עבור לתוכן

כתובת איפי סטטית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם רציתי לבקש משהו קטן, אם אפשר לעשות רשימה של כל החסרונות והיתרנות

של שימוש בכתובת איפי סטטית.

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם אפשר של שניהם... ;)

פורסם

לגבי פנימית אם אתה מדבר עם חיבור דרך נתב עם NAT אז היתרון הוא הגדרות שמיועדות למחשב וגישה אליו ממחשבים אחרים ברשת.

אני לא רואה שום חסרונות בעניין הזה למעט העובדה שיש צורך להגדיר שרתי DNS באופן ידני וזה אלול ליצור גליצ'ים אם שוכחים לעדכן אותם במעבר בין ספקים (במיוחד ברשיונות SSL).

לדבי חיצונית היתרון הוא יכולת לגשת אלמחשב שלך מבחוץ לכתובת אחת וקישור של DNS אליה והחיסרון הוא היכולת "לעקוף" מחסומים של הגבלת רוחב פס באתרים של איכסון קבצים והצורך בתשלום חודשי ממש לא זול לISP שלך.

פורסם
  • מחבר

לגבי פנימית אם אתה מדבר עם חיבור דרך נתב עם NAT אז היתרון הוא הגדרות שמיועדות למחשב וגישה אליו ממחשבים אחרים ברשת.

אני לא רואה שום חסרונות בעניין הזה למעט העובדה שיש צורך להגדיר שרתי DNS באופן ידני וזה אלול ליצור גליצ'ים אם שוכחים לעדכן אותם במעבר בין ספקים (במיוחד ברשיונות SSL).

לדבי חיצונית היתרון הוא יכולת לגשת אלמחשב שלך מבחוץ לכתובת אחת וקישור של DNS אליה והחיסרון הוא היכולת "לעקוף" מחסומים של הגבלת רוחב פס באתרים של איכסון קבצים והצורך בתשלום חודשי ממש לא זול לISP שלך.

ואו תודה רבה!...

רק שאלה קטנה...

במקרה שהגדרתי כתובת סטאטית אז הרי הכתובת אינה משתנה..

אין איזה סיכון בדבר שאני נשאר עם אותו אייפיי והוא לא משתנה?

פורסם

אם זאת הגדרה במחשב ולא אצל הספק אז זה נכון כל עוד הגדרה נשמרת.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי מה רשמת..

אם ההגדרה היא במחשב אז יש סיכון ואם היא בספק אז אין? ולהפך?

פורסם

לא כל כך הבנתי מה רשמת..

אם ההגדרה היא במחשב אז יש סיכון ואם היא בספק אז אין? ולהפך?

בוא נחדד את הדברים.

כתובת IP חיצונית קבועה נקבעת בהתאם עם הספקית.

וכתובת IP פנימית קבועה(של הרשת) נקבעת על ידי הגדרות במחשב, ואין שום סיכון בכתובת IP פנימית קבועה מכיוון שהיא הכתובת של הרשת ורק למחשבים ברשת שלך יש את הגישה למחשבים שבאותה הרשת.

פורסם
  • מחבר

בוא נחדד את הדברים.

כתובת IP חיצונית קבועה נקבעת בהתאם עם הספקית.

וכתובת IP פנימית קבועה(של הרשת) נקבעת על ידי הגדרות במחשב, ואין שום סיכון בכתובת IP פנימית קבועה מכיוון שהיא הכתובת של הרשת ורק למחשבים ברשת שלך יש את הגישה למחשבים שבאותה הרשת.

או תודה רבה עכשיו הבנתי את כל העניין!

תודה לשניכם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים