עבור לתוכן

התלבטות בין GTX285 לבין GTX260.

Featured Replies

פורסם

ראיתי בFOXPC את הGTX285 של XFX שעולה 1999 ש"ח ויש את הGTX260 החדש של EVGA שעולה בסביבות 1500 ש"ח.

האם ההבדלים בין שני הכרטיסים הם כאלה גדולים שמצדיקים את התוספת של ה-500 שקל?

אשמח לעזרה מהמומחים בתחום.

המסך שלי זה T240 של סמסונג וזה מה שעוצר אותי מלקנות את המחשב החדש.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

לדעתי GTX285. מבחינת שיפור זה שיפור אחוזי של מחיר. כלומר אתה מוסיף 33% ומקבל בערך 33%+ ביצועים. קצת פחות, נניח 27%.

סתכל :

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/13533-evga-gtx-260-core-216-55nm-superclocked-edition-video-card-review.html

וה GTX260 החדש ממש לא מציאה גדולה. [יענו ה 55nm]

פורסם
  • מחבר

אשמח לעוד תגובות של אנשים,ההתלבטות היא דיי חזקה.

פורסם

Daniel.Priz נתן לך תשובה.

אם אתה רוצה לחסוך קצת כסף, לך על gtx260, אבל אם אתה רוצה ביצועים אין ספק שאת gtx285...

פורסם

מחזק את אלו שמעליי..

פורסם

אשמח לעוד תגובות של אנשים,ההתלבטות היא דיי חזקה.

לך על GTX260 216, מספק ביצועים טובים ואל תשכח שאפשר לעשות אוברקלוק פשוט של 10% ולהגיע לביצועים של 285.

פורסם

מחזק^

באמת שחבל לך על הכסף... הGTX260 החדש הוא מעולה וביצועי הOC שלו עוד יותר, התוצאות שתקבל ממש לא יהיו שונות בהרבה.

פורסם

שמע אין ספק שה GTX285 יותר חזק

השאלה לדעתי היא מתי אתה מתכוון לרכוש כ.מ חדש ..

אם אתה אחד כזה שכל שנה +- מחליף כרטיס אז קח את ה GTX260 216 בטווח הזה ואף יותר אתה תריץ כל משחק שתרצה

אבל אם אתה אחד כזה שקונה כרטיס ולא רוצה לשמוע על כרטיס אחר ב שנתיים הבאות ויותר אז לדעתי קח את ה GTX285..

אם כבר אתה קונה אז שווה לקנות משהו טוב שיתאים לך בזמן שאתה תשתמש איתו

וכמו שמישהו מעלי אמר אתה משלם 500 שקל יותר על כרטיס שההפרש בינו לבין ה 260 סביר ביותר ומייצג את הפרשי הביצועים...

פורסם

אני לא ממליץ לך לקחת כרטיס של XFX - הכרטיסים שלהם לא אמינים פיזית, המאוורר מתקלקל מהר מאוד - אצלי בכרטיס 7600GT של XFX המאוורר התקלקל אחרי חצי שנה ולאחד מחבריי הוא התקלקל תוך חודשיים! ויש חנויות מגעילות כמו MCS בבאר-שבע שמוכרים ציוד פגום זה ואח"כ לא מוכנים לתקן כי לטענתם המאוורר לא כלול באחראיות - גם כן בולשיט.

אז עצה שלי - אם יש לך כסף מיותר - לך על ה GTX285 (אבל לא על זה של XFX) כי בוודאי שהביצועים שלו טובים מאלו של 260 החדש, אבל אני הייתי לוקח את ה-260 החדש כי היחס תועלת/מחיר שלו עדיין הכי טוב.

ואשמח אם תוכל לכתוב בת'ראד הזה מה החלטת בסוף ומה קנית.

פורסם

אני לא ממליץ לך לקחת כרטיס של XFX - הכרטיסים שלהם לא אמינים פיזית, המאוורר מתקלקל מהר מאוד - אצלי בכרטיס 7600GT של XFX המאוורר התקלקל אחרי חצי שנה ולאחד מחבריי הוא התקלקל תוך חודשיים! ויש חנויות מגעילות כמו MCS בבאר-שבע שמוכרים ציוד פגום זה ואח"כ לא מוכנים לתקן כי לטענתם המאוורר לא כלול באחראיות - גם כן בולשיט.

אז עצה שלי - אם יש לך כסף מיותר - לך על ה GTX285 (אבל לא על זה של XFX) כי בוודאי שהביצועים שלו טובים מאלו של 260 החדש, אבל אני הייתי לוקח את ה-260 החדש כי היחס תועלת/מחיר שלו עדיין הכי טוב.

ואשמח אם תוכל לכתוב בת'ראד הזה מה החלטת בסוף ומה קנית.

אתה בטוח במה שאתה אומר? כי לחברה הזאת יש שם מותג מוצק כמו סלע.

פורסם
כי היחס תועלת/מחיר שלו עדיין הכי טוב

אם כבר יחס מחיר תועלת לך על ה HD 4870 1GB שיש ב IQPC...

פורסם

יש עוד הבדלים, מקום במארז וספק כח מתאים.

הכרטיסים האלה גדולים מאוד ודורשים ספק כח מתאים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות,

אני לא מתכון לעשות OC במחשב כי אין לי מושג איך עושים אחד כזה כמו כן מתכון לקנות מחשב שיחזיק את המשחקים בצורה הטובה ביותר לפחות בשנתיים הקרובות.

זאת הסיבה שהחלטתי ללכת על הGTX285 ולא על הGTX260 שבהתחלה רציתי ללכת עליו.

יכול להיות שאקח את הGTX285 של GIGABYTE כי בחנות שאני קונה ממנה אמרו לי שהיבואן של XFX עושה בעיות לחנות ומשם ללקוח במידה והכרטיס תקול

אשמח לדעת אם זה נכון וגם מה שאמרו שהכרטיסים של XFX לא משהו.

כמו כן איך GIGABYTE בכרטיסי מסך מבחינת קירור וכו'?

תודה מראש לכולם!

פורסם

כרטיס XFX לא משהו זה נכון, כי זה משהו רצחני!!!

בנאדם XFX החברה הכי טובה לכרטיסי מסך שאני מכיר!

אל תקשיב להם הם מחרטשים!

אני אישית הייתי מתעקש על הכרטיס של XFX, אם הם עושים בעיות לחנות אז זאת חנות קקה.

אתה מקבל עם XFX באנדל עשיר+אחריות לכל החיים+איכות בדוקה!

ובקשר לבחירתך.

אני גם רציתי לקנות כרטיס אוברקיל כדי לחסוך בעתיד והבנתי שעשיתי טעות מרה. מניסיון אישי- עדיף לקנות כרטיס שעונה על הדרישות היום (משהו כמו GTX260 או 9800GTX+ ) וכשהדרישות יעלו למכור את הכרטיס שקניתה ולקנות אחד מהדור החדש.

פורסם

לדעתי לא משנה היצרן. משנה החנות והשירות שאתה יכול לקבל אצלם.

אם החנות טובה ומספיק חזקה (כלומר גדולה וידועה) תקבל שירות מצויין.

כמובן שאם החנות ממליצה לא לקחת XFX, לך על זה.

לדעתי כדאי דווקא לקחת כרטיס מסך חזק מהסיבה שהוא יחזיק לך הרבה זמן ובסוף יחסוך לך כסף.

אם תיקח כרטיס בינוני תוך שנה הוא יהיה בעייתי ותתחיל לחשוב על החלפה.

כרטיס חזק יחזיק לפחות שנתיים על הגדרות מצויינות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים