עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ל RDRAM...

Featured Replies

פורסם

אל תכעסו עלי אם השאלה הזאת נשאלה לפני-כן.

יש לי כמה שאלות בקשר לזכרון RDRAM:

1.האם הוא באמת שווה את המחיר שלו כי הוא ממש יקר.

2.באיזה מצב ה DDR "מפסיק" לתפקד ואז דרוש כבר RDRAM (השאלה היא בערך מה יותר התפקיד שלו?)

תודה לכל העונים ;)

פורסם

1. לא. להערכתי לוח אם עם I875 יתן ביצועים טובים יותר מלוח אם עם I850E (שמשתמשת ב-RDRAM 1066 MHz), ושלא נדבר על היעדר תמיכה בבאס 800 מה"צ.

2. מה התפקיד? כמו כל זיכרון פנימי, לאכסן את התוכנות שמורצות על המחשב, לצורך גישה מהירה אליהן.

פורסם

אז מדוע לא הישתמשת בחיפוש?

1.לא הוא לא שווה את החיר שלו משום שתקבל את אותם ביצועים בהרבה פחות (DDR).

2.RDRAM משמש בדרך כלל לעריכות וידאו, אודיו ולעבודות גראפיקה.

פורסם

אל תכעסו עלי אם השאלה הזאת נשאלה לפני-כן.

יש לי כמה שאלות בקשר לזכרון RDRAM:

1.האם הוא באמת שווה את המחיר שלו כי הוא ממש יקר.

2.באיזה מצב ה DDR "מפסיק" לתפקד ואז דרוש כבר RDRAM (השאלה היא בערך מה יותר התפקיד שלו?)

תודה לכל העונים ;)

1)אם היה לו 64BIT אז כן (הוא פועל ב 16, יש זכרונות RDRAM עם שיטת 2 בקרים (DUAL CHANNEL) מה שמאפשר רוחב פס\מהירות אפקטיבית, חלק קוראים לזה 32BIT אבל זה לא נכון לא נכנס לזה עכשיו אבל אתה יכול לחנות את זה כאל 32BIT אם אין לך למה.

2)DDR ברוב הזכרונות יותר טוב מ RDRAM חוץ מ RDRAM PC4200 שהוא פועל (כמעט) כמו "32BIT" במהירות של 1066 מגה הרץ, ה DDR היחיד שמשתווה אליו זה Dual DDR 400MHz =) וגם עולה פי 2 פחות ממנו=עדיף DDR

למה בעצם RDRAM יקר? כי בעצם הוא הרבה יותר מהיר מזכרון DDR, אפילו שאף אחד שמוכר אותו לא מתייחס לזה שרוב ה RDRAM באים ב 16BIT (גם 32BIT לא שווה את המחיר)

אם RDRAM היה 64BIT אז היה כבר על מה לדבר, =\ שלא נדבר על DDR II שבכלל הולך לקטול את ה RDRAM.

פורסם

האלה שיצרו את ה rdram הפסידו טונה כסף למה זה עולה מלא כסף ואף אחד לא קונה משני סיבות:

א. המחיר המופרז

ב. עם Dual ddr אפשר להגיע לאותם ביצועים של rdram כי זה כאילו מכפיל את עצמו.

דרך אגב אני חושב שכבר הפסיקו לייצר את זה.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם DDR יותר משתלם והביצועים שלו מספיקים בהחלט ויכולים לענות על כל הצרכים...?

פורסם

בדיוק! ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :)

אוקיי אז ידעתי את מה שרציתי. תודה לכם.

מצטער על הכל השאלות הטכניות שלי בזמן האחרון אבל אני פשוט מתכננן לקנות מחשב חדש בעתי הקרוב אז אני עושה כמעט את כל התחקירים שאפשר. חחחחחח... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים