עבור לתוכן

בעיה התחברות למחשב מרוחק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי מודם בכבלים Terayon TJ 715 עם חיבור ללא חיידן חיבור ישיר, ויש ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3406TX, מותקנים לי על המחשבים WINDOWS XP עכשיו ברשת הביתית אני יכול להתחבר למחשב מרוחק אבל כשאני מחוץ לבית אני מנסה להתחבר אני לא מצליח לפי כל המדריכים ברשת הבנתי שאני צריך להקים רשת VPN ולפי כל המדריכים הצלחתי להקים רשת VPN ולא מצליח להתחבר אליה אני לא יודע מה לעשות אני ממש אודה לעזרה תודה...

פורסם

האם ניסית לפתוח את הפורטים בראוטר?

פורסם
  • מחבר

איזה פורטים?

ולאיזה IP אני מחייג לVPN

פורסם

סדר פעולות על מנת להשתלט מרחוק על המחשבים בבית:

1. להתקין על המחשב המארח תוכנת השתלטות במצב SERVER - הווי זו RDP, VNC, RADMIN,PCANYWHERE - מה שב לך

2. להגדיר בנתב הפניית פורטים - שכל מי שמגיע מהחוץ לפורט XXX יופנה פנימה למחשב XP (אתה יכול להגדיר ב-DHCP שיתן למחשב ספציפי את אותה כתובת תמיד)

3. אתה לא חייב לגשת לרשת שלך לפי כתובת IP אתה יכול ב_DNS - אופציה ראשונה לרכוש מהספק כתובת IP קבועה (לדעתי מיותר) או להשתמש בשירותי DDNS (שגם הנתב הספציפי שלך יודע לעבוד איתה). בDDNS כל פעם שהנתב מקבל כתובת חדשה מהספק הנתב דואג לעדכן ב-DDNS את הכתובת IP החדשה שלו ואז אתה יכול לגשת לפי כתובת שמית היותר נוחה מכתובת מספריתץ

הערה חשובה - תנסה להמנע משימוש במספרי פורטים DEFAULT - מבחינת אבטחה זה לא בריא

בלי שום קשר - הדרך הקלה - אם כי לא הכי טובה - LOGMEIN FREE - כמעט ולא צריך להגדיר כלום וזה עובד (אם כי לא הכי טוב כפי שציינתי)

כל טוב ובהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה גבריאל, אבל אני מעוניין להיכנס בלי שום תוכנת השתלטות אלא עם שולחן עבודה מרוחק...

הבנתי שאני צריך להקים VPN איך אני עושה את כל התהליך אני לא יודע מישהו יכול להסביר לי?

שוב תודה גבריאל

פורסם

אני שוב חוזר

אתה לא צריך VPN בשביל RDP - חד משמעית לא

עם VPN אתה רואה את כל הרשת הפנימית - וזה מיותר ומסורבל

אני בפירוש כתבתי RDP=REMOTE DESKTOP PROTOCOL

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אני מעוניין לעשות VPN

עם תוכל להסביר לי מה טוב,

בכל מקרה....

תודה

פורסם

אחי אני מתחבר למחשב שלי מרחוק (מחשב מאיפה שאתה רוצה בעולם) ופשוט רואה את השולחן עבודה שלי אתה צריך את הדיסק של הווינדוס.. וזה קצת מסובך להסביר בפורום אבל אין לי בעיה להסביר פה אם אתה רוצה.. אבל אני אישית מעדיף במסנג'ר...

ואני עושה את זה בלי שום תוכנה.... זה רכיב של הווינדוס Remote Desktop Connection..

פורסם

אתה מוזמן לקרוא כאן :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944

על יצירת חיבור וחייגן VPN באמצעות כלים שיש ב XP-PRO.

וכאן על hamachi

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=138921.msg1617052#msg1617052

ולחפש עוד מידע על VPN כאן בפורומים (היו לא מעט דיונים בנושא)

אם אתה רוצה ליישם מהר, ובלי לקרוא יותר מדי,

הדרך הפשוטה והידידותית והמומלצת יותר (בגלל האבטחה וההצפנה וההגדרה הפשוטה) למשתמש המצוי ,

היא באמצעות תוכנת hamachi (החינמית, ראוי לציין) מבית logmein

(שם התוכנה הוא hamachi ולא logmein כמו שאמרו, התוכנה logmein משמשת לשליטה מרחוק על מחשבים אחרים, ולא לחיבור VPN,

אבל החברה logmein קנתה את hamachi ומשווקת אותה בגרסה חינמית, וגרסה בתשלום עם פיטצ'רים נוספים)

זה הלינק הנכון :

http://www.hamachi.cc/download/list.php

תוכנה מאוד פופולרית, שאנשים משתמשים בה יום יום בשביל לעבוד ולשחק ביישומים ומשחקים שדורשים LAN, על גבי האינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים