עבור לתוכן

למישהו יש ניסיון עם dual-layer?

Featured Replies

פורסם

מישהו צרב פעם דיסק dual-layer?

מעולם לא ניסיתי כי שמעתי שהם לא הכי מוצלחים (לא זוכר אפילו למה) ואני רוצה לדעת אם שווה לנסות, עכשיו שהמחירים סבירים למדי.

פורסם

הצריבה איטית יותר.

חוץ מזה, לא יודע למה אתה חושב שהם לא מוצלחים.

תלוי כמובן בסוג הדיסק ובחברה שמייצרת אותו...

פורסם

המחירים עדיין לא סבירים, אבל אין שום בעיה בצריבה שלהם אבל כמו שקודמי אמר... תלוי במדיה.

פורסם

יש לי ניסיון איתם לא ידוע לי על בעיות מיוחדות בשימוש בהם

כמו שאמרו הצריבה לוקחת יותר זמן וזה מעצבן

אבל חוץ מזה וכמובן המחיר הם בסדר גמור

פורסם

לסיכום: נפח גדול, צריבה איטית בגלל הנפח, מחיר לא נוח

מיועד רק למקרים שאין ברירה

פורסם

מהניסיון שלי הדיסקים האלו יותר רגישים לנזקי הזמן והסביבה לכן אני ממליץ לקנות דיסקים ממותגים איכותיים.

הכי מומלץ בארץ זה כמובן Verbatim אבל המינימום הוא לקנות סילברליין שמיוצרים ע"י CMC לא פחות מזה.

פורסם
  • מחבר

בזאפ אני רואה 10 מדיות וורבטין ב-115 ש"ח. בהחלט לא זול כשמחשבים מקום אחסון לשקל, אבל עדיין יחסית למחירים של פעם זה סביר.

ראיתי בנוסף קישור למדיה של וורבטין במהירות X8 ב-140 ש"ח אבל למרות שבכל חנות הנתונים הם X8, בתמונה אני רואה X2.4. יש לכם מושג מה המהירות האמיתית?

http://www.genesisgames.co.il/emall/product.asp?pc=104900&af=10

פורסם

בזאפ אני רואה 10 מדיות וורבטין ב-115 ש"ח. בהחלט לא זול כשמחשבים מקום אחסון לשקל, אבל עדיין יחסית למחירים של פעם זה סביר.

ראיתי בנוסף קישור למדיה של וורבטין במהירות X8 ב-140 ש"ח אבל למרות שבכל חנות הנתונים הם X8, בתמונה אני רואה X2.4. יש לכם מושג מה המהירות האמיתית?

http://www.genesisgames.co.il/emall/product.asp?pc=104900&af=10

זה וורבטים ולא וורבטין.

תשלח אימייל לחנות או שתתקשר אליהם ותשאל.

פורסם

יש לי לא מעט נסיון עם המדיות של TEAC ו-VERBATIM די טובות ב-DL

לגבי המחיר לא כל כך משנה לי כי אני צורב בערך שניים כאלה כל חודש (האחד לגיבוי תמונות ומסמכים והשני לגיבוי ה-MP3 )

לגבי המהירות אף פעם לא הפריעה לי מהירות הצריבה - כל עוד אני לא ממהר - אני צורב את הדברים בזמן שאני מכין ארוחת ערב\מתקלח\עובד בגינה וכו'

כל טוב,

גבריאל

פורסם

TEAC נתפסו מזייפים MEDIA ID מומלץ להתרחק

פורסם

גם אם היה להם MEDIA ID משלהם, הדיסקים שלהם עדיין נחשבים לזבל מוחלט. נא לשים לב שהיבואן של TEAC בארץ, סמיקום לקסיס, מחזיק באישור כלשהו לשווק דיסקים מכל תוצרת שהוא בוחר תחת השם של TEAC ומשיקולי עלות מעדיף לקנות את הדיסקים מהספקים הזולים והגרועים ביותר שקיימים בסין.

Teac עצמה היא חברה יפנית מכובדת וחבל שהיא מאפשרת ליבואן רשמי שלה יד חופשית שפוגעת בה בסופו של דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים