עבור לתוכן

תוכנה שמחזירה את ה-desktop לאותו מצב בו הוא היה לפני קריסה \הפסקת חשמל פתאומית

Featured Replies

פורסם

אתם בטח מכירים את פונקצית ה-HIBRENATION שמאפשרת לכבות את המחשב בצורה כזו שכאשר מדליקים אותו מחדש הוא חוזר

בדיוק לאותו המצב בו הוא היה בעת הכיבוי.

אז שזהו ,אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע כל הזמן, כך שאם וכאשר המחשב יקרוס או יכבה כתוצאה מהפסקת חשמל ,

אז ברגע ההדלקה מחדש המחשב יחזור בדיוק לאותו המצב ,שנייה לפני הקריסה \ הכיבוי המאולץ .

אנא המליצו לי על תוכנה חינמית שכזאת.

תודה מראש

פורסם

אם המחשב קורס שום דבר לא ישחזר את המצב לפני הקריסה או נפילת חשמל כי היא לא צפויה.

פורסם
  • מחבר

אם המחשב קורס שום דבר לא ישחזר את המצב לפני הקריסה או נפילת חשמל כי היא לא צפויה.

תראה כאשר ה-word קורס לי אז אני לא מאבד דבר מפני שהוא מבצע כל העת שמירה אוטומטית.

כאשר ה-internet explorer קורס לי ,אז התוסף IE7PRO מאפשר לי לשחזר באופן אוטומטי את כל הטאבים שהיו פתוחים לפני הקריסה.

כך שאני לא רואה שום סיבה שלא תהיה תוכנה שתפעל ברקע כל הזמן ותעשה גיבוי כל העת של ה-desktop,כך שבעת קריסה ישמר המצב המדוייק

של ה-desktop ,בצורה כזו שכל התיקיות שהיו פתוחות רגע לפני הקריסה יפתחו מחדש ברגע ההדלקה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

??? ??? ???

פורסם

לו רק היה דבר כזה...

למקינטוש יש :-[

פורסם

לו רק היה דבר כזה...

למקינטוש יש :-[

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced

לייצור REG_DWORD בשם PersistBrowsers עם הערך 1...

פורסם

זה רק החלונות של הווינדוס אקספלורר...

פורסם

זה רק החלונות של הווינדוס אקספלורר...

נו הוא רצה שכל התיקיות שהיו פתוחות ישארו ככה...

פורסם

אתם בטח מכירים את פונקצית ה-HIBRENATION שמאפשרת לכבות את המחשב בצורה כזו שכאשר מדליקים אותו מחדש הוא חוזר

בדיוק לאותו המצב בו הוא היה בעת הכיבוי.

אז שזהו ,אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע כל הזמן, כך שאם וכאשר המחשב יקרוס או יכבה כתוצאה מהפסקת חשמל ,

אז ברגע ההדלקה מחדש המחשב יחזור בדיוק לאותו המצב ,שנייה לפני הקריסה \ הכיבוי המאולץ .

לא הוא לא...

פורסם

תקנה אל-פסק.

פורסם

היה לי אל-פסק כמה שנים וזה באמת פתרון מעולה, הציל אותי לא מעט פעמים.

אבל זה לא יעזור אם יקרוס המחשב.

(הפסקתי לעבוד איתו כי הוא נשרף ולקח איתו את המסך שלי)

פורסם

לא הוא לא...

תראה כאשר ה-word קורס לי אז אני לא מאבד דבר מפני שהוא מבצע כל העת שמירה אוטומטית.

כאשר ה-internet explorer קורס לי ,אז התוסף IE7PRO מאפשר לי לשחזר באופן אוטומטי את כל הטאבים שהיו פתוחים לפני הקריסה.

כך שאני לא רואה שום סיבה שלא תהיה תוכנה שתפעל ברקע כל הזמן ותעשה גיבוי כל העת של ה-desktop,כך שבעת קריסה ישמר המצב המדוייק

של ה-desktop ,בצורה כזו שכל התיקיות שהיו פתוחות רגע לפני הקריסה יפתחו מחדש ברגע ההדלקה.

::)

פורסם

הוא ערך את ההודעה שלו בגלל שהוא לא העביר נכון את הרצון שלו מההתחלה אז אל תגלגל את העיניים עלי רק בגלל שאתה טעית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים