פורסם 2009 בינואר 1316 שנים המחשב בעל 4GB זיכרון על מערכת Windows Vista 64Bit, לפעמים מתעורר ממצב שינה ולפעמים פשוט לא מוכן והאופצייה היחידה היא לכבות אותו ולהפעיל מחדש... איך אפשר לסדר את זה ?
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים במצב שינה מחשב כבוי !אז איך אתה לכבות אותו בשביל לצאת ממצב שינה ?בבקשה להסביר לנו.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מן הסתם הוא מתכוון ל-Standby שנקרא גם Sleep לפעמים, לא ל-Hibernate. לא צריך להיות כזה קשוח. :
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מן הסתם - אם אני יודע לענות זה רק אם אני מבין שאלה!(QTTP אתה מוזמן אצלך במחשב לשים מצב שינה, להוציא 1 זכרון ולנסות. אתהלראות שאפשר לצאת מזה רק עם כבוי ..........)
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר Qttp הבין אותי מצויין, אכן התכוונתי למצב שינה, ואני מצטט מהויסטה - "שמירת ההפעלה שלך בזיכרון והעברת המחשב למצב צריכת חשמל נמוכה כדי שתוכל לחדש במהירות את העבודה".Ivan, למה בדיוק התכוונת כשכתבת "אתה מוזמן אצלך במחשב לשים מצב שינה, להוציא 1 זכרון ולנסות. אתה לראות שאפשר לצאת מזה רק עם כבוי" ?המחשב מצוייד ב-4GB זיכרון, אז להעביר למצב שינה לא אמור להכביד עליו.אז מה עושים כדי לסדר את זה ?
פורסם 2009 בינואר 1616 שנים הבנתיאיך אתה מנסה לצאת ממצב שינה ? ומה קורה שזה לא עובד ?בעיות כאלו זה כמעט תמיד בגלל דריבר לא טוב. איזה דריבר לא יודעים.אולי יהיה משהו ב EVENT VIEWER .כדאי לעדכן קודם כל הדריברים של DELL לנייד שלך ומיוחד מה כתוב כאןhttp://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/dsn/en/document?c=us&docid=35128F66500B5E50E040A68F5B281058&l=en&s=gen
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.