פורסם 2009 בינואר 1416 שנים ה-cpu שלי מתחמם בצורה נוראה בזמן האחרון וכל כמה דקות נכבה לי המחשבהיה לי וירוס אבל אני חושב שהצלחתי למחוק אותו ואני חושב שקוראים לוירוס boot משהותודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר מה הטמפ' של המעבד שלך? באיזה דגם מדובר?אפשר תמונה מ-TEMP CORE?1.הטמפ' 41 (אחרי קירור שמתי אותו כמה דקות בחלון)2.DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)3.איפה זה נמצא?
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים שהמחשב עובד תבדוק בeverest טמפרטורה ותעדכן מה עשית לפני שזה קרה ?יש מצב שנגעת במשחת טרמית?או שהקירור מפוצץ באבקאו שהמאורר מפוצץ באבק והוא עובד לאט
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר שהמחשב עובד תבדוק בeverest טמפרטורה ותעדכן מה עשית לפני שזה קרה ?יש מצב שנגעת במשחת טרמית?או שהקירור מפוצץ באבקאו שהמאורר מפוצץ באבק והוא עובד לאטכתבתי מה הטמפרטורה לא נגעתי במשחה טרמיתאין אבקהמאורר מצויין41 זה חם ?זה מינימום של מעבד PRESCOT נכון אחרי שקיררתי אותועכשיו יש לי בעיה אחרת כשאני נכנס ל"מנהל המשימות" בביצועים אני בודק את המעבד והוא קופץ על כל שטות שאני עושה (אני רק מזיז את העכבר הוא קופץ מ-0% ל-13%) כנראה שבגלל זה המעבד מתחמם הרבהאני לא חושב שזה בעיה במעבד כי היו לי אתמול כמה וירוסים ואני חושש שהם שינו איזה משהו ברגסטרי או שהם עדיין מטיילים לי במחשב (אוף כל מקום יש טרוריסטים)
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים קפיצות במעבד לא נובעות מחימום יתר זה בטוח...אין לך שום בעיות טמפ'...רק שעדיין לא הבנתי מה הבעיה בדיוק (בהתחשב בזה שזה לא חימום יתר של המעבד) ?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים פותח התראדתן לנו יותר פרטים כדי שנוכל לעזור לך!מה עשית למחשב? (בהנחה שעשית)נגעת באזור המעבד?ניסית לעשות אוברקלוק?עשית פעולה כלשהי במחשב ?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר פותח התראדתן לנו יותר פרטים כדי שנוכל לעזור לך!מה עשית למחשב? (בהנחה שעשית)נגעת באזור המעבד?ניסית לעשות אוברקלוק?עשית פעולה כלשהי במחשב ?עשיתי בדיקת חומרה עם התוכנה BurnInTestונכנסו לי וירוסים למחשב (מהמכללה שאני לומד בה)מה עשיתי כדי לתקן:פירמטתי את כונן הווינדוסניקתי את המחשב מאבקעכשיו שאני פותח תקיה המעבד קופץ לי (שנייה) ל-23% זה נורמלי? (יש בדיקה יותר טובה?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.