עבור לתוכן

עזרה| קניתי T240 ואני זקוק לכרטיס מסך תואם.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לפני אתמול קניתי את ה-T240 של סמסונג (חוויה מדהימה... ) ומאחר והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 אני זקוק לכרטיס מסך חדש.

נכון להיום יש לי את ה- X1950Pro של ATI, אבל הוא לא סוחב ברזולוציות כל כך גבוהות. אני מתלבט בין HD4870 ג'יגה 1 של Club 3d לבין HD4870X2. רציתי לדעת מה יותר משתלם לי. השימושים הם משחקים ועיבוד תלת מימד מתקדם (MAX ). המחיר הוא פלוס מינוס 2000 ש"ח.

בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

פורסם

מה המשחקים שאתה מתכוון לשחק ועל אילו הגדרות?

מה הספק שלך?

ואם אתה הולך על 48701GB ניראה לי שהמעבד שלך יהווה צאוור בקבוק (אבל שווה לך לחכו לעוד תגובות9

פורסם

אתה צריך שדרוג מלא - כרטיס מסך בהחלט יהווה צוואר בקבוק

פורסם
  • מחבר

אני משחק אובליביון, הירוס אוף מייט אנד מג'יק 5, קריסיס וגריד. יש לי ספק 500 וואט של טרמלטק ומעבד אטלון 3800 דואל קור. ברור לי שהמעבד חלש, גם הוא צפוי שידרוג בעתיד, אבל בינתיים, מה מהכרטיסי מסך הכי מתאים לצרכים שלי?

פורסם

הכרטיס מסך לא יעזור לך הרבה אם כל המערכת תוקעת אותך - עדיף לשדרג הכל יחד

כל כרטיס מסך שתקנה תתחרט עליו בעתיד כשתשדרג - ואני ממליץ לך לחכות כחודש כי מגיעה ירידת מחירים לאחר הוצאת כרטיסי המסך החדשים של NVIDIA

פורסם
  • מחבר

במאי אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחזק שינצל את המסך הזה ואת הכרטיס החדש גם ככה. רק במהלך חודש הבא אני מתכוון לקנות את הכרטיס. אני לא באמת רואה סיבה להתעקב עם הקנייה שלו מעבר לכך כי הרי תמיד יצא כרטיס מסך חזק יותר או עם תמיכה בטכנולוגיה חדשה או משחק חדש וסוחט ביצועים.

פורסם

לא - בחודש הקרוב הולכת להיות הוזלה משמעותית עקב יציאת כרטיסים חדשים לשוק

לא כל יום יוצאים כרטיסים חדשים - ולכן ממליץ לחכות עד כשבועיים לאחר היציאה לשוק - אם תקנה את הכרטיס מסך נניח עוד חודש ולאחר כשבועיים ממועד הקניה ירד המחיר ב- 300 שקל מה תגיד ? (אם לא אכפת לך אז תקנה)

*תקציב תשים בכותרת

למסך הזה לא פחות מ- 4870X2 מאחר שקריסיס המשחק שציינת קורע תצורה לכל הכרטיסים

אם תוכל למשוך את התקציב ל- 2600 תקבל את הכרטיס מסך הטוב בעולם:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1612

לדעתי עליו לא תתחרט !

פורסם
  • מחבר

זה הכרטיס הכי חזק בעולם? חשבתי שה- HD4870X2 הוא החזק ביותר...

פורסם

היה עד שזה יצא - תתעדכן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש מבחני השוואת ביצועים כבר? ואם כן איפה?

פורסם

הוא חזק מה4870X2 ב10-15 פרימים בממוצע.

תעיין בדיון הראשי של GTX200 VS ATI HD 4000

שם יש באנץ'

פורסם
  • מחבר

אני ליד עזה כרגע, גולש מהפלאפון. יש מצב לקישור מדוייק להשוואה? פשוט קשה לגלוש מהסלולרי אפילו עם האופרה מיני... תודה מראש ‎:-)‎

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים