עבור לתוכן

Microsoft Surface ומשחקים

Featured Replies

פורסם

הייתה לנו היום הרצאה של Microsoft באוניברסיטה שבה הציגו לנו כל מיני טכנולוגיות חדשות ושירותים של Microsoft (זכיתי בעכבר Arc) ולמרבה הפתעתי ושמחתי הביאו לנו גם שולחן Microsoft Surface ופשוט עזבו אותו לחסדם של הקהל הלא כ"כ רחב שהיה שם.

מאחר שאני שונא המונים לא טרחתי לגעת בשולחן עצמו (מה גם מאחר שיש לי iPhone כבר שנה, אני לא מתלהב מכל התממשקות עם מגע שמציגים בפני) אבל כן צילמתי שני וידיואים שמציגים משהו שלא כ"כ הראו עד עכשיו - משחקים על ה Microsoft Surface.

המשחקים בוידיואים הם בעצם Mini-Games שכאלו, אבל דמיינו מה זה לשחק Starcraft 2 על שולחן כזה...

http://nextgn.com/2009/01/13/two-microsoft-surface-games-videos/

פורסם

אני עוקב אחרי ההמצאה הזו כבר למעלה משנה ואכן מדובר בהמצאה פורצת דרך (ולא רק בתחום המשחקים, תחשבו על מסעדה עם תפריט אינטראקטיבי לחלוטין שמשתמש ב-SURFACE) אך הבעיה היא שקשה לראות איך זה מגיע לשימוש ביתי בשנים הקרובות, ובמידה ואכן זה יגיע לשימוש ביתי המחיר יהיה די גבוה...

בכל מקרה הנושא הזה שייך יותר לפורום משחקים, מועבר...

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהמוצר הזה כבר בשימוש במלונות ומסעדות ברחבי ארצות הברית (לא כזה נפוץ... אבל בכל זאת...).

המחיר של שולחן כזה היום אם אני לא טועה עומד על 10,000$. בוא לא נשכח שככה עלו מסכי ה LCD הראשונים ויותר מזה - נגני וצורבי ה-DVD הראשונים.

אני מאמין שתוך 3-5 שנים תוכל לראות כבר אוהבי גאדג'טים עם דברים כאלו בסלון שלהם.

האמת היא שמייקרוסופט עדיין לא יודעת מה לעשות עם הטכנולוגיה הזו. הם מתלהבים, כל מי שהם מראים לו את זה מתלהב מזה - אבל מה באמת לעשות עם זה הם עדיין לא יודעים.

פורסם

חחח עוד מעט הSURFACE יחליף גם את שולחנות הביליארד והפוקר...

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין ש"יחליפו" - אבל יגיעו בנוסף - כן - זו תחזית הגיונית מאד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים