עבור לתוכן

LG W2261V VS Samsung T220P - מי עדיף לגיימינג?

Featured Replies

פורסם

היי אנשים.

הלכתי לצפות במסכי 24" בחנות וניסיתי לעבוד איתם למשך זמן מסוים.

הגעתי למסקנה שהגודל פשוט ענק לי מכיוון שאני רגיל למסכי 19" ושעדיף לי בהרבה לרכוש מסך 22".

בהתחלה, הסתכלתי על מסכי 22" איכותיים כמו החדש של Dell שכולנו מקווים שיגיע לארץ אבל שכחתי לגמרי שהם לא מגיעים עם אופציה לרזולוציית 1920x1200, שעדיפה בהרבה לגיימינג ומעניקה חוויה פנטסטית.

לכן, ערכתי סקירת שוק קטנה וגיליתי 2 מסכי 22" שתומכים ברזולוציית 1080p: ה-W2261V וה-T220P.

הייתי שמח לדעת מי מהם עדיף לעבודה עם טקסט ולגיימינג, ללא התחשבות במחיר המסך.

כעיקרון, אני מתכנן בזמן שאני עובד עם טקסט להחזיר את המסך לרזולוציה טבעית של מסכי 22" (1680x1050) ובזמן שאני משחק להעביר את הרזולוציה ל-1080p או 1920x1200, תלוי במסך שארכוש בסוף.

במידה וישנם מסכים אחרים שכדאי לי לשקול ומציעים אותו דבר (גודל 22" ורזולוציית FULL HD) אשמח אם תיידעו אותי על כך, במיוחד אם יש להם גם כניסת S-Video.

אנצל גם את הנושא כדי לשאול האם מה שידוע לי עד עכשיו נכון, האם HDMI הוא החיבור האיכותי והאופטימלי ביותר למסך מחשב?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

דבר ראשון באיזה מרחק השתמשת במסך ה-24? אני מקווה שלא גם הדבקת את העיינים על המסך :o

לדעתי כדאי לך אם כבר ללכת על המסך הזה ולוותר על ה-FULL HD אמרת לגיימינג נכון?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444&PHPSESSID=ff1a4c677142a46e9632ee96c4ded4ab

פורסם
  • מחבר

לא מוותר על רזולוציה גבוהה. בגיימינג זה אחד הדברים היותר חשובים.

והסתכלתי ממרחק של פחות או יותר 70 ס"מ, המרחק שבו אני אמור לעבוד עם המסך בבית.

פורסם

בהתחלה, הסתכלתי על מסכי 22" איכותיים כמו החדש של Dell שכולנו מקווים שיגיע לארץ אבל שכחתי לגמרי שהם לא מגיעים עם אופציה לרזולוציית 1920x1200, שעדיפה בהרבה לגיימינג ומעניקה חוויה פנטסטית.

אתה מגזים בענק. ההבדל הוא לא כזה גדול בכלל.

כעיקרון, אני מתכנן בזמן שאני עובד עם טקסט להחזיר את המסך לרזולוציה טבעית של מסכי 22" (1680x1050) ובזמן שאני משחק להעביר את הרזולוציה ל-1080p או 1920x1200, תלוי במסך שארכוש בסוף.

זה בכלל רעיון גרוע. תבין שמסכים שתומכים ב-1920X1200 - זוהי הרזולוציה הטבעית שלהם. ב-1680X1050 הטקסט ייראה בהם גרוע. אם אתה לא מתכוון לעבוד בטקסט ב-1920X1200, תקנה מסך שהרזולוציה שלו היא 1680X1050.

אנצל גם את הנושא כדי לשאול האם מה שידוע לי עד עכשיו נכון, האם HDMI הוא החיבור האיכותי והאופטימלי ביותר למסך מחשב?

מבחינת וידאו, HDMI הוא בדיוק כמו DVI. לא יותר ולא פחות. ההבדל הוא רק ביכולת להעביר אודיו.

פורסם

^^^^^

מסכים אין טעם בFHD לגיימנג . וגם אין טעם לחיבור HDMI כשאין רמקולים במסכי מחשב . אני הייתי ממליץ את המסך שלי אבל OMRY יגיד שיש אצלי בעיה כולשהיא

פורסם
  • מחבר

^^^^^

מסכים אין טעם בFHD לגיימנג . וגם אין טעם לחיבור HDMI כשאין רמקולים במסכי מחשב . אני הייתי ממליץ את המסך שלי אבל OMRY יגיד שיש אצלי בעיה כולשהיא

למה? דווקא יהיה יעיל אם תמליץ ;D

אתה מגזים בענק. ההבדל הוא לא כזה גדול בכלל.

זה בכלל רעיון גרוע. תבין שמסכים שתומכים ב-1920X1200 - זוהי הרזולוציה הטבעית שלהם. ב-1680X1050 הטקסט ייראה בהם גרוע. אם אתה לא מתכוון לעבוד בטקסט ב-1920X1200, תקנה מסך שהרזולוציה שלו היא 1680X1050.

מבחינת וידאו, HDMI הוא בדיוק כמו DVI. לא יותר ולא פחות. ההבדל הוא רק ביכולת להעביר אודיו.

1. הייתי בטוח שההבדל עצום.

2. הייתי בטוח שיהיה ניתן לעבוד איתם ב-1680x1050, בגלל זה תכננתי ככה. אם הרזולוציה הטבעית שלהם היא 1920x1200 אז אין לי שום בעיה לעבוד בה עם טקסט.

3. תודה על המידע. אז חיבור HDMI יעיל רק אם יש רמקולים במסך?

פורסם
  • מחבר

טוב, אז במידה ורזולוציית ה-FULL HD באמת לא משנה, אפשר המלצה למסך 22" שיראה יעילות מקסימלית בגיימינג ועבודה עם טקסט? זוויות הצפייה לא משנות והכיול שהמסך מגיע איתו מהמפעל גם לא משנה. אחפש לו הגדרות מומלצות ברשת. אין הגבלת תקציב, אבל בבקשה, אל תתפרעו יותר מדי.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

OMRY מה שאמרתי עלך בהודעות זה באמת נכון . כמה קיבלת בעיברית ? מספיק בקושי ?

פורסם
  • מחבר

OMRY מה שאמרתי עלך בהודעות זה באמת נכון . כמה קיבלת בעיברית ? מספיק בקושי ?

לך מפה כבר יא קרציה

פורסם

לך מפה כבר יא קרציה

אם מה שאמרתי לך בהודעות זה קללה אז קרציה זה אותה הגדרה . ובפעם הבעה תלמד עברית .

פורסם
  • מחבר

מצחיק שאתה אומר לי ללמוד עברית בזמן שיש לך שגיאות כתיב

פורסם

OMRY

לא החלטת אתמול בדיון שפתחת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386576.0

שאתה רוצה את הדגם

w2408h

http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-hp-w2408h.html

אני מביא אותו ב-1,200 ש"ח

למה בכלל לפתוח עוד דיון, ולא להמשיך את הקודם?

ולמה כהרגלך אתה מציף את הפורומים השונים עם אלפי שאלות, אם אינך מתכוון לבצע שום רכישה בסופו של דבר?

פורסם
  • מחבר

OMRY

לא החלטת אתמול בדיון שפתחת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386576.0

שאתה רוצה את הדגם

למה בכלל לפתוח עוד דיון' date=' ולא להמשיך את הקודם?

ולמה כהרגלך אתה מציף את הפורומים השונים עם אלפי שאלות, אם אינך מתכוון לבצע שום רכישה בסופו של דבר?

[/quote']

אחחח.. שבוע הבא אני מקווה, עוד נראה אם לא אבצע רכישה :smile1:

והגעתי למסקנה ש-24" זה גדול לי מדי.

יש לך במקרה המלצה למסך 22" טוב?

פורסם

מצחיק שאתה אומר לי ללמוד עברית בזמן שיש לך שגיאות כתיב

נו . אם אתה יודע עיברית . עדיין לא ענית לי איך הבנת תחבירית שאמרתי שיש לי X על זה שאני משווה אותו למוצר אחר ?

נ.ב. להרבה משתמשים פה תראה שגיאות כתיב עקב כתיבה מהירה ושליחה . ואני כבר לא יגיב כבר להודעות האלה . רוצה המשך אז רק בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים