עבור לתוכן

הרכבת מאוורר שני על ה-Scythe Ninja 2

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מאוורר אחד שדוחף אויר פנימה לתוך הקירור ואני רוצה להרכיב לו עוד מאוור השאלה היא באיזה כיוון לשים אותו? ששתייהם ידחפו אויר לתוכו? או שלהמשיך את הזרימה של האוויר שאחד דוחף והשני מוציא? אני די מבולבל :s05:

2agnfqx.jpg

פורסם

מיותר, תשאיר ככה.

פורסם

ואם אתה בכל זאת מתעקש אז התשובה היא מלמטה, זאת הדרך האופטימאלית ביותר לקרר את הסינקים בצלב.

פורסם
  • מחבר

ואם אתה בכל זאת מתעקש אז התשובה היא מלמטה, זאת הדרך האופטימאלית ביותר לקרר את הסינקים בצלב.

אתה מיתכוון שאחד יהיה בצד ימין כמו שהוא עכשיו והשני יהיה מתחת?

פורסם

למערך שכזה יש פוטנציאל לגרוע בביצועי הקירור, שכן המאוורר ישאב את האוויר החם שנפלט מגב כרטיס המסך, ויזרוק אותו על צלעות הקירור.

אין ממש צורך להוסיף מאוורר נוסף, אבל אם אתה מעוניין בכל זאת, המערך המומלץ יהיה Push/Pull - מאוורר אחד בצד ימין שמכניס אוויר, ומאוורר בצד שמאל שמוציא את האוויר.

פורסם
  • מחבר

iMMoRTaL|TY

הכוונה שלי הייתה לקחת את המאוורר שבצד שמאל שמחובר למארז ולהמציד אותו לקירור ולא להוסיף עוד אחד.

פורסם

זה לא יהיה מומלץ - אתה צריך מאוורר שיוציא את האוויר החם מתוך המארז.

פורסם
  • מחבר

ok תודה על התשובות. :yelclap:

פורסם

למערך שכזה יש פוטנציאל לגרוע בביצועי הקירור, שכן המאוורר ישאב את האוויר החם שנפלט מגב כרטיס המסך, ויזרוק אותו על צלעות הקירור.

דווקא אני ראיתי השוואה שכזאת וזה לא כל כך גורע... האוויר שנזרק לא ממש חם ובכל זאת ישנו שיפור קל בביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים