פורסם 2009 בינואר 1316 שנים כן, ידוע לי שהכל לא משהו וכל הזמן יש לי בעיות בהורדות אבל זה בחינם ולא ממש אכפת לי, הם אמרו לי לבחור אחד אחרי שהASUS שלי נשרף.אני אקנה ראוטור נורמלי בהזדמנות.בכל מקרה מחר אני הולך להחליף את הASUS 604, איזה כדאי לקחת ממה שיש להם פה:http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htmאני מתלבט בין ה2WIRE, הDLINK 604 או אסוס חדש (שמתחמם ומשאיר ריח של שרוף אחרי כמה חודשים)תודה !
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים בגדול, אני עובד עם ה-SIEMENS (בבית) כבר תקופה ארוכה מאוד ללא שום בעייה.הגירסא הקודמת עשתה מעט בעיות אבל לאחר עידכון התוכנה הכל פיקס.
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים לי יש בבית את סימנסו אני משתמש בו גם לרשת ביתית או ממש אחלה לא עושה בעיותמה גם שאני עובד בזק אז דבר איתי אני יארגן לך גם מבצע טובshahar111@gmail.com
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים אני עובד עם האסוס מזה מספר חודשים וחוץ מהעובדה שהוא חם מאוד (פאק בעיצוב של אסוס, דיברו על זה באינטרנט) הוא עושה את העבודה נאמנה. בכל מקרה, אם האוס נשרף לך, אז זו בהחלט הזדמנות לא רעה לבחור נתב אחר, למשל הסימנס שאמרו לך פה. בתקווה שהוא יהיה בסדר ולא מתחמם.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר סבבה לקחתי את הסימנס TNN-SIMENS SL2 141 זה הדגם המדוייק. Firmware: 3.102e האם זה הכי עדכני ? תודה רבה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.