פורסם 2003 ביולי 922 שנים כמו שאומרת הכותרת, ובערך באיזה פרקי זמן\מהירות שעון הוא יעלה.ניראה לי ששאלה יותר מדיוקת למה שאני רוצה לדעת, מתי הוא יגיע ל5GHZ?תודה רבה!!,יאיר.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר כי אני מתכן לקנות מחשב חדש כשהNV45 יצא וה5GHZ, הכי שווה, ככה הוא ישרוד להרבה זמן...למרות שבקצב שהדברים הולכים נראה כאילו עד שיהיה 5GHZ , NVIDIA וAMD יהיו חברה אחת וזה יקשה על הדברים.יאיר.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים ומה תעשה כשהמהירות תגיע ל 6GHZ? אם כבר עכשיו יש לך מחשב תותח אז אני יכול להבין אותך. אבל אם המחשב שלך כבר מקרטע אז למה שלא תחסוך ותקנה/תשדרג עכשיו??? (אל תעלב אני רק ניסיתי לתת לך נקדת מבט נוספת )
פורסם 2003 ביולי 922 שנים כי אני מתכן לקנות מחשב חדש כשהNV45 יצא וה5GHZ, הכי שווה, ככה הוא ישרוד להרבה זמן...למרות שבקצב שהדברים הולכים נראה כאילו עד שיהיה 5GHZ , NVIDIA וAMD יהיו חברה אחת וזה יקשה על הדברים.יאיר.מה זה NV45 ?
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר המחשב שלי לא מקרטע, הוא מריץ הכל חלק, אני מאוד מרוצה ממנו.אני פשוט מתגייס כנראה לתלפיות ואני רוצה מחשב שיחזיק לי הרבה מאוד זמן ואני לא אצתרך לשדרג אותו כל הזמן או להתעסק עם מחשב חדש.חוץ מזה, אני מריץ הרבה תוכנות שדורשות הרבה כוח עיבוד ולוקחות הרבה זמן, אני רוצה לקצץ את זה ועם הHT 2 גם להשתמש במחשב לצרכים אחרים בזמן שאני עושה את זה.יאיר.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר הNV45 זה שם הליבה החדשה שתבוא אחרי הליבה הבאה, היא תהיה מאוד מאוד מהירה ותתהדר בהרבה פיטצ'רים.יאיר.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר של NVIDIA כמובן כאילו ה ***GEFORCE (אם יקראו לו ג'יפורס בכלל...) יאיר.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים NV45 זה שם הליבת כרטיסי המסך של ניוודה (עכשיו זהNV35) Sifo Jen אם עכשיו יש לך מחשב חזק אז אני ממליץ לך לחכות קצת עם הרכישה שלך כדי לשהמחירים ירדו ובחזרה לנושא: מישהו יכול להסביר לי איזו פיצ'ריים יהיו בפרסקוט?
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר אני אחכה, אני לא אקנה 5GHZ ב800$ כמובן, אני אחכה שהוא ירד למחיר סביר של 500-600$. הפרסקוט מציג הרבה פיטצ'רים יפים, ליטוגרפיה קטנה יותר, מה שאומר שהוא לא מגרד את המיצוי של הליטוגרפיה שלו בתור 3.4GHZ וזה אומר אובר קלוק רציני מאוד בלי קירור נוסף. יש לו רצף הוראות מובנה חדש, כלומר מעיין ארכיטקטורה חדשה שכנראה תאיץ את המחשב ותתאים את המעבד לHT. הוא כמובן יתמוך בHT 2. והוא יכיל כמות עצומה של קש: 1MB. בקיצור, הוא ישאיר את AMD מאחורה לכמה שנים טובות : , אני אישית מקווה שהוא גם יסגור אותה (למרות שאז לאינטל לא תהיה תחרות...). יהיה אחלה מעבד. יאיר.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים 500-600$ נראה לך סביר ?לא הייתי משקיע יותר מ 250$ על מעבד בימינו, אפילו לא צריך יותר מ 200$.למה החלטת שה NV45 יהיה באותו זמן ש 5GHZ יהיה הכי מהיר ?בקצב הזה זה יותר לכיוון NV50 או בכלל מי יודע מה יהיה עד אז.
פורסם 2003 ביולי 922 שנים מחבר לא אמרתי שיהיו באותו זמן, כששניהם יהיו זמינים לקניה.אני לא יודע מה הם בידיוק שיפרו בHT2 , כמעט בטוח שאת האלגוריתמים של הפיצול, יכול להיות הוספת עוד HIGHWAY , כלומר שזה כאילו ישלש לך את המעבד בקום להכפיל.זהו, אני לא יודע איפה עוד אפשר לשפר.יאיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.