עבור לתוכן

מחפש סט רמקולים חדש למחשב, תקציב 300-400 ש"ח [עם עדיפות לכיוון ה-300 ש"ח]

Featured Replies

פורסם

אהלן,

עד היום השתמשתי במחשב שלי בסט של רמקולים 4.1 ג'נריים של חב' "Winner"...

באופן מפתיע, אע"פ שהם ג'נריים, הם הצליחו להפיק סאונד יותר עוצמתי ויותר איכותי מהרבה רמקולים אחרים שיצא לי לשמוע...עם דגש על הסאבוופר המטורף של המערכת הזו. למען האמת, מבחינת מה שהשוותי, זה אפילו התעלה על מע' של 2 רמקולים+סאב של BOSS וכמה מערכות של לוגיטק.

בכל אופן, לצערי הרבה המערכת התחילה להתקצר לאחרונה, מה גם שהמנקה שלנו הצליחה לשבור לי את כפתור הPOWER והVOLUME של הסאבוופר...

מכיוון והמערכת ישנה, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג.

לכן אצטרך את עזרתכם...אני מעוניין במערכת של 2-4 רמקולים+סאב [אני מאמין שבמסגרת התקציב אני רק אמצא 2 רמקולים], עם איכות סאונד טובה, כאשר אני שם דגש על הבאס ועל ווליום גבוהה שירעיד את הבית.

המערכת מיועדת בעיקר למשחקים ולמוזיקה, לעיתים רחוקות גם סרטים. [או בקיצור, מחשב למולטימדיה]

הנחתי את עיני על 2 רמקולים אפשריים, אשמח לקבל המלצות עליהם, וכמובן שאשמח לקבל המלצות בכיוונים שונים לחלוטין!

הזוג הראשון זה JBL Creature II שמחירו המומלץ עומד על 299.99 ש"ח

והזוג השני זה JBL Spyro 2.1....שעולה 399.99 ש"ח.

השאלה שלי היא כזו: השוויתי בין שני סוגי הרמקולים מבחינת מפרט טכני והוא זהה לחלוטין.. מה ההבדל בין שני הדגמים ומדוע הSPYRO עולה 100 ש"ח יותר? והאם בכלל משתלם לקנות את הרמקולים בהתאם לדרישות שלי?

פורסם

לפי מה שאני מבין ממך (אבל לא מסכים) כדאי לך להישאר עם הרמקולים שלך - שאתה טוען שהם טובים

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, החיים שלהם הולכים ומתקצרים מהר...

קצרים פנימיים ברמקולים וסאבוופר שבור גורמים לסט הזה להיות לא כ"כ משתלם לשימור :nixweiss:

ובחזרה לנושא, אנשים אל תבואו בהנחה שאני רוצה להשאיר את הרמקולים הקודמים, אני רוצה להחליף.

פורסם

אז אפשר להגיד שה- SPYRO שהמלצת הם טובים - הבאס יחסית יותר נקי והעוצמה יותר חזקה

פורסם
  • מחבר

ומה עם הCREATUREII?

הם שווים משהו?

אגב, יש אולי סטים של חברות אחרות שאתם יכולים להמליץ עליהם?

פורסם

יש אותם לחבר שלי - הוא התלהב מהם אני לא

בווליום גבוה הרמקולים הקטנים ממש מתחילים לצרום... (מהו שב- SPYRO קורה רק בווליום יותר גבוה)

פורסם

Altec Lansing VS2421

רק שים לב שאתה קונה את הדגם מפסי היצור החדשים יותר, בישנים יש בעיית רעש סטטי מאוד מעצבנת.

פורסם
  • מחבר

שמעתי עליו יותר מדי דברים רעים.

מעדיף ללכת על רמקולים שיהיו "הימור בטוח"...

פורסם

Altec Lansing VS2421

רק שים לב שאתה קונה את הדגם מפסי היצור החדשים יותר, בישנים יש בעיית רעש סטטי מאוד מעצבנת.

אפשר לקבל הגדרה רשמית ל"פסי יצור חדשים" ?? אני לא מכיר שום הגדרה כזאת. אולי זה מה שכתוב באיזהו פורום בחו"ל. איך מיישמים את זה? מאיזה תאריך ייצור זה סדרה תקינה? כי אין פרטים וגם אין תאריך ייצור על הקופסא.

ממה שאני מבין, זה בעיה עולמית + לרוב המכריע של רוכשי הרמקולים בארץ יש את הבעיה הזאת, רק שהם מהסיבות שלהם לא החזירו את המוצר המקולקל לחנות.

פורסם
  • מחבר

תגידו, איך ה-Z4 של לוגיטק? שווה את ה-700 ש"ח שהוא עולה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים