פורסם 2009 בינואר 1516 שנים יש לי בעיה בצריבת D.V.Dהיה לי צורב של LG שבהתחלה צרב לי מצוין דיסקים אבל אחר כך הוא פתאום הפסיק לצרובהתוכנת צריבה שהשתמשתי בה היתה נרו ודיסקים teac dvd-r x18. בגלל שזה לא עבד התקנתי את הנרו 8 וזה עדיין לא עבדמן הסתם חשבתי שהבעיה היא בצורב אז החלפתי את הצורב ועכשיו יש לי את צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40.זה עדיין לא עובדבכל פעם שאני מתחיל צריבה של דיסק DVD הוא מתחיל ואז הוא נתקע על אחוז 1% ככה איזה 10 דקות ואז יש ארורוכתוב session fixation error. ניסיתי לעשות סימולייט שזה אמור להיות בדיקה וגם זה לא עובד זה גם נותן הודעת ארור.אני אובד עצות אם תוכלו לעזור לי אני ממש אשמח, תודה רבה!!!
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים שנה כותרת לאינפורמטיבית בבקשה.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים תודה על השינוי.בדר"כ השגיאה הזאת מקורה במדיות זולות, נסה עם דיסקים מחברה אחרת.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר ניסיתי גם עם סילבר-ליין וזה לא עובדזה גם לא צורב לי עם דיסקים רגילים של cd-r
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר הבנתי שאולי זה קשור להגדרה בביוסיש דרך להגדיר בביוס את הצורב כראשי למרות שהוא מחובר בSATA?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.