פורסם 2009 בינואר 1216 שנים יש לי כרגע מאוורר אחד שדוחף אויר פנימה לתוך הקירור ואני רוצה להרכיב לו עוד מאוור השאלה היא באיזה כיוון לשים אותו? ששתייהם ידחפו אויר לתוכו? או שלהמשיך את הזרימה של האוויר שאחד דוחף והשני מוציא? אני די מבולבל :s05:
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים ואם אתה בכל זאת מתעקש אז התשובה היא מלמטה, זאת הדרך האופטימאלית ביותר לקרר את הסינקים בצלב.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר ואם אתה בכל זאת מתעקש אז התשובה היא מלמטה, זאת הדרך האופטימאלית ביותר לקרר את הסינקים בצלב.אתה מיתכוון שאחד יהיה בצד ימין כמו שהוא עכשיו והשני יהיה מתחת?
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים למערך שכזה יש פוטנציאל לגרוע בביצועי הקירור, שכן המאוורר ישאב את האוויר החם שנפלט מגב כרטיס המסך, ויזרוק אותו על צלעות הקירור.אין ממש צורך להוסיף מאוורר נוסף, אבל אם אתה מעוניין בכל זאת, המערך המומלץ יהיה Push/Pull - מאוורר אחד בצד ימין שמכניס אוויר, ומאוורר בצד שמאל שמוציא את האוויר.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים מחבר iMMoRTaL|TYהכוונה שלי הייתה לקחת את המאוורר שבצד שמאל שמחובר למארז ולהמציד אותו לקירור ולא להוסיף עוד אחד.
פורסם 2009 בינואר 1216 שנים למערך שכזה יש פוטנציאל לגרוע בביצועי הקירור, שכן המאוורר ישאב את האוויר החם שנפלט מגב כרטיס המסך, ויזרוק אותו על צלעות הקירור.דווקא אני ראיתי השוואה שכזאת וזה לא כל כך גורע... האוויר שנזרק לא ממש חם ובכל זאת ישנו שיפור קל בביצועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.