עבור לתוכן

המלצות לסרטים - סלקציה חריפה

Featured Replies

פורסם

עריכה: אני כל פעם יוסיף חלק המסרטים שתרשמו..

היי חברה

קראתי פה תדיון של הסרטים והכל וראיתי היום 3 סרטים : snatch,seven pounds,the number 23

כולם טובים 23 קצת פחות סה"כ סרטים מצויינים...

אשמח לקבל המלצות לסרטים איכותיים,בין אם זה דרמה\פשע\קומדיה.

הנה סתם רשימה שעולה לי כרגע..

REQUIEM FOR A DEAM!!!

אפקט הפרפר 1

snatch,

seven pounds

,the number 23

lock stock & 2 smoking barrels

Leon

Crash

Fight Club

Memento

Eurotrip

roadtrip קצת פחות..נכניס בכל מקרה

Click

phone booth

יום אימונים מסוכן

Resident Evil 1,2,3!

זה הסרטים שעולים לי בראש כרגע..יש עוד הרבה סרטים מצויינים שלא אמרתי...

אשמח אם תרשמו פה סרטים כאלה,ובבקשה בלי לרדת באיכות :-X

שלא תהיה פה "מת לצעוק" "פגוש את הספרטנים" "Disaster movie"וכל השטויות האלה...גם בנושא שעבר [ד"א זה לא אותו נושא אז אל תנעלו] שמו סרטים שהם קצת רמה ב'...סרטים חמודים והכל,אבל זה שהם שוברי קופות לא אומר כלום...

יאללה תפציצו בסרטי איכות!

• תגובות 65
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

lord of war

the island

atonomment

Lucky number slevin

פורסם

סרטים שאני אהבתי וממליץ:

פרל הארבור

השתולים

שודדי הקאריבים1,2,3(לא יודע אם אתה תאהב, אתה סלקטור)

הג'וב האיטלקי

רשימה חלקית עד שיעלו לי עוד לראש

פורסם

אלוהים אדירים ^, לא הייתי נותן ל"שודדי הקאריביים" להיות ב300 הראשונים.

"פרל הארבור" קיטשי כמו "להציל את טוראי ראיין"

The Shawshank Redemption

One Flew Over the Cuckoo's Nest

Fight Club

Apocalypse Now

Schindler's List

Memento

American History X

The Pianist

To Kill a Mockingbird

ואולי אני אסכים לתת ל " The Green Mile " מקום פה, בגלל הפסקול המצויין, התסריט המעולה, האפקטים ותנועת העלילה.

(יש עוד כמה סרטים שפשוט שכחתי כרגע...)

פורסם
  • מחבר

genia - the island ו lucky number slevin ראיתי,את השתיים האחרים לא...אבדוק אותם

תודה.

Ariel-Ro - פרל הארבור אני צריך לראות השתולים אני לא בטוח שודדי הקראביים ברור שראיתי אבל אני לא אוסיף אותם לרשימה..

הגו'ב האיטלקי לא ראיתי...שווה?

00000 - אכן סרטים טובים,אם כי יש שם כמה שלא ראיתי *חור בהשכלה* - רשימת שינדלר, One Flew Over the Cuckoo's Nest,To Kill a Mockingbird,American History X

פורסם

אם אהבת את סרטי גאי ריצ'י - יצא עכשיו, כמובן, 'רוקנרולה'.

אישית, כששואלים אותי על הסרט הטוב ביותר היישר עולה לי השם 'פורסט גאמפ', אם לא ראית הגיע הזמן להשלים פערים.

עוד אוכל להגיד על 'השתולים', 'כפרה', 'ברוז', אם אתה אוהב אקשן קיצוני, מופרך וללא ערך מוסף יש לך את כל סרטי ג'ייסון סטאתהם.

ויש עוד רבים וטובים.

פורסם

אלוהים אדירים ^, לא הייתי נותן ל"שודדי הקאריביים" להיות ב300 הראשונים.

"פרל הארבור" קיטשי כמו "להציל את טוראי ראיין"

בקשר לשודדי הקאריבים, תלוי את מי אתה שואל.

בקשר לפרל הארבור הוא פשוט סרט מעולה לדעתי, שום קיטשי ושום נעליים.

Ariel-Ro - פרל הארבור אני צריך לראות השתולים אני לא בטוח שודדי הקראביים ברור שראיתי אבל אני לא אוסיף אותם לרשימה..

הגו'ב האיטלקי לא ראיתי...שווה?

לדעתי שווה, לא סרט ארוך במיוחד

פורסם

אם אהבת את סרטי גאי ריצ'י - יצא עכשיו, כמובן, 'רוקנרולה'.

אישית, כששואלים אותי על הסרט הטוב ביותר היישר עולה לי השם 'פורסט גאמפ', אם לא ראית הגיע הזמן להשלים פערים.

עוד אוכל להגיד על 'השתולים', 'כפרה', 'ברוז', אם אתה אוהב אקשן קיצוני, מופרך וללא ערך מוסף יש לך את כל סרטי ג'ייסון סטאתהם.

ויש עוד רבים וטובים.

גם פורסט גאמפ הוא סרט סופר קיטש-אמריקאי.. אבל הייתי ממליץ לראות אותו בגלל הפסקול, הבימוי והביצוע.

אגב, The Shawshank Redemption - חומות של תקווה, הפסיד לו באוסקר באותה השנה (1994), ההכנסות של חומות של תקווה

היו מעטות בגלל פורסט גאמפ. וזו פשוט הוכחה ענקית לאהבת השופטים לקיטש ולבמאים עשירים ודומיננטים (Zemeckis Versus Darabont)

בקשר לפרל הארבור הוא פשוט סרט מעולה לדעתי, שום קיטשי ושום נעליים.

אני מניח שראית אותו לפני המון זמן, ראיתי את פרל הארבור לפני כמה ימים שוב - סופר קיטש.

פורסם

No country for old man! הרעיון של הפטיש אוויר ענק! :)

פורסם

גם פורסט גאמפ הוא סרט סופר קיטש-אמריקאי.. אבל הייתי ממליץ לראות אותו בגלל הפסקול, הבימוי והביצוע.

אגב, The Shawshank Redemption - חומות של תקווה, הפסיד לו באוסקר באותה השנה (1994), ההכנסות של חומות של תקווה

היו מעטות בגלל פורסט גאמפ. וזו פשוט הוכחה ענקית לאהבת השופטים לקיטש ולבמאים עשירים ודומיננטים (Zemeckis Versus Darabont)

אני מניח שראית אותו לפני המון זמן, ראיתי את פרל הארבור לפני כמה ימים שוב - סופר קיטש.

כנראה שאתה צודק אבל:

א. בסופו של דבר אתה יכול להגיד על רוב הסרטים שהם קיטש.

ב. יש עוד הרבה פרמטרים למדוד סרט כמו שגם אתה ציינת.

ד.א. אם כבר הזכרת את חומות של תקווה... (. . .)

פורסם

פייט קלאב??? חוח :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

פייט קלאב??? חוח :kopfpatsch:

אתה באמת יכול להגיד משהו על הסרט הזה?

סרט ענק. :xyxthumbs:

פורסם

התפוז המכני

the terminator

fight club

זה מה שעולה לי לראש עכשיו..

עריכה:השדים של אמילי

פורסם

the shawshank redemption - "מורגן פרימן היה פה" :)

the godfather 1\2 - החלק הראשון טיפה משעמם, השני לעומת זאת מעולה (מישהו סיפר לי שהמאפיה

הרוסית למדה מהסדרה הזאת כמה דברים)

requiem for a dream - אין דברים כאלה!, מסובב אותך

fight club - פסיכולוגי מטורף

החברה הטובים - goodfalles - סרט מאפיה מעולה המראה את החיים בתוך המאפיה

<- ספרות זולה - ראיתי 4 פעמים ונהנתי כל פעם מחדש

A Beautiful Mind - הלוואי והיו הרבה נשים כמוה (שלא תבינו לא נכון הסרט לא מתמקד באישה, ההפך, פשוט זה הדבר הראשון שאני נזכר בו כשאני שומע את שמו של הסרט)

השתולים - כמה זמן היית יכול להעמיד פנים שאתה מישהו אחר?

יהלום הדמים - פעולה עם תסריט טוב(כמה כאלו כבר יש :))

ממנטו - תישאר ממוקד, אפילו דקה של חוסר ריכוז ותשכח מה שראית לפני רגע

אמריקן ביוטי - תהייה עצמך ומה שתמיד רצית ותמות, תהייה מי שאתה "אמור" להיות ותחיה ותסבול

אמריקן היסטורי X - דוגמא טובה למה שראשי ארגוני טרור עושים לילדים תמימים

city of god - הדבר היחיד שעלה לי לראש הוא ספוילר אז פשוט אכתוב: סרט שווה ממש טוב.

הפסנתרן - הוא גם יודע לנגן על פסנטר

גי'ם קארי:-שמש נצחית בראש צלול - רומנטי גם לגברים :) בקיצור מרגש ומהנה

-המופע של טרומן - מישהו עוקב אחריך, בוא נראה אותך מוכיח שלא

היוקרה - עד כמה אתה מוכן להקריב כדי להיות הטוב ביותר?

עיר החטאים - הזוי ואני לא ממש זוכר כבר רק פלאשבקים

no country for old man - כמו שאמרו מעליי הרעיון של הפטיש אויר ענק, כמו כן האחים כהן לא מאכזבים,

גלדיאטור - לקוח מ INDB: "אב לבן נרצח, בעל לאישה שנרצחה, ואת הנקמה שלי אקבל בעולם הזה או בהבא

מיליון דולר בייבי -תראה תגיד לי אתה

בברוז'- די מחולק לשתי חלקים אבל שקשורים ישירות אחד לשני, סרט מצחיק מהנה לא משעמם ותסריט מעולה

into the wild - לספוג כמה שיותר....אה ו...כסף גורם לאנשים להיות זהירים :)

מלך האריות - כי אתה בוכה

Reservoir Dogs - עוד סרט מצחיק\כתוב היטב\בנוי של קוונטין טרנטינו

סינדרלה מן - ביוגרפיה על מתאגרף בשנותת ה30 הקשות של ארה"ב ודרך התמודדותו ודאגתו למשפחתו הצעירה

האביר האפל - מפתיע לטובה, בוא נגיד שלא היית מצפה מסרט שקשור לBATMAN להיות ברמה כזאת (מאוד גבוה).

Wanted - עלילה חרטה\ תסריט חרטה אבל חייב לראות את האפקטים בסרט הזה, אחד בטובים ברשימת הפעולות חסרי תסריט ועלילה חרטה. :)

הערה קטנה:

אני מחמיר מאוד בכל מה שקשור לסרטים (איזה צהוב אני נשמע,האמת זה בגלל שנמאס לי לבזבז זמן על הסרטים המשעממים\דפוקים שהיית בכיף מחזיר את הזמן שבזבזת עליהם)

לכן הסרטים שרשמתי פה הם נחשבים הטופ מהרשימה שלי ממה שאני זוכר כרגע ומרפרוף רצר(אחרי הכל לא יכול להיות שברשימה של

הסרטים הכי טובים רק שתיים מהם יהיו של קוונטין טרנטינו :) )ואני מקווה שהמשפטים הקטנים שכתבתי על כל סרט לא מהווים ספיילר.

תהנו.

פורסם
  • מחבר

the shawshank redemption - "מורגן פרימן היה פה" :)

the godfather 1\2 - החלק הראשון טיפה משעמם, השני לעומת זאת מעולה (מישהו סיפר לי שהמאפיה

הרוסית למדה מהסדרה הזאת כמה דברים)

requiem for a dream - אין דברים כאלה!, מסובב אותך

fight club - פסיכולוגי מטורף

החברה הטובים - goodfalles - סרט מאפיה מעולה המראה את החיים בתוך המאפיה

<- ספרות זולה - ראיתי 4 פעמים ונהנתי כל פעם מחדש

A Beautiful Mind - הלוואי והיו הרבה נשים כמוה (שלא תבינו לא נכון הסרט לא מתמקד באישה, ההפך, פשוט זה הדבר הראשון שאני נזכר בו כשאני שומע את שמו של הסרט)

השתולים - כמה זמן היית יכול להעמיד פנים שאתה מישהו אחר?

יהלום הדמים - פעולה עם תסריט טוב(כמה כאלו כבר יש :))

ממנטו - תישאר ממוקד, אפילו דקה של חוסר ריכוז ותשכח מה שראית לפני רגע

אמריקן ביוטי - תהייה עצמך ומה שתמיד רצית ותמות, תהייה מי שאתה "אמור" להיות ותחיה ותסבול

אמריקן היסטורי X - דוגמא טובה למה שראשי ארגוני טרור עושים לילדים תמימים

city of god - הדבר היחיד שעלה לי לראש הוא ספוילר אז פשוט אכתוב: סרט שווה ממש טוב.

הפסנתרן - הוא גם יודע לנגן על פסנטר

גי'ם קארי:-שמש נצחית בראש צלול - רומנטי גם לגברים :) בקיצור מרגש ומהנה

-המופע של טרומן - מישהו עוקב אחריך, בוא נראה אותך מוכיח שלא

היוקרה - עד כמה אתה מוכן להקריב כדי להיות הטוב ביותר?

עיר החטאים - הזוי ואני לא ממש זוכר כבר רק פלאשבקים

no country for old man - כמו שאמרו מעליי הרעיון של הפטיש אויר ענק, כמו כן האחים כהן לא מאכזבים,

גלדיאטור - לקוח מ INDB: "אב לבן נרצח, בעל לאישה שנרצחה, ואת הנקמה שלי אקבל בעולם הזה או בהבא

מיליון דולר בייבי -תראה תגיד לי אתה

בברוז'- די מחולק לשתי חלקים אבל שקשורים ישירות אחד לשני, סרט מצחיק מהנה לא משעמם ותסריט מעולה

into the wild - לספוג כמה שיותר....אה ו...כסף גורם לאנשים להיות זהירים :)

מלך האריות - כי אתה בוכה

Reservoir Dogs - עוד סרט מצחיק\כתוב היטב\בנוי של קוונטין טרנטינו

סינדרלה מן - ביוגרפיה על מתאגרף בשנותת ה30 הקשות של ארה"ב ודרך התמודדותו ודאגתו למשפחתו הצעירה

האביר האפל - מפתיע לטובה, בוא נגיד שלא היית מצפה מסרט שקשור לBATMAN להיות ברמה כזאת (מאוד גבוה).

Wanted - עלילה חרטה\ תסריט חרטה אבל חייב לראות את האפקטים בסרט הזה, אחד בטובים ברשימת הפעולות חסרי תסריט ועלילה חרטה. :)

הערה קטנה:

אני מחמיר מאוד בכל מה שקשור לסרטים (איזה צהוב אני נשמע,האמת זה בגלל שנמאס לי לבזבז זמן על הסרטים המשעממים\דפוקים שהיית בכיף מחזיר את הזמן שבזבזת עליהם)

לכן הסרטים שרשמתי פה הם נחשבים הטופ מהרשימה שלי ממה שאני זוכר כרגע ומרפרוף רצר(אחרי הכל לא יכול להיות שברשימה של

הסרטים הכי טובים רק שתיים מהם יהיו של קוונטין טרנטינו :) )ואני מקווה שהמשפטים הקטנים שכתבתי על כל סרט לא מהווים ספיילר.

תהנו.

בנתיים הסרטים שראיתי הם [מהרשימה שלך] requiem for a dream,wanted,gladitor מיליון דולר בייבי sin city the pianist fight club blood diamond...אז יש לי הרבה להשלים

חיכיתי לתגובה כזאת...מהסרטים שראיתי ואני מכיר יש פה כמה ממש טובים! , ויש כאלה שבכלל לא שמעתי עליהם :bash: סה"כ יש לך טעם טוב :P

נצפה בכמה שאפשר...

נ.ב קוונטין אכן במאי טוב [יצא סרט לפני כמה חודשים חדש שלו] ו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים