פורסם 2009 בינואר 1316 שנים קיים ברשותי DOK עם נפח של 32GB של החברה Kingstone, ה-DOK במערכת הקבצים FAT32 ולכן אני לא יכול לאחסן בו קובץ שעובר את ה-4GB. ניסיתי כמה פעמים ובדרכים שונות לשנות את מערכת הקבצים ל-NFTS אך ללא הצלחה בסוף אני מקבל שגיאה שהפעולה לא הצליחה. עזרה בבקשה
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים שלום,שני אופציות1.בלי איבוד מידעconvert X: /fs:ntfs2.דרך מנהל הדיסקים ניסית למחוק את ה-VOLUME ולהגדירו מחדש? (איבוד כל המידע)בשני הדרכים לב שים לב שהוא לא פתוח בשום תוכנה ושום קובץ אינו בשימושכל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים מחבר גביראל תודה רבה על תגובתך.ניסיתי לבצע את שתי הפעולות שציינת אך ללא תועלת.בפעולה מס' 1 אוכל לעלות את הפלט שקיבלתיבפעולה מס' 2 אין לי את האפשרות למחוק, היא חסומה.ישנם דרכים אחרות?
פורסם 2009 בינואר 1416 שנים אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל קראתי בשבועיים האחרונים עוד נושאים בודדים שעוסקים בשאלה הזו.שמתי לב שפותחי הנושאים ציינו שמדובר בכונן פלאש ג'נרי/של קינגסטון , אם תרפרף בפורום הזה בשבועיים האחרונים תשים לב שיש נושאים נוספים עם אותו שאלה, וכאשר המשתמשים ניסו לעשות את אחת משני הדרכים שהציע גבריאל, 2 הדרכים לא עבדו.הDOK נרכש בארץ?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר לא הDOK נרכש בסין.ואו אני באמת מקווה שיש כאן מישהו עם פתרון כי 32 "לבזבז" זה חבל לי :-\
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים יש אלפי מדריכים לזה חפש באינטרנט לא חסראם אתה ממש רוצה ללכת על ההכי פשוט והכי בטוח תשתמש בתוכנה של HPhttp://www.bootdisk.com/plan40/hpflash1.zip
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר תודה ח'ברה,ניסיתי גם עם התוכנה של HP וקיבלתי שגיאה דומה שהפעולה לא הצליחה.חיפוש באינטרנט יעיל אך כאשר יש כאן פורום של מתמחים בעניין התשובה חייבת להימצא פה אשמח לעוד הצעות
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים זאת הדרך:מקש ימני על ה DOK-> מאפיינים (PROPERTIES) -> חומרה (HARDWARE) -> תבחר מהרשימה את ה DOK ואז שוב מאפיינים (PROPERTIES) -> מדיניות (POLICIES) -> התאם לביצועים (Optimize for Performance) ואז תלחץ OKאחרי התהליך הזה - אתה פשוט לוחץ מקש ימני על ה DOK - אתחול (FORMAT) ואז נפתחת לך האפשרות לבחור אם לפרמט כ FAT32 או NTFS.בהצלחה!תעדכן אם הצלחת.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר תודה על תגובתך, זה הדבר הראשון שעשיתי אך קיבלתי שגיאה שהפירמוט לא הצליח. עוד בבקשה
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים מחבר איך אני עושה את זה? דרך ה-dick management?כי אם כן אז כבר ניסיתי והאפשרות ליצור מחיצה חסומה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.