עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על המערכת מיני סטריאו של קוקה קולה...

Featured Replies

פורסם

האם שווה להוסיף 209 ש"ח (+50 פקקים) בשבילו?

והאם אפשר לחבר אותו למחשב?

פורסם

תשמע, אין לי מושג כי לא ראיתי את המערכת הזאת

אבל בד"כ מערכות שבאות במצעים מסוג זה לא שוות גרוש

מההענות ה"גדולה" להודעות שלך אני מניח שהרבה אנשים יוצאים מאותה נקודת הנחה

נראה לי שאם תרצה לדעת תצטרך להמר

סורי ובהצלחה :hi:

פורסם

אני מוכן להתערב שהמחיר שהוא עולה לקוקה קולה הוא לא יותר מ-100 ש"ח.. תסיק מסקנות לבד..

אם יש לה כניסה ממקור חיצוני? אני בספק.

פורסם

לא.

פורסם

אם אין לך שום מערכת בחדר, אז כנראה ששוה, אבל אם כבר יש חסוך לעצמך את התענוג.

יכול להיות שהנגן MP3 שוונה משהו, בכל זאת MP3 ב300 שקל יכול להיות מענין צריך לברר איזה דגם...

הדיסקמן שלהם, לדוגמא, זה NEC.

פורסם

הנה, רוצה גם את התיאור של המיני סטאריו?

פורסם

יקנה לו 64 מגה, או 128 מגה של קומפט פלאש.

שה יצא יקר קצת, אולי כדאי לשקול כבר MP3 שמכיל 64\128 MB

"ישר מהקופסא."

מעולם לא טענתי שהMP3 שלהם הוא משהו משהו, אמרתי רק שב300 שקל הוא יכול היות מענין..

:saint:

פורסם

לך תדע אם תצליח להתאים לו זכרון או אם בכלל אפשר להרחיב לו את הזכרון. תחשוב גם על מכאובי הדרייברים שיהיו לך עם הדבר הזה, כי קשה לי להאמין שלMedia Player 7 יש תמיכה מובנת לנגן הזה.

ולגבי מערכת ה"סטריאו" מדובר בדרעק לא נורמאלי, הרמקולים שלה דבוקים אליה ואי-אפשר לנתק אותה, כך שזה לא ממש שווה. לכל היותר יש לך משהו כמו הטייפים האלה עם הרמקולים הגדולים רק שיש לזה קומפאק דיסק במקום זה, והדבר היחידי שאתה יכול לעשות עם זה זה להסתבוב עם זה בשכונת התקווה בת"א על הכתף ולהרגיש כמו קושי בהארלם.

פורסם

עדיף מכלום, דם דיסקמן, גם רמקולים 16 ואט, די משתלם לנקבר הממוצע, שלא רוצה לשלם על הקבר ביוקר.

פורסם

הסכום שהם דורשים תוספת לפקקים זה די ביוקר, ולדעתי זאת לא מערכת סטריאו שתשרוד יותר משנה.

לי יש כבר 40 פקקים. הדברים שאני חושב לקחת הולכים כך:

• המזווה הזאתי לדיסקים <- וזה רק בתנאי שלא מדובר בחזיקים האלה שהם כמו נייר טואלט בפנים, כי כזה כבר יש לי ממשהו שאינטרנט גנב שלחו פעם ללקוחות עסקיים שלהם, וזה זבל של דבר
  • הדבר השני שחשבתי עליו זה הרדיו הדיגיטאלי, כי עדיין צריך לקחת משהו שני בחינם בלי להוסיף כסף.
  • הדבר האחרון זה האוזניות הרקובות שהם נותנים חינם, וכאלה כבר יש לי ממבצע שהיה על בירה הייניקין לא מזמן. כנראה קוקה-קולה פנו לאותו מפעל סיני אומלל וביקשו ממנו את אותן אוזניות "DJ" רק בצבע אפור ושיכתבו על זה קוקה קולה.

פורסם

אין ספק, אוזניות-קבר. ;D

אני מתחיל להכנס לזה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים