פורסם 2009 בינואר 1316 שנים אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מסדרת 9800gtx , תקציב של אלף שקל פחות או יותר. העניין הוא שאני צריך כרטיס שמגיע עם מאוורר שקט. אני לא מצפה לאפס רעש, אלא לרעש "סטנדרטי", כמו של מאוורר רגיל של מעבד, למשל.היום יש לי 7600GT של לידטק(אמנם מדובר בכרטיס חלש הרבה יותר) והמאוורר שקט.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים אתה נעול על 9800 ?למה לא לקחת נגיד 4850 עם קירור פסיבי של AC ?אם התקציב הוא אלפיהזה מסתדר בדיוקרק לפני שאוכל להמליץ לך עליו בבודאות..מה הרזולוציה שאתה משחק?ומה מפרט המחשב אליו הולך להיכנס הכרטיס ?
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר המפרט הואcore 2 dou 7400שני הארדיסקים4GB זכרוןלוח אם p45מארז לא יודע..
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים אתה נעול על 9800 ?למה לא לקחת נגיד 4850 עם קירור פסיבי של AC ?אם התקציב הוא אלפיהזה מסתדר בדיוקרק לפני שאוכל להמליץ לך עליו בבודאות..מה הרזולוציה שאתה משחק?ומה מפרט המחשב אליו הולך להיכנס הכרטיס ?ידידי אני מוכן לשמוע קישורים ותמונות יתקבלו בברכה מפרט מחשב מעבד אופטרון 1703 גיגה זיכרון לוח A8N ספק HEC 450Wמסך דל 2709
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים ידידי אני מוכן לשמוע קישורים ותמונות יתקבלו בברכה מפרט מחשב מעבד אופטרון 1703 גיגה זיכרון לוח A8N ספק HEC 450Wמסך דל 2709לא הבנתי מה אתה קשור? ???
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים לא הבנתי מה אתה קשור? ???ולא הבנתי מה אתה קשורר!!!!! ???(REDEON38 לא מצא לנכון לפתוח תראדלכן היצטרף לשאלה של פותח התראד )הבנת מה הוא קשור?ידידי אני מוכן לשמוע קישורים ותמונות יתקבלו בברכה מפרט מחשב מעבד אופטרון 1703 גיגה זיכרון לוח A8N ספק HEC 450Wמסך דל 2709מדברייך אני מבין שאתה גם רוצה המלצה לכרטיס מסך ..אולי באותו תקציב ואולי לא..גם אתה אתת הספק לא ציינת..עצתי לך : פתח תראד חדש , רשום בכותרת את התקציב לכרטיס המסךובפנים את הדרישות שלך ממנו ואת המפרט מלא וכמובן שימושים , ואשמח לעזור לך (וגם חברי הפורום האחרים יוכלו לעזור ולהמליץ מלבדי)
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים ולא הבנתי מה אתה קשורר!!!!! ???(REDEON38 לא מצא לנכון לפתוח תראדלכן היצטרף לשאלה של פותח התראד )הבנת מה הוא קשור?מדברייך אני מבין שאתה גם רוצה המלצה לכרטיס מסך ..אולי באותו תקציב ואולי לא..גם אתה אתת הספק לא ציינת..עצתי לך : פתח תראד חדש , רשום בכותרת את התקציב לכרטיס המסךובפנים את הדרישות שלך ממנו ואת המפרט מלא וכמובן שימושים , ואשמח לעזור לך (וגם חברי הפורום האחרים יוכלו לעזור ולהמליץ מלבדי)זה ממש לא מנומס לחטוף ת'ראדים, וכמו שאמרת, אם הוא מעוניין שייפתח ת'ראד חדש עם הבקשה שלו ויענו לו שם.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים חברים אני לא חושב שבאתי "לחטוף" משהו...אני מתנצל אם התפרצתי לדיון.פשוט מצאתי נושא שמעניין אותי ולא ראיתי צורך לפתוח דיון חדש על נושא קיים.אני מגלה עניין פחות או יותר באותו תקציב של פותח התרד פחות או יותר לאותם צרכיםאני לא מכיר את הכרטיס המדובר וביקשתי קישורים.סוף פסוק.
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים אבירם תפסיק לכתוב שטויות.אין סיבה שהוא יפתח תר'ד חדש, במידה והשאלות הן זהות בתקציב זהה.לפותח התר'ד, תוסיף את התקציב בכותרת.ובנוסף לכך, כרטיסי ATI דגמי 48XX הם כרטיסים חמים, לשים להם קירור פסיבי, משמע להרוג אותם!
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים דנדן:מעניין מה פה אם כל אחד פה יכנס לתראד וישאל שאלות נוספות על אלה שכבר קיימותחוץ מזה שזה לא אותו מפרט ולא אותו ספק כוח ביכלללא עושים שתי דיונים בתוך דיון אחד נקודה!לגבי כרטיסים , על מה אתה מדבר ביכלל ? 4850 קר!ועם קירור כגון אחד הקירורים של AC הוא יכול לעבוד טוב מאוד..אם על הסטוק העלוב הוא עובד....אני גם במקרה מכיר מומחה לכרטיסי מסך שעשה בדיוק אותו דבר עם אותו כרטיס ואותו קירור..אני חושב שאתה גם מכיר אותו ....
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים מחבר אין לי שמץ על מה אתם מתווכחים, בכל אופן לא יודע איזה ספק בדיוק יהיה לי, מין הסתם יהיה ספק חזק ואיכותי. בכל אופן מה שאני צריך זה כרטיס מסך חזק ושקט, זה הכל
פורסם 2009 בינואר 1316 שנים עצתי לך : 4850 אם במידה והקירור סטוק יהיה רועש (בעקרון הוא לא )תחליף..קודם תקנה ותשמע אותו.....תתחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.