עבור לתוכן

צבעים לקויים מכרטיס מסך GEFORCE 8600GT

Featured Replies

פורסם

שלום! לא מזמן התקנתי במחשב דרייבר בגירסת בטא ל geforce 8600gt בvista ומאז הצבעים על המסך בשולחן העבודה ובמשחקים וכו' לקויים.

ניסתי לעשות הכל- הסרתי דרייברים עם תוכנות, התקנתי windows חדש, ניסתי גירסאות אחרות של הדרייבר וכלום לא עוזר, הצבע מת.

מי שמבין ומכיר את הבעיה אני מאוד אודה לו אם יעזור לי. מקווה לפיתרון.

דרך אגב, אחלה אתר זה!

פורסם

ברוך הבאה לאתר

אתה יכול לעלות צילום מסך?

פורסם
  • מחבר

תודה אחי... אין לי בעיה לצלם ולהעלות אבל מי שאין לו ת'בעיה לא יבחין בהבדל, נכון?[br]פורסם בתאריך: 15.01.2009 בשעה 19:27:34

אם מישהו מבין בזה או שיש לו איזה רעיון מה לעשות אני מאוד אשמח.

הצבעים על המסך לא נראים חיים, כשויסטה עולה אז במסך של הwelcome הצבע אמור להשתנות ולהיות יותר יפה וזה כבר לא קורה, זאת הבעיה.

יש בלוח הבקרה של nvidia שינויים בצבעים על שולחן העבודה- שינתי את הdigital vibrance ל-100 וזה נראה כאילו שזה יסתדר, אבל ברירת המחדל של הדרייבר היא שהכל על חמישים ו- digital vibrance על 0, סימן שיש בעיה.

פורסם
  • מחבר

מה אין פה מישהו שיודע מה לעשות?..

פורסם

תחזיר את הדרייבר שהיה לך לפני ותחזיר הכל להגדרות ברירת מחדל בכרטיס

פורסם
  • מחבר

כבר ניסתי את זה ועוד כמה גרסאות של הדרייבר וכלום לא עזר...

תודה בכל מקרה.

פורסם

אם תעלה את זה כולם ייראו מכיוון שזה הפלט של הכרטיס מסך שלך אלא אם כן המסך שלך לקוי או שההגדרות שלו לא תקינות .. תנסה לעשות Defult SETTINGS בדרייבר ובביוס, אולי יעזור.

פורסם
  • מחבר

אם תעלה את זה כולם ייראו מכיוון שזה הפלט של הכרטיס מסך שלך אלא אם כן המסך שלך לקוי או שההגדרות שלו לא תקינות .. תנסה לעשות Defult SETTINGS בדרייבר ובביוס, אולי יעזור.

לא נראה לי שיבחינו בבעיה אם אני יעלה תמונה, זה כמו למשל במשחקים, משחק שאצלי יעבוד באיכות בינונית אצל מישהו אחר הוא יעבוד באיכות גבוהה וזה אותו משחק..

אם אני יעלה תמונה אז למי שאין ת'בעיה יראה את התמונה בצבעים ''חיים'' ולא כמו אצלי.

בקשר למה שהצעת, תודה אבל עשיתי Defult SETTINGS בדרייבר ובביוס, אם יש דרך אחרת לעשות Defult SETTINGS בביוס אני אשמח לדעת עליה.

פורסם
  • מחבר

טוב אני מקווה שתבחינו בהבדל.. שמתי תמונה שכולם מכירים של ויסטה בשולחן העבודה וצילמתי תראו גם ת'צבעים של כפתור ה''התחל'':

פורסם
  • מחבר

אם יש מישהו ממנהלי הפורום שמבין טוב בכל מה שקשור לתקלות וחומרה אני אודה לו אם יעזור.

פורסם

עברתי על כל ההודעות שלך ולא ראיתי שום תמונה.

בכל מקרה, בעיות בצבעים יכולות להיגרם מהמון סיבות.

יכול להיות פין בכבל שנשבר, מסך תקול, הגדרות לא נכונות.

תנסה להחליף כבלים, אם יש לך מסך נוסף בבית תנסה לחבר אליו את המחשב.

תנסה לעלות את המערכת עם LIVECD של מערכת כלשהי (אובונטו לדוגמה).

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

לפני ההודעה האחרונה שלי פרמטתי את המחשב והתקנתי אותה מערכת הפעלה עם כל הדרייברים והבעיה לא נפתרה.

לדעתי הכרטיס מסך התקלקל או משהו כזה.. גם כמה מהעצות שלך ניסתי, חברתי מסך חדש ולא השתנה כלום.

בכל אופן, תודה.

פורסם

תנסה לחבר את הכרטיס מסך למחשב אחר ותבדוק אם הבעייה היא באמת בכרטיס.

אם כן, תממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי את זה באמת לא בדקתי...

אם הבעיה מהכרטיס מסך אני חושב להחליף אותו לאחד יותר טוב אולי 8800..

מישהו יודע כמה אני צריך להוסיף?

פורסם

אני לא יודע אם יסכימו לשדרג לך אותו תמורת תוספת.

כי בעיקרון במסגרת האחריות המוצר נשלח ליבואן והיבואן שולח מוצר זהה במקומו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים