עבור לתוכן

עזרה בחיבור כרטיס קול חדש+הגדרה

Featured Replies

פורסם

אז ככה, לאחרונה נשרפה לי אחת מיציאות של כרטיס קול הON BOARD, זה נגרם כתוצאה מטיפשות שלי(יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב עם חיבור בננה, וחיברתי וניתקתי אותה אינספור פעמים), מה שכמובן הביא לזה שאני כרגע שומע בMONO בלבד, ועל צ'אנל בודד בלבד.

אני מתכוון לרכוש במהלך השבוע את כרטיס הקול הבא:

http://www.skypc.co.il/pl_product~70SB068000004~17~0.htm

מה אומרים?

השאלה שלי היא כזאת - ברגע שאני אחבר את כרטיס הקול לסלוט בMB, האם אני אצטרך להסיר את הדרייברים הישנים של כרטיס הOB ולהתקין את הדרייבר החדש שבא עם הכרטיס החדש?

האם יש משהו נוסף שאני צריך לעשות? האם יכול להווצר פה איזשהו קונפליקט בין כרטיסי הקול?

מודה לעוזרים מראש. :)

פורסם

דבר ראשון, כתבת כמה פעמים "כרטיס מסך", ברור שזאת טעות, אבל זה עדיין קצת מעצבן לקרוא..

נשמע לי מוזר שכרטיס קול נשרף כתוצאה של ניתוק וחיבור, ניסית עם כבל אחר\מערכת אחרת?

הכרטיס הזה שווה את הכסף, אם תצליח לגרום לדריברים שלו לעבוד כמו שתצריך(רמז, זה עלול להיות לא קל), אני הייתי מחפש כרטיס מחברה אחרת.

אפשר לכבות את הכרטיס OB בביוס, בכול מקרה מומלץ להסיר את הדריברים לפני ההתקנה הפיזית של הכרטיס החדש.

פורסם
  • מחבר

מצטער. ערכתי את ההודעה. נפלט לי ה"מסך" (:

כן, כבר ניסיתי כל דרך אפשרית. העניין הוא שכל חיבור/ניתוק פלאג המערכת סטריאו גרם לרעש סטטי עצום, אני מניח שזה "קיצר" לי את אחד מהצ'אנלים.

יש לציין שעשיתי את זה בזמן פעילות המחשב/מערכת סטריאו.

לא הבנתי, למה שהדרייברים לא יעבדו כמו שצריך? יש איזשהי בעיה ספציפית שאתה מודע אליה עם הכרטיס המדובר?

תודה על העזרה (:

פורסם

יש לי כרטיס דומה, ונסיון מר מאוד עם הדריברים שלו(שהם אותם דריברים של הכרטיס הזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים