עבור לתוכן

בירה ווינשטפן - איפה ניתן לקנות / לשתות בסבבה?!

Featured Replies

פורסם

האמת היא שאם תשתו סוג מסויים של בירה מספיק פעמים אתם תתחילו לאהוב אותו גם.

• תגובות 63
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין מצב שבבאר שבע אין...

ופאולנר היא הרבה יותר מרה מווינשטפן. אם כבר, אז תנסו בישופ...

פורסם

גם אני חובב בירות החיטה ואם תרצה תחליף זול בבקבוק יש את בלטיקה 8 (בירה רוסיה). עולה כ7.5 ש"ח לבקבוק.

אמנם פחות טוב מווינשטפן או פאולנר אבל עדיין בלטיקה 8 מייצגת את הסגנון הזה מספיק טוב.

ואם תרצה ז'אנר חדש תיקח את DUVEL בירה מסוג ALE בהיר חזק.

מפתיע אותי שפאולנר מיוצר בארץ אני מאוד אוהב אותה.

וההבדל היחיד בין בירה חו"ל לבין בירה ארץ הוא איכות המים כנראה, ואיכות המים לא תהפוך שתן (קרלסברג) למיי אלוהות (chimay blue).

וגם רוב הסיכוי שהמים יעברו טיפול כזה או אחר במבשלה.

ותכלס סטלה וקורונה הם מאוד OVER-RATED הם כולה לאגר שקוף עדין (וחביב סטלה).

ולגבי ארדינגר:

יצא לי לטעום אותם מזמן (את הכהה והבהיר). אהבתי אותם, והמונח מעוננת מייצגת את כל בירות החיטה הבוואריות.

פורסם

"מעוננת" לא מייצג שום דבר. קוראים לזה "בירה לא מסיננת", אם כבר...

פורסם
  • מחבר

גם קורונה עוברת לא רע בגרון!

תודה על כל ההמלצות שלכם כאן, נתתם לי קצת שמות להתחיל לבדוק להבא.. :silly:

פורסם

כמו שתן מדולל...

פורסם

אין מצב שבבאר שבע אין...

ופאולנר היא הרבה יותר מרה מווינשטפן. אם כבר, אז תנסו בישופ...

אם אתה משווה פאולנר כהה לווינשטפן בהירה, אז כן. אם אתה משווה בהירה לבהירה, אז אתה טועה - שתיתי לא מעט פאולנר ווינשטפן בהירות והפאולנר מעט יותר מתוקה מהווינשטפן (חשוב לציין שאני לא אוהב בירות מרירות כך שלא הייתי ממשיך לשתות את הפאולנר אם היא הייתה מרירה מאוד כפי שאתה מתאר), היא בטוח לא "הרבה יותר מרה מווינשטפן" כפי שרשמת.

פורסם

לכל מי שחובב מקסיקניות שינסה Sol אם אפשר להשיג, בירה נחמדה מאוד, אצלנו יש איזה חנות משקאות שמוכרת את הבירה הזאת בזול (מאוד), שישיה 20 שקל, אמנם 330 אבל עדיין, היא הרבה יותר טעימה מקורונה (לדעתי) שהיא כמו שאמרו פה OVERRATED, וגם יותר וותיקה.

פורסם

אני באמת לא מבינים איך אנשים אוהבים קורונה. זו באמת בירה עם טעם של שתן.

פורסם

1. כמו שכבר אמרו טעם זה יחסי

2. מאיפה אתה יודע איזה טעם יש לשתן :lol:

פורסם

בשבילי רק Chapelle-Show-01.jpg

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol:

מאיפה הבאת את זה חחחחחחח.

קיבלתי דיווחים שהגיע לפאב משלוח של שטפן....נקווה :silly:

פורסם

בשבילי רק Chapelle-Show-01.jpg

אני חושב שהבן אדם הזה מסתובב לי ליד הבית ...

פורסם

אם אתה משווה פאולנר כהה לווינשטפן בהירה, אז כן. אם אתה משווה בהירה לבהירה, אז אתה טועה - שתיתי לא מעט פאולנר ווינשטפן בהירות והפאולנר מעט יותר מתוקה מהווינשטפן (חשוב לציין שאני לא אוהב בירות מרירות כך שלא הייתי ממשיך לשתות את הפאולנר אם היא הייתה מרירה מאוד כפי שאתה מתאר), היא בטוח לא "הרבה יותר מרה מווינשטפן" כפי שרשמת.

אני ניסיתי פאולנר (בהירה) רק פעם אחת, ובקושי סיימתי את הכוס מרוב שהיא הייתה מרה... אולי פאק במזיגה, אבל זה הרושם שאני קיבלתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים