה בהתאם.

וזה אכן יכל להיות נחמד אם היינו יכולים להקים קניה קבוצתית ;D

פורסם

כן, קראתי את הביקורת והוא נשמע פנטסטי.

פשוט, מכיוון שהתקציב מאפשר, חשבתי לעצמי לנסות ולחפש מסך איכותי יותר, שמחירו יהיה בהתאם.

וזה אכן יכל להיות נחמד אם היינו יכולים להקים קניה קבוצתית ;D

Omry - הדיונים שלך באמת קצת יוצאים מהפרופורציות כאן.

האשכול הזה התחיל כהתלבטות בין שני מסכים ספציפיים - סבבה. אבל אם הוא גולש להמלצות כלליות, אין בו טעם, שכן יש לך כבר אשכול פתוח.

אני נועל את האשכול הזה. אם ברצונך לקבל המלצות, תחזור לדיון המקורי שלך, תגדיר שוב את התקציב המדויק והדרישות שיש לך מהמסך (ותעדכן את הכותרת בהתאם), כי אחרת אתה סתם מתבדר, ואפשר בכיף ככה להעביר חודשים בדיוני סרק בלי להגיע לשום החלטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים