עבור לתוכן

בירה ווינשטפן - איפה ניתן לקנות / לשתות בסבבה?!

Featured Replies

פורסם

אין מצב שבבאר שבע אין...

ופאולנר היא הרבה יותר מרה מווינשטפן. אם כבר, אז תנסו בישופ...

יש רק במסעדות כמו אראביקה או באר B7 ובחנויות אלכוהול "פרימיום". וגם שם קשה למצוא...

• תגובות 63
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נכון.. אומנם לא הייתי בבאר שבע כבר יותר משנה, אבל אני די בטוח שהקוקה ב-ג' ליד המעונות, או פאבלו ב-ד' ליד המעונות עדיין קיימים... אאל"ט גם במנגה יש, די בטוח לגבי הצ'יקה.... ובהרבה פאבים אחרים יש הוגארדן לנחמה אם אתה נואש :)

פורסם
אני חושב שהבן אדם הזה מסתובב לי ליד הבית ...

LOL :lol: :lol: :lol: :lol:

תאמת הוגרדן דיי לא טעים לדעתי אפילו בלטיקה 8 הרוסיה הזולה יותר טעימה לי (שרמוטה :smile1:).

מי שאוהב את הז'אנר הזה צריך לנסות את בלטיקה 8.

ותיזהרו, לקנות רק את 8 כי:

9 = שתן אלכוהולי (מחוזק)

6 = שמן מכונות (פורטר)

7 5 4 3 2 1 = לאגרים פשוטים וגרועים (שתן פחות אלכוהולי)

0 = ללא אלכוהול (כן כן, רוסים יודעים לייצר משהו שאין בו אלכוהול ;))

פורסם

לא נכון.. אומנם לא הייתי בבאר שבע כבר יותר משנה, אבל אני די בטוח שהקוקה ב-ג' ליד המעונות, או פאבלו ב-ד' ליד המעונות עדיין קיימים... אאל"ט גם במנגה יש, די בטוח לגבי הצ'יקה.... ובהרבה פאבים אחרים יש הוגארדן לנחמה אם אתה נואש :)

בקוקה ביקרתי פעם אחת... לא זכורה לי משם ויינשטפן. בפאבלו יכול להיות... במנגה לא הייתי, ובצ'יקה אין בוודאות. הוגארדן לא קשה למצוא, אבל היא די יקרה (לא שהויינשטפן זולה)...

באליטקה 8-7 דווקא יכולה לבוא בכיף לפעמים. 9 בועטת בראש ו0 דווקא נחמדה. די טעימה..

פורסם
  • מחבר

לא יצא לי להיות במקומות שדיברתם עליהם בב"ש..אבל ראיתי שהם עדיין פתוחים, קוקה מנגה והצ'יקה. אולי נעבור שם...

מעצבן אותי שאין מקומות להזמין..כמו באתר של winebar שיש כל מני סוגי אלכוהול..לא יכלו לדחוף בירות :-\

פורסם

לא יצא לי להיות במקומות שדיברתם עליהם בב"ש..אבל ראיתי שהם עדיין פתוחים, קוקה מנגה והצ'יקה. אולי נעבור שם...

מעצבן אותי שאין מקומות להזמין..כמו באתר של winebar שיש כל מני סוגי אלכוהול..לא יכלו לדחוף בירות :-\

כאן יש בירות http://www.winedepot.co.il/default.asp

ולינק קטן לhwzone של האלכוהול http://www.bakbuk.co.il/htmlpage/index.asp

האתר דיי הדרדר הוצף בפלצנות ושיט אבל אפשר למצוא מידע והרבה ידע בתחום באתר הזה.

פורסם

תודה על הקישורים

פורסם

שמעתי על איזה חנות ביפו גם עם בירות איכותיות, יש למשהו כתובת?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הקישורים :)

פורסם

פעם היו מוכרים כמעט בעל מקום בירה מאוד בהירה שנקראת SOL (מקסיקנית אבל מאוד נפוצה בארה"ב). בחודשים האחרונים לא הצלחתי למוא אותה בשום מקום. יש למישהו מושג אפא אפשר לרכוש אותה באיזור נתניה או הקריות/עכו/נהריה.

http://farm2.static.flickr.com/1316/612605435_39904618bb.jpg

פורסם

תפוס איזה חמור\ סוס, תמתין עד שהוא יעשה את צרכייו, תערבב עם מים, ויש לך סול\ "בירה" מקסיקאנית לשבוע לפחות... ::)

פורסם

תשובה בוגרת... :s07:

פורסם

היא אולי לא נראית לך בוגרת, אבל משקפת את המציאות בדיוק של כ-85% לפחות...

פורסם

איך אומרים - על טעם וריח. בעיניי בירות "רגילות" (גולדסטאר/מכבי וכו) זה פשוט נוזל צהוב ומר - אף פעם לא הבנתי למה לשלם על נוזל מר שאפילו לא משכר אותי בלי חבית וחצי בקיבה לפחות. אז כל אחד ודעתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים