פורסם 2009 בינואר 1316 שנים אתם בטח מכירים את פונקצית ה-HIBRENATION שמאפשרת לכבות את המחשב בצורה כזו שכאשר מדליקים אותו מחדש הוא חוזר בדיוק לאותו המצב בו הוא היה בעת הכיבוי. אז שזהו ,אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע כל הזמן, כך שאם וכאשר המחשב יקרוס או יכבה כתוצאה מהפסקת חשמל ,אז ברגע ההדלקה מחדש המחשב יחזור בדיוק לאותו המצב ,שנייה לפני הקריסה \ הכיבוי המאולץ . אנא המליצו לי על תוכנה חינמית שכזאת. תודה מראש
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים אם המחשב קורס שום דבר לא ישחזר את המצב לפני הקריסה או נפילת חשמל כי היא לא צפויה.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר אם המחשב קורס שום דבר לא ישחזר את המצב לפני הקריסה או נפילת חשמל כי היא לא צפויה.תראה כאשר ה-word קורס לי אז אני לא מאבד דבר מפני שהוא מבצע כל העת שמירה אוטומטית.כאשר ה-internet explorer קורס לי ,אז התוסף IE7PRO מאפשר לי לשחזר באופן אוטומטי את כל הטאבים שהיו פתוחים לפני הקריסה.כך שאני לא רואה שום סיבה שלא תהיה תוכנה שתפעל ברקע כל הזמן ותעשה גיבוי כל העת של ה-desktop,כך שבעת קריסה ישמר המצב המדוייקשל ה-desktop ,בצורה כזו שכל התיקיות שהיו פתוחות רגע לפני הקריסה יפתחו מחדש ברגע ההדלקה.
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים לו רק היה דבר כזה...למקינטוש יש :-[HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advancedלייצור REG_DWORD בשם PersistBrowsers עם הערך 1...
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים זה רק החלונות של הווינדוס אקספלורר...נו הוא רצה שכל התיקיות שהיו פתוחות ישארו ככה...
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים אתם בטח מכירים את פונקצית ה-HIBRENATION שמאפשרת לכבות את המחשב בצורה כזו שכאשר מדליקים אותו מחדש הוא חוזר בדיוק לאותו המצב בו הוא היה בעת הכיבוי. אז שזהו ,אני מחפש תוכנה שתעבוד ברקע כל הזמן, כך שאם וכאשר המחשב יקרוס או יכבה כתוצאה מהפסקת חשמל ,אז ברגע ההדלקה מחדש המחשב יחזור בדיוק לאותו המצב ,שנייה לפני הקריסה \ הכיבוי המאולץ . לא הוא לא...
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים היה לי אל-פסק כמה שנים וזה באמת פתרון מעולה, הציל אותי לא מעט פעמים.אבל זה לא יעזור אם יקרוס המחשב.(הפסקתי לעבוד איתו כי הוא נשרף ולקח איתו את המסך שלי)
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים לא הוא לא... תראה כאשר ה-word קורס לי אז אני לא מאבד דבר מפני שהוא מבצע כל העת שמירה אוטומטית. כאשר ה-internet explorer קורס לי ,אז התוסף IE7PRO מאפשר לי לשחזר באופן אוטומטי את כל הטאבים שהיו פתוחים לפני הקריסה. כך שאני לא רואה שום סיבה שלא תהיה תוכנה שתפעל ברקע כל הזמן ותעשה גיבוי כל העת של ה-desktop,כך שבעת קריסה ישמר המצב המדוייק של ה-desktop ,בצורה כזו שכל התיקיות שהיו פתוחות רגע לפני הקריסה יפתחו מחדש ברגע ההדלקה. :
פורסם 2009 בינואר 2316 שנים הוא ערך את ההודעה שלו בגלל שהוא לא העביר נכון את הרצון שלו מההתחלה אז אל תגלגל את העיניים עלי רק בגלל שאתה טעית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.