פורסם 2009 בינואר 2916 שנים Realtek HD Audio 2.14 Driver עובד מעולהhttp://downloads.guru3d.com/Realtek-HD-Audio-2.14-Driver-download-2163.htmlאגב סיימון, אין אפשרות לכייל את האקולייזר של זה? אני רוצה לכייל בעצמי ומה שזה נותן לי מוכן מראש...קצת מבאס
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים אמממ..לא התקנתי אותו אצלי אלא במחשב של חבר והוא מבסוט(אני עובד עם כרטיס קול מקצועי)שאל אולי בפורום אודיו ?
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים זה בסדר לבסוף הסתדרתי, גם ככה הסאונד לא היה כזה שונה רק רציתי את האופציה לעסוק בזה ידנית עד שאני אקנה כרטיס חדש חח. תודה בכל מקרה
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים העידכון האחרון של הבטא של קספרסקי דפק לי את האינטרנט, הייתי צריך להסיר אותו ולהתקין את נורטון.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים איזה מוזר, אני מנסה להתקין את ה-Office 2007 והוא באמצע ההתקנה נותן לי הודעה שאי אפשר להתקין כי XXXX XXXX......מישהו יודע לטפל בבעיה הזאת?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים איזה מוזר, אני מנסה להתקין את ה-Office 2007 והוא באמצע ההתקנה נותן לי הודעה שאי אפשר להתקין כי XXXX XXXX......מישהו יודע לטפל בבעיה הזאת?הגדר XXXX XXXXSYNTAX ERROR!LOL!
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים הגדר XXXX XXXX SYNTAX ERROR! LOL! אין פה מה להגדיר. ההודעה הזאת הופיעה כמעט בכל תוכנה שהתקנתי (אפילו באלה שאמרו כאן שיש לה דווקא תאימות) והיא אומרת שאין תאימה.... (לא זוכר מה עוד). אני כרגע על XP בגלל אי התאימות הללו.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים אבל זו רק גרסאת הבטא(של הווינדוס),בטוח שזה רעיון טוב לעבוד עם הבטא?אם זה לא שייך לתרד/ספאם-למחוק
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים הנה זאת הודעת השגיאה, נראה את החכם שפותר את זה : [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים איכס עברית... במצב קומפטביליטי לויסטה זה עובד? אצל ויסטה ו-XP זה עובד, רק אצל Win 7 זה לא עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.